Kedves orvosok, ill. orvostanhallgatók ismerkednétek egy "furcsa" 24 éves lánnyal, aki imádja az orvos férfiakat?
"@4 és @10: Az orvosi egyetemeken sznobokat nevelnek."
Ez pedig nem igaz, aki orvosként sznob, az már általában az egyetemre is úgy érkezett, hogy az volt. Mellesleg némi irigységet érzékelek a kommnetben. :-D
Az orvosi a legszebb hivatás ezt én nem vitatom. Őket nézem a legtöbbre,de csak azokat akik nem a pénzért csinálják meg meg van bennük az alázat is ,még akár 20 év praktizálás után is. A legnagyobb pofájuk a frissen kikerült orvosoknak van, ezt én is tapasztaltam, kicsit bizony tényleg el van szállva a jó részük.
Csodálatos dolog embereket gyógyítani,talán tényleg a legszebb dolog a világon. De ne nézzük már le mondjuk azt se, aki megtervezi a hidat , vagy megtervezi neki a csilli-villi új kocsiját , vagy azokat a munkásokat , akik felépítették a házát , vagy a bolti eladót, aki kiszolgálja.
Szóval nem ártana a kölcsönös tisztelet sem az arcoskodás és a sokszor beképzelt, sznob magatartás mellett!
Egy mérnökhallgató
"Az orvosi egyetemen sznobokat nevelnek"
Haha :) Én is orvostanhallgató vagyok, és ha viccesen szeretnék fogalmazni, kvázi az utcáról estem be.
Szóval elég távol állok a sznob világlátástól. És ezzel szerencsére rengeteg hallgatótársam van még így :)
10eske vagyok. Amúgy orvosként nem így fogom szólítani a betegeket, hanem a nevükön. És elárulhatnád kedves okoskodó sznobos, hogy miért nekem mondod, hogy sznobokat nevelnek az egyetemen?
1részt én nem vagyok sznob,
2részt az egyetem nem óvoda, hogy neveljen, nálunk OKTATÁS folyik. Ez csak is rajtad múlik és az egyetem ELŐTTI neveltetéseden, hogy sznob leszel-e. Egyébként vannak sznob és beképzelt évfolyamtársaim, mint ahogy a mérnököknél és a jogászoknál is, ez tény és való. De ha már itt tartunl, sztem a politikai pályára készülőknek van a legnagyobb pofája!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!