Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Egyre több fiatal nő alapít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Deákné Vászna kérdése:

Egyre több fiatal nő alapít családot, arab, fekete afrikai, iraki, muszlim és egyéb, más kultúrából származó férfiakkal. Akik a veszélyekre figyelmeztetik őket, azokat rasszistáknak nevezik. Miért nem lehet tanulni mások hibáiból?

Figyelt kérdés

Elég csak a híreket elolvasni, a környezetünkbe szétnézni, vagy akár ezen oldal kérdései között tallózni, hogy lássuk, sok ilyen házasság tragikus következményekkel jár.

Az indok a nők részéről általában az, hogy ezek a férfiak rendkívül jó képűek és nagyon tisztelettudóak.

Igen tisztelet tudóak, amíg az európai kultúrában élnek. De ha aztán ha a család a férj hazájába kerül, minden megváltozik. Mennyi gyermekétől elszakított anyáról, szinte rabszolgasorsról lehet olvasni. Azokról nem is beszélve, akiről még a szüleik sem hallanak soha többet. Művelt, sok esetben egyetemet végzett fiatalok ennyire tájékozatlanok. a világról?

2014. nov. 19. 08:39
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
72%

Kifejtenéd, mi az, hogy egyéb?

Jellemeznéd nekem egy muszlim és egy fekete afrikai kultúráját, azok hasonlóságait?

Szeretnék Tőled tanulni, ha már ennyire nem értek a dolgokhoz, világosíts fel!

2014. nov. 19. 09:29
 12/57 A kérdező kommentje:
Csak egy példa. Van, akinek időben kinyílik a szeme. http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__hazassag_..
2014. nov. 19. 09:33
 13/57 anonim ***** válasza:
61%

"Szimplán csak vagyok annyira normális, hogy nem ítélkezem csoportok felett,"

tehát akkor még egyszer kérdezem, mert látványosan kihagytad a kérdésem:

Akkor ezek szerint te simán elindulsz hazafelé a cigánysornak?

2014. nov. 19. 09:39
 14/57 anonim ***** válasza:
88%
Nem értem ez miért tájékozatlanság, teljesen más kultúra, milliószor körültekintőbbnek kell lenni ilyenkor, de én sok ellen példát is tudok(ismerem őket, nem csak hallomás)és én magam is egy ellenpélda vagyok. Török férjem van, igaz nem vallásos, de a szülei valamennyire igen. És mielőtt hozzámentem teljesen nyilvánvaló volt, hogy a saját országába is ellátogatunk, mennyire bírom a lékört. Nyilván a muszlim országokhoz képest ez a legszekulárisabb. Mindenre van példa és ellenpélda.
2014. nov. 19. 09:40
 15/57 anonim ***** válasza:
53%
Ugye ez csak kamu kerdes??? uszito jellegel?
2014. nov. 19. 09:50
 16/57 anonim ***** válasza:
84%

Nekem is török fèrjem van, szintèn ellenpèlda vagyok.

16 èv hàzassàg alatt egy hangosabb veszekedès sem volt.

Viszont a magyarok/euròpaiak körèben elèg sok az elnyomò, agresszìv fèrfi. Megint csak az àltalànosìtàs megy, mint mindig.

2014. nov. 19. 09:55
 17/57 A kérdező kommentje:

"Ugye ez csak kamu kerdes??? uszito jellegel?"

Levezetnéd nekem, hogy miből jutottál erre a magvas következtetésre.

Még egy példa. [link]

2014. nov. 19. 10:01
 18/57 anonim ***** válasza:
87%
gondolom aki kamunak titulálta a kérdést csak reméli, hogy valójában nem lehetsz ennyire korlátolt.
2014. nov. 19. 10:05
 19/57 A kérdező kommentje:
Nézd ha én korlátolt vagyok, akkor te meg meg is érdemled, hogyha férjhez mész mondjuk Afganisztánba, akkor elpasszoljanak négy kecskéért.
2014. nov. 19. 10:13
 20/57 anonim ***** válasza:
88%

Az egzotikum vonzó, ráadásul a volt gyarmati vagy keleti kultúrákban jobban megmaradt a hagyományosab jellegű család, ez sok nőnek (és férfinak is) imponál. Ez NEM azt jelenti, hogy verik és elnyomják a nőket, hanem hogy mások a családban és társadalomban betöltött szerepeik.

Hatalmas hiba újságokból tájékozódni, hiszen csak a felháborító hírnek van "értéke", ezért van aza benyomásunk, hogy általánosan rosszul bánnak a nőkkel. Ha random felcsapnék egy magyar újságot, akkor a magyarokról az lenne a benyomásom, hoy mind megerőszakolja a nevelt lányát, és veri a feleségét, miközben tudjuk, hogy a többségre ez nem igaz.

2014. nov. 19. 10:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!