Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyre több fiatal nő alapít családot, arab, fekete afrikai, iraki, muszlim és egyéb, más kultúrából származó férfiakkal. Akik a veszélyekre figyelmeztetik őket, azokat rasszistáknak nevezik. Miért nem lehet tanulni mások hibáiból?
Elég csak a híreket elolvasni, a környezetünkbe szétnézni, vagy akár ezen oldal kérdései között tallózni, hogy lássuk, sok ilyen házasság tragikus következményekkel jár.
Az indok a nők részéről általában az, hogy ezek a férfiak rendkívül jó képűek és nagyon tisztelettudóak.
Igen tisztelet tudóak, amíg az európai kultúrában élnek. De ha aztán ha a család a férj hazájába kerül, minden megváltozik. Mennyi gyermekétől elszakított anyáról, szinte rabszolgasorsról lehet olvasni. Azokról nem is beszélve, akiről még a szüleik sem hallanak soha többet. Művelt, sok esetben egyetemet végzett fiatalok ennyire tájékozatlanok. a világról?
Kifejtenéd, mi az, hogy egyéb?
Jellemeznéd nekem egy muszlim és egy fekete afrikai kultúráját, azok hasonlóságait?
Szeretnék Tőled tanulni, ha már ennyire nem értek a dolgokhoz, világosíts fel!
"Szimplán csak vagyok annyira normális, hogy nem ítélkezem csoportok felett,"
tehát akkor még egyszer kérdezem, mert látványosan kihagytad a kérdésem:
Akkor ezek szerint te simán elindulsz hazafelé a cigánysornak?
Nekem is török fèrjem van, szintèn ellenpèlda vagyok.
16 èv hàzassàg alatt egy hangosabb veszekedès sem volt.
Viszont a magyarok/euròpaiak körèben elèg sok az elnyomò, agresszìv fèrfi. Megint csak az àltalànosìtàs megy, mint mindig.
"Ugye ez csak kamu kerdes??? uszito jellegel?"
Levezetnéd nekem, hogy miből jutottál erre a magvas következtetésre.
Még egy példa. [link]
Az egzotikum vonzó, ráadásul a volt gyarmati vagy keleti kultúrákban jobban megmaradt a hagyományosab jellegű család, ez sok nőnek (és férfinak is) imponál. Ez NEM azt jelenti, hogy verik és elnyomják a nőket, hanem hogy mások a családban és társadalomban betöltött szerepeik.
Hatalmas hiba újságokból tájékozódni, hiszen csak a felháborító hírnek van "értéke", ezért van aza benyomásunk, hogy általánosan rosszul bánnak a nőkkel. Ha random felcsapnék egy magyar újságot, akkor a magyarokról az lenne a benyomásom, hoy mind megerőszakolja a nevelt lányát, és veri a feleségét, miközben tudjuk, hogy a többségre ez nem igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!