Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor vége a házasságomnak?
1 év az nagyon sok idő. Fiatal vagy, senki sem várhatja el, hogy életed hátra levő részét szex nélkül éld le. Szerintem a heti eggyel semmi baj sincs. Mindenkinek mások az igényei.
Tényleg megérett a helyzet egy alapos beszélgetésre. Remélhetőleg hajlandó lesz normálisan beszélni a problémáról.
Egyébként én azt nem értem, hogy most azért nincs szex, mert kiköltöztél a szobából és ezzel "büntet"?
Vagy egyébként sem lenne? Ha egyébként sem lenne, annak is nyilván van valami oka. Talán gond van a libidójával vagy a potenciájával?
Lehet, hogy megérné mindenféle komoly elbeszélgetés előtt, egyszerűen csak odabújni hozzá az ágyban, átölelni, simogatni, és meglátni, hogy mi lesz :)
" Én alapból nem ismerkedem olyan férfivel aki horkol"
Ez nagyon cuki, csak az a baj vele, hogy nem mindenki horkol pl akkor ha a családjával (anya, testvér) lakik, de ha barátnője lesz.....
Nálunk az volt, hogy a férjem akkoriban kezdett el horkolni, amikor összejöttünk. Amikor az anyjával élt, nem volt saját szobája, de soha nem horkolt. Az anyja és a húga is mondta. És nagyon éberen aludt. Minden kis neszre felébredt.
Mikor 2 hónapja voltunk kb együtt, akkor kezdte el. Hullámokban jön rá, van, hogy 1 hétig zsinórban minden éjjel horkol, és van hogy hetekig egyáltalán nem. És sokkal nehezebb felébreszteni. Birizgálom, rázogatom, de kb 5 perc mire felébred. De ezért nem dobtam volna el egy tök jó kapcsolatot....nem őrültem meg.
Kérdező: a férjednek a hozzáállásával van gond, és ezzel a bugris stílussal, ahogy beszél veled. Beszélj vele. Neked nem kell ezt tűrni. Kérdezd meg tőle, hogy mégis mit szólna, ha azt mondanád, hogy megfogadtad a tanácsát, és elmentél dugni mással. Hogy esne neki? Ha erre se reagál igazán akkor szerintem teljesen elhidegült...valószínűleg érzései sincsenek irányodba, ha nem ugrik arra a lehetőségre, hogy mással szexeltél. Ebben az esetben is jobb ha külön váltok, és akkor is, ha nem hajlandó tenni valamit a kapcsolatért.
Sajnos azt kell, hogy mondjam meg kell választani jobban a párunkat hosszú távra. Én mint férfi sok férfi társamat látom, hogy egyáltalán nem érdekli őket a testmozgás, rengeteg alkoholt isznak, tele kajálják magukat minden zsíros, cukros szarral hát így nem is csodálom, hogy így " állnak " a dolgokhoz. Ezt nevezem igénytelenségnek. Arról nem is beszélve, hogy van olyan teljesen normális ismerősöm aki alapvető tisztálkodási dolgokra nem áldoz pénzt pl. " izzadásgátló, parfüm, stb. ".
Ez egyénfüggő, de úgymond " meg gyógyítani " a érjedet ebből már nem fogod tudni, esetleg egy szemlélet váltással ha feldobod neki a válást vagy hasonló.
Ez tényleg nem állapot amit leírtál, részemről én legalább minden második nap sportolok, ritkániszom alkoholt és próbálok normálisan étlkezni. ez az alap. Ja és hozzáteszem vannak igényeim szexuális téren. Kel a változatosság, akár még egy zárható nyilvános wc-ben, kocsiban, szabadban. Azért kell néha az izgalom és az, hogy feldobjátok valamivel a szexet.
ezt valahogyan meg kell oldani.. tegyen valamit érte,hogy ne horkoljon.
a férjem is horkol,mert rettentő fáradt,óránként ébredek rá. megsimogatom,felkel azt mondja fordulok. mosolyog egyet,és az oldalára fekszik ,úgy nem horkol..
"Kértem már, hogy ne kínozzuk egymást, ha nem megy akkor váljunk el, erre ő azt mondta, hogy nekem csak ez a megoldás, hogy váljunk? Nem úgy jött le, hogy be akarja fejezni velem, de nem is történt semmi változás."
Gondolom, te mosol, főzöl, takarítasz, nem ő...
Miért ne lehetne füldugózni baba mellett? Simán felkelnék a sírására, még ha a másik szobában is van.
A füldugó nem hangszigetel, csak bizonyos zajokat eltompít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!