Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék átszellemülni és csakis a családra koncentrálni? Szeretnék nagy családot, de van valami, ami miatt nem megy. Szeretném leküzdeni azt az érzést, hogy megnézzek más férfiakat.
Próbálok rövid lenni.
Van két gyermekem és szeretnék harmadikat is. Szeretnék nagy családot. Imádom a gyerekeimet, imádok együtt lenni velük és nagyon szeretem a férjemet, úgy érzem, ő az igazi, mellette tökéletes minden, nélküle egy fél lennék, nem pedig egész.
Szeretnék ennek élni a jövőben, ezzel kapcsolatos terveket szövögetni, persze ez nem azt jelenti, hogy otthon ülő anyuka lennék, mert dolgoznék, élnék a hobbijaimnak, stb.
Csak ne akarjak mindig flörtölni más férfiakkal, kinézni őket, kinek tetszem stb. Erről szeretnék végleg leszokni, mert többször az a vége, hogy csalódom.
Mi a helyes út? Legyek jobban hívő?
Ha jól értem te egy boldog feleség és édesanya vagy, de benned élő nő hódítani vágyik. Amikor hódítasz a vége csalódás és összetörés.. Ez utóbbi dolgokat szeretnéd megspórolni magadnak. Jól értelmeztem a kérdést?
Ha így van, legyél nagyon hálás a szép családodért és szerető férjedért, mert hidd el sok-sok nőnek ez az elérhetetlennek tűnő álma. Sok nőt ismerhetsz akik cserélnének veled szívesen.
Az hogy nő vagy, és vágysz a dícséretre, szeretetre teljesen rendben van. Nem baj ha tetszel a férfiaknak, ha nem csalod meg a férjed, még büszke is lehet rá hogy te az ő párja vagy.
Szerintem járj mindíg csinosan és érezd jól magad a bőrödben. Keress olyan elfoglaltságokat, hobbikat amik boldoggá tesznek.
Zsebeld be a bókokat, az elismerő pillantásokat, az érzéseket hogy más férfiak téged Nő-nek néznek és vágynak rád. A legtöbb nő lelke ezekkel jóllakik. Ha megvan a tartás benned , hogy te nem olyan nő vagy akit egy órára meg lehet randizni, nem is fognak ilyenekre hívni. A férjedhez ha hű vagy, még büszke is lesz rád, és te is jól fogod érezni magad.
A dolog másik oldala az , hogy a csalfaság legtöbbször csak csalódásokat szül. Sok férfi azért keres foglalt vagy házas nő partnereket mert tudja hogy ott gyorsan el lehet jutni a szexig, és nem kell hónapokig udvarolnia, bokorszámra hordani a virágot, és a végén nem várja el a nő hogy fölvállalja. Szerintem ez utóbbi megalázó a nőknek.
tökéletesen jól gondolod 2.
igen, ezt szeretném megspórolni. Ha tudnád,hányszor álltam neki ,hogy ez volt az utolsó. És igen, kellenek a visszajelzések, de időnként már abszolút nem tetszem magamnak. Nem akarok ilyen lenni, hogy sokszor keressem a férfiak figyelmét, felkeltsem és ha megkaptam amit akarok, akkor elégedett vagyok.
Nem, ezt nem akarom többé!!
Tény, hogy régen jobban bókolt, de összességében nincs ilyen gond. Mai napig nagyon tetszem neki, többször mondja, egy héten egyszer biztosan, hogy ha csak rám néz, mer kész van. Régen jobban dicsért az anyasággal kapcsolatban, most valahogy nem, de szerintem csak elfelejti. A háztartásnál, főzésnél is nagyon dicsér. Tényleg egy szavam sem lehet. Tehát most nem a férfi oldallal van a baj, hanem velem.
:( nekem kéne picit visszavennem ezt a hódítani akarok dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!