Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ottletekel tudnam a megromlott, elaposodott hazassagomat megmeteni?
6eve vagyunk hazasok, van egy negy eves kisfiunk.
Az utobbi idoben nagyon ellaposodott a kapcsolatunk a felesegemmel, meg akarom menteni a hazassagomat.
Nem nagy dolgokra gondoltam mint utazas kettesben stb. mert azt nem tudjuk most megengedni magunknak. A szexel sincs gond.
Kis aprosagokra gondolok meglepetesekre, varatlan dolgokra, gesztusokra.
" Kis aprosagokra gondolok meglepetesekre, varatlan dolgokra, gesztusokra. "
-ez így jó is ,ebben a sorrendben mehet is ,csináld meg ))
Hagyj neki uzeneteket, kis rajzokat olyan helyeken, ahol o fogja megtalalni pl. poharan, furdoszobai tukron stb... rejts el vmi kis meglepit es kis uzenetekkel mutasd meg a rejtekhelyet. Probalj jatszani vele verskeresoset (szerelmes vagy mas szep versbol par sort idezz irj ki es kerd, hogy zalalja meg a kovatkezo harom sort (net kell hozza), legyenek szep idezetek am ;-)).
Hivd randira valami kedves helyre es setaljatok egyet, vagy meghivhatod egy sutire csak ugy. A hazassagotok hat evebol valogass ki neki nehany kedves kepet es nyomtasd ki valahol szines nyomtaton es ragaszd be egy fuzetbe, amibe irj is roluk es add at neki. probald hogy ez legyen kolcsonos pl. egyik heten te mondasz randi helyt masik heten o vagy egyik heten te uzengetsz neki a lakasban masik heten o. Ezek eddig nem igazan penzbe kerulo dolgok.
De elmehettek egyutt futni, ha nincs eü-i akadalya (csak egy kis kocogasra). olvassatok fol egymasnak meseket vagy egy novellat egyutt kezdjetek olvasni felvaltva egymasnak.
Biztos pasi vagy?:-)
Hát igen, azért nem lehet erre válaszolni, mert pl. 2-es válaszadó tippjei biztosan nagyon bejönnek sok nőnél (talán férfinál is), de mondjuk nekem ezek inkább viccesek, nyálasak, gagyik lennének, ezt tudja rólam szerencsére a férjem is, úgyhogy nem rejt el titkos üzeneteket a lakásban. Ami nekem bejön: beszélgetés, szex, és közös programok, kiállítás, mozi, bármi jöhet, csak mozduljunk ki és legyen meg az összhang elméleti síkon is, nekem ettől a szex is sokkal jobb lesz. De azt nem tudjuk, hogy a te feleséged mit szeret. Ha te sem, akkor ajánlom ezt a nagyon jó kis könyvet:
3-as ennyi ido utan pont az ellaposodottsag miatt nincs alzalaban beszedtema...a szex persze nagy ur. A kerdezo irta hogy nincs penze! (mozi, szinhaz stb. mind draga...), szoval azert javasoltam a gagyikat :-), egyebkent valahol ott kell kezdeni.
A mozi, szinhaz tipikusan néma randi azaz amig tart nem kell a ket felnek kommunikalni...ergo a kapcsolat lapos marad tole. max. tobb a kozos elmeny.
Ha jól emlékszem az öt szeretetnyelv:
1., Ajándékozás
2., Figyelmesség, szívességek
3., Minőségi (együtt töltött idő)
4., Testi érintés
5, Elismerő szavak
Az a lényege az elméletnek, hogy mindenkinek más a fontos ezekből (mást ért meg) és nagyon beválik a gyakorlatban. Nekem pl, a minőségi idő és a testi érintés a szeretetnyelveim. Én ezekből értem meg, hogy valaki szeret engem. A férjem pedig az elismerő szavakból ért. Nekem nagyon sokat segített ez a könyv, mivel engem sosem hatott meg, ha dicsérgettek, az nincs rám hatással, emiatt a férjemet se nagyon dicsértem. Utána kipróbáltam, elkezdtem vele az ő szeretetnyelvén beszélni és nagyon jól működött.
Az én férjem néha elmosogat. Kivételes és ritka gesztus, ebből tudom, hogy szeret :)
amugy itt egy video, 9:00 -tól a lényeg:
https://www.youtube.com/watch?v=MnKgJ1jhab4
kevesen ismerik Mark Gungort, pedig .. tökjó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!