Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogy tudnám bizonyítani, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám bizonyítani, hogy nem csaltam meg folyamatosan a férjemet?

Figyelt kérdés
Évekkel ezelőtt elkövettem egy hibát, amit most kénytelen voltam bevallani, mert zsarolni próbált az illető, akivel az eset történt. A férjem egyből megvádolt, hogy folyamatosan csaltam. Ez nem igaz, az elmúlt négy évben nagyon boldog voltam vele és az az egy eset is egy ostoba hiba volt és mostanra semmit nem jelent a számomra. Ha ezt be tudnám bizonyítani, talán még helyre tudnák hozni mindent, de hogy lehet bizonyítani azt, hogy valami nem történt meg?
2014. nov. 22. 11:17
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
63%

Jó tudni, hogy nem csak a női volt szeretők tudnak zsarolni, szemétkedni, ma férfiak is..:(

Velünk hasonló történt, csak nálunk én voltam akit megcsaltak.Itt a volt szerető szemétkedett,és állt bosszút..Azt is írta,hogy nem csak vele csalt meg a férjem,stb...

Elég volt ezt is megemészteni,nagyon fájt, de végül rendbejöttünk mi is.

Nem hittem a nőnek, több ok miatt is, de azért a bogarat a fülembe tette...:(

Ennek 4 éve,és semmi se utal rá, hogy azóta is megcsalt volna, sőt...

Értsd meg a férjedet,legyél türelmes szeresd,bizonyíts be ,hogy méltó vagy rá hogy megbocsátott, próbáld vele elfeledtetni, mert nagyon nehéz ez...

2014. nov. 22. 13:09
 12/20 anonim ***** válasza:
64%

Tökmindegy, hogy egyszer tetted vagy folyamatosan - megcsaltad.

Nekem az is válóok, ha egy fél másodpercre bedugja valaki másba.

2014. nov. 22. 13:14
 13/20 anonim ***** válasza:
21%

"Ennek 4 éve,és semmi se utal rá, hogy azóta is megcsalt volna, sőt... "

Mert már ügyesebben csinálja... Észre sem veszed....

2014. nov. 22. 13:21
 14/20 anonim ***** válasza:
50%

"ez egy ballépés volt"

Ezt is csak a nők tudják ilyen könnyedén venni, hogy félredugnak!

Amúgy valaki már megmagyarázhatná, hogy hogyan lehet "ballépni" széttett lábakkal??!

:)

2014. nov. 22. 14:02
 15/20 Deákné Vászna ***** válasza:
63%

14-es, te ezt nem érted. Olvasd el a korábbi kérdéseket kommenteket!

Véletlen volt. Kikapcsolt az agyam. Azt sem tudtam mi történik velem. STB. Tudod az oldal "hölgyeinél" már csak így mennek ezek a dolgok.

2014. nov. 22. 14:06
 16/20 anonim ***** válasza:
94%

13 as,de unom már, hogy itt a Gyk.-n mindenki ilyen bölcs a maga 15-25 évével...

Aki nem élte át, nem tudja, milyen,és minden eset más -más is...

Ő tudja, nincs több dobása,és vége.Mivel változtattunk, nincs rá oka hogy megcsaljon többet,és nem is teszi, nagy lecke volt ez mindkettőnknek.

De egy huszonéve tartó házasságban sok jó,és rossz is előfordulhat,nem pár hónapos, éves kapcsolatról volt szó nálunk...

Itt már lassan közhely,hogy:

megcsalás = Lapát!!!

ha megcsalt= mindig megfog...!!!!

megcsaló= szemét dög

szerető =ő ártatlan, nem ő fogadott hűséget!

megcsalt feleség = biztos oka volt,hogy megcsalták, miért nem szexelt eleget...stb,stb...

Ne csodálkozzon az a kérdező, hogy senki nem mer, vagy akar íde írni olyan megcsalós történetet, aminek pozitív volt a végkimenetele,ha itt mindig csak leoltást kap...:(

Én se fogok többet....de sajnos akkor azt hiszik, nincs is ilyen...

2014. nov. 22. 15:36
 17/20 anonim ***** válasza:

Semmi esélyed sincs,

Ugyanis addig még "elfogadható" a történek, hogy EGYSZER régebben félreléptél. (Azért idézöjelben, mert erkölcsileg szerintem nem fér bele, de most nem ez a lényeg)

DE!!!! Ha már megtörtént és megbántad AKKOR, abban az esetben AKKOR kellett volna elmondani a férjednek, és rábízni, hogy meg tudja-e bocsájtani. Nehezen tudom elképzelni, de elöfordulhatott volna, hogy vissza tudod szerezni a bizalmát.

VISZONT ÍGY, hogy négy ÉVIG!!!! elhallgattad és most is CSAK azért vallottad be, mert megzsaroltak - ez olyan mértékü hátbatámadás, hogy ez után SOHA többé nem fog benned megbízni, mert ha valaki ennyi idieg képes volt hazudni, akkor böven el lehet képzelni, hogy sokkal több mindent tagad le, mint amit most KÉNYSZERBÖL bevallott.

Éppen a közösen - és HAZUGSÁGBAN - eltöltött évek miatt nem megbosájtható, amit tettél.

2014. nov. 22. 16:10
 18/20 A kérdező kommentje:
Nem akartam feleslegesen megbántani és ez tűnt a legbiztosabb módnak arra, hogy megtartsam a házasságom és ezt nem bántam meg a négy csodálatos év miatt. Az egyetlen, amit hibaként ismerek el, az maga a félrelépés. Sem abban a pillanatban, sem hosszútávon nem érte meg.
2014. nov. 22. 19:13
 19/20 anonim ***** válasza:
Szerintem pedig igen is küzdj és ne add fel! Ha megtörtént megtörtént, de ha tudod hogy szereted a férjed akkor küzdj az utolsó leheletedig érte, értetek. Ne hallgass azokra akik nem tudnának megbocsájtani. Mert az igazi szeretet képes erre, mert valóban jóban rosszban, még akkor is ha hibázunk, mert emberek vagyunk. Kitartás!!!
2014. nov. 27. 21:00
 20/20 anonim ***** válasza:

"ezt nem bántam meg a négy csodálatos év miatt. Az egyetlen, amit hibaként ismerek el, az maga a félrelépés"

Hányszor csaltad volna meg akkor, ha nem ennyire "csodálatos" a házasságod?!

2014. nov. 28. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!