Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyre több fiatal nő alapít családot, arab, fekete afrikai, iraki, muszlim és egyéb, más kultúrából származó férfiakkal. Akik a veszélyekre figyelmeztetik őket, azokat rasszistáknak nevezik. Miért nem lehet tanulni mások hibáiból?
Elég csak a híreket elolvasni, a környezetünkbe szétnézni, vagy akár ezen oldal kérdései között tallózni, hogy lássuk, sok ilyen házasság tragikus következményekkel jár.
Az indok a nők részéről általában az, hogy ezek a férfiak rendkívül jó képűek és nagyon tisztelettudóak.
Igen tisztelet tudóak, amíg az európai kultúrában élnek. De ha aztán ha a család a férj hazájába kerül, minden megváltozik. Mennyi gyermekétől elszakított anyáról, szinte rabszolgasorsról lehet olvasni. Azokról nem is beszélve, akiről még a szüleik sem hallanak soha többet. Művelt, sok esetben egyetemet végzett fiatalok ennyire tájékozatlanok. a világról?
Szıa
tudod talan azert van ez ıgy mert teljesen mas egy keletı ferfı,maskent banık a nökkel persze vannak kıvetelek de tısztelettel bannak a nökkel.
Muszlım ferjem van elötte volt magyar ıs de nekem csak + tapasztalataım vannak. Ha szeretnel többet tudnı a muszlım hazassagokrol van egy kıs vıdeosorozat magyar felırattal erdemes megneznı több reszletben van feltöltve de nagyon jo az ıgazı muszlım hazssagrol beszelnek benne arrol amılyennek valojaban lennıe kellene az enyem ılyen es boldog vagyok benne:
az iraki az arab :D
a muszlim meg nem népcsoport
na páá
Nem feltétlenül tájékozatlanok, hanem naivak, rossz emberismerők és meggondolatlanok. Az a helyzet, hogy az arabok között is van pár felvilágosult, és persze a többség azt hiszi, hogy csak azért, mert az adott arab srác udvarias volt, biztos, hogy a kivétel közé tartozik. Pedig a többség igenis csak beetet, mert egzotikusnak tartja az európai nőket vagy szabad utazási, letelepedési jogot akar Európába. És házasság után meg előjön az igazi énjük, a kultúrájuk...
Én amúgy ismerek olyan arabot, aki a kivétel közé tartozik... nem tetszik mint pasi, de ha tetszene sem merném megkockáztatni még így sem. Inkább legyek óvatos, mint bánjam meg...
"Elég csak a híreket elolvasni"
azok a kirívó eseteket közlik, különben mi lenne benne a szenzáció?
"a környezetünkbe szétnézni"
én magam nem látok ilyet a közvetlen környezetemben, de ha te igen, mesélj.
"vagy akár ezen oldal kérdései között tallózni"
a gyakori vs. élet között még mindig éles szakadék tátong, és csak 1 nézőpontot ismerünk.
"De ha aztán ha a család a férj hazájába kerül, minden megváltozik"
ezt nem mindenki fogadja el, ezért nem feltétlenül fog bekövetkezni.
" Művelt, sok esetben egyetemet végzett fiatalok ennyire tájékozatlanok. a világról?"
van, aki emberekben és nem embercsoportokban, kategóriákban gondolkodik, pl. arab=csaló.
"fekete afrikai, iraki, muszlim és egyéb"
úgy tudom, az irakiak muszlimok, azaz legalább a témát vesd már fel pontosan.
egy blogon olvastam, egyiptomi férfi Egyiptomba költözött muszlim magyar feleségétől:
hallgass meg mindenkit, és ne hallgass senkire.
azaz jó nem becsukni a szemünket, de ha azt látod, hogy nálatok nincsenek intő jelek, akkor minek tartanád fenn a távolságot?
nő vagyok amúgy, arab a barátom, és nem érzem magam ettől butának vagy naivnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!