Kedves orvosok, ill. orvostanhallgatók ismerkednétek egy "furcsa" 24 éves lánnyal, aki imádja az orvos férfiakat?
Figyelt kérdés
Mielőtt, jönnének a negatív kommentek, megjegyzem, tisztában vagyok azzal , hogy ez az oldal nem társkereső, de mivel se orvosis nem vagyok, se kórházba nem járok, így nulla annak a valószínűsége, hogy összefussak egy férfi doktorral. :) Kérlek, írjatok, mert tényleg nagyon szívesen beszélgetnék Veletek! :)2014. okt. 28. 22:17
1/25 anonim válasza:
Milyen orvosra lenne szükséged belgyógyász sebész? Vagy jó a körzeti is?
2/25 anonim válasza:
Miért pont orvos? Kőműves nem jó? :D
3/25 anonim válasza:
Köpenyem van, latinul elvartyogok, okosan is tudok nézni, szóval mikor menjek hőmérőzni?
4/25 anonim válasza:
Nem ismerkednék. Már eleve a felfogása nem tetszene, hogy kifejezetten orvos férfiakkal ismerkedne.
5/25 anonim válasza:
ha orvosi szerepjátékok érdekelnek akkor írj nekem, nem vagyok orvos de művelt vagyok a szerepjátékokban
6/25 Hardy Weinberg válasza:
Biológussal nem szeretnél beszélgetni?
8/25 anonim válasza:
Van egy-két szexi orvos de sztem nagyon sok csúnya van:S
9/25 anonim válasza:
Oh , én csak mérnökire járok :'( Legelább elkerülnek az ilyen életképtelen nők , atyaég.. :D
10/25 anonim válasza:
Jujj, hát én fel vagyok iratkozva az orvostanhallgató kulcsszóra, nem gondoltam volna, hogy ilyen kérdés is lesz. :D Az vagyok, de elsőéves, és nagyon sok tanulnivalóm van. Nem hinném, hogy ez lenne a legideálisabb idő párválasztásra számomra. Mellesleg, teljesen osztom # 4-es véleményét, egyébként meg ha már ismerkednék, akkor inkább kollégákkal, bocsi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!