Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám bizonyítani, hogy nem csaltam meg folyamatosan
a férjemet?
mindenre mondd: "Aha"
számoljon el magában a kreált vádjaival, nehogy te magyarázkodj már olyasmiért amit el sem követtél!
2014. nov. 22. 11:21
Sajnos sehogy. Azért érthető, hogy megrendült a bizalma irántad. Nem nagyon tudok okosat írni, a helyében nekem is kétségeim lennének, hiszen a kapcsolatotok alapjaiban mozdult meg.
2014. nov. 22. 11:25
#1 Azért már nehogy a Kérdező legyen az áldozat!
Egyetlen megcsalás is elég ahhoz, hogy a másik soha többé ne bízzon benne.
És ha abban az egy megcsalásban hazudott a Kérdező, akkor mi arra a garancia, hogy mikor tagadja a folyamatos megcsalást, nem hazudik?
2014. nov. 22. 11:26
A ferjed nem tud benned megbizni mar. Szoval, mindegy, hogy hanyszor csaltad meg, ennek mar vege.
2014. nov. 22. 11:26
Ezt nem lehet bizonyítani. Ha nem bízik benned, akkor már ebből nem lesz semmi jó :(
2014. nov. 22. 11:38
6/20 A kérdező kommentje:
Mi mást tehetnék? Én szúrtam el, de volt négy boldog évünk, ez nem ér semmit? Sajnálom, hogy fájdalmat okoztam neki és itt mindenképpen ő az áldozat, de nekem sem könnyű, hogy egyik napról a másikra minden tönkrement. Voltak problémák, amik miatt megtörtént a dolog, de mindenki rájött, hogy hol hibázott és jobb lett a házasságunk, mint előtte. Valamit muszáj tenni, mert nem lehet így vége.
Mint mindig, most jonnek az "okok", hogy mier leptel felre. Ne nekunk mond, hanem a ferjednek. Gondolom, o is ugy erzi, hogy elpazarolt 4 evet az eletebol.
2014. nov. 22. 11:51
ha én hibáztam volna, attól még nem tűrném azt, hogy elhordjon mindennek és megbélyegezzen mindennel, később majd azza jön, hogy visszaadja? azért álljon már meg a menet.
közölni kell vele, hogy mivel megbántad, nem akartad hogy ez közétek álljon ezért hallgattad el és nem méltó arra sem ez az incidens, hogy veszekedjetek miatta.
ez az egy ballépés volt, bocsássa meg, ha nem megy, ne zsaroljon, ne őröljétek fel egymást, annak nincs értelme. döntse el, hogy képes e erre, vagy övé a választás.
2014. nov. 22. 11:55
1-es és 8-as kommentje miatt, a röhögés és egyéb hasi problémák okán most gyorsan ki kell szaladnom!
2014. nov. 22. 11:59
Ne magyarazkodj folyton. Elmondtad egyszer vilagosan mi tortent, tobbet nem tehetsz. Most rajta van a sor, hogy mit kezd az infoval, hogy a 4 boldog evet kidobja vagy atgondolja az egeszet. En is voltam ilyen helyzetben, es evekig magyarazkodtam es ereztem magam szarul, mert mindig feljott ujra es ujra a tema. Vegul azt mondtam a paromnak, hogy eleg, nem tudom meg nem tortentte tenni a dolgokat, ha nem tudja elfogadni akkor legyen vege. Erre csodak csodaja masnapra helyre rakta magaban az egeszet. Szoval nekem ez a tapasztalatom, h nem erdemes magyarazkodni, mert neki minel jobban magyarazkodsz annal jobban elasod magad. Ha bocsanatot kertel akkor innentol neki kell magaban rendeznie. Amugy meg hasznos ha atbeszelitek miert is tortent akkor mindez, mert ez kettotokon mult.
2014. nov. 22. 12:44
Kapcsolódó kérdések: