Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Akkor vége a házasságomnak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor vége a házasságomnak?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A problémám a szex hiánya. Férjem elviselhetetlenül horkol, mint egy grizli medve! Kikapcsolja a tv-t és 2perc után már rázendít, esélyem sincs aludni mellette ezért már több mint 1 éve külön alszunk. A szex hiánya pedig már nagyon kezd rámenni a kapcsolatunkra. Van egy 1 éves gyerekünk is. A párom nagyon maradi vagy hogy is írjam, csak ágyban csak este..talán ha eddig 2-szer volt amikor nem este voltunk együtt. Tegnap ezt mondta: "légy benn nyugodt, olyan nem lesz, hogy kefélünk és utána te szépen kivonulsz aludni." de elhangzott már olyan is, hogy menjek keféljem ki magam... hát erre nem is tudtam reagálni. nem csalnám meg de már nagyon véges a türelmem. 28éves vagyok, komolyan cölibátusban kellene élnem???? ő sem csal meg ez biztos, tuti nem ez miatt nincs szex. már nem tudom mit tegyek :(
2014. nov. 20. 12:20
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
100%
Minden horkolósnak javaslom az alváscentrumot. Egyetemi klinikákon van, háziorvosi beutalóval ingyenes. Ez nem csak annyi, hogy zavarom a partnert, hanem rengeteg szervi problémát is okoz. Simán lehet, hogy a szexprobléma is a horkolás következménye.
2014. nov. 20. 21:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!