Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én lennék furcsa, ha más férfiakat is észre veszek a férjemen kívül?
Bankban dolgozom, ma egy nagyon jóképű ügyfelet szolgáltam ki, kb 3 évente jön meg ilyen férfi. Elmondtam pár munkatársnőmnek, hogy az egész napomat feldobta az úriember.
Láttam rajtuk, hogy egy kicsit megrökönyödtek, mivel tudják, hogy férjnél vagyok. Semmi jelentősége nincs ennek a dolognak, mert imádom a férjemet, 2 szép gyermekünk van, nagyon jó a kapcsolatunk sok év után is.
A kérdést nem azért írtam ki, mert annyira jó volt az az érzés, hanem inkább azért, mert nem értem a reakciókat, és az a furcsa nekem.
Ezt a feldobta a napomat, értsd úgy, hogy nekem az is bearanyozza a napomat, ha egy eladó nagyon segítőkész a boltban velem, esetleg nagy szívességet tesz nekem, pedig semmi érdeke nincs benne. Egyszerűen az önzetlen ember gesztus, amit kapok, nagyon jól esik, és az egész napom csodás lesz tőle.
Pont hogy a reakciókat magyarázom. Nekem is bearanyozza a napomat, ha kedvesek velem az emberek, de egyáltalán nem aranyozza be a napomat, ha meglátok egy jó pasit.
Nem vagyunk egyformák.
Na, most ha valakinek az aranyozza be a napját, hogy látott egy jóképű ügyfelet én nem rökönyödök meg, de lehet, hogy vannak, akik kicsit meglepődnek, mert nekik ez szokatlan reakció. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!