Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Egyre több fiatal nő alapít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Deákné Vászna kérdése:

Egyre több fiatal nő alapít családot, arab, fekete afrikai, iraki, muszlim és egyéb, más kultúrából származó férfiakkal. Akik a veszélyekre figyelmeztetik őket, azokat rasszistáknak nevezik. Miért nem lehet tanulni mások hibáiból?

Figyelt kérdés

Elég csak a híreket elolvasni, a környezetünkbe szétnézni, vagy akár ezen oldal kérdései között tallózni, hogy lássuk, sok ilyen házasság tragikus következményekkel jár.

Az indok a nők részéről általában az, hogy ezek a férfiak rendkívül jó képűek és nagyon tisztelettudóak.

Igen tisztelet tudóak, amíg az európai kultúrában élnek. De ha aztán ha a család a férj hazájába kerül, minden megváltozik. Mennyi gyermekétől elszakított anyáról, szinte rabszolgasorsról lehet olvasni. Azokról nem is beszélve, akiről még a szüleik sem hallanak soha többet. Művelt, sok esetben egyetemet végzett fiatalok ennyire tájékozatlanok. a világról?

2014. nov. 19. 08:39
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
91%

Kedves kérdező! Az én apukám magyar, anyukám magyar, Magyarországon élünk. Apukám egy agresszív állat, össze-vissza vert minket. (Szerencsére még kiskoromban elváltak.)

Akkor minden magyar ilyen? Akkor már magyar férjet sem szabad választani?

Nyilván nem szabad semmilyen helyzetben sem teljesen beleolvadni a rózsaszín ködbe, és használni kell az eszünket is, és nem árt elővigyázatosnak lenni. De ez nem azt jelenti, hogy tilos más kultúrából való férjet választani, mert az 100%, hogy rossz lesz.

2014. nov. 19. 10:26
 22/57 anonim ***** válasza:
61%

Én is fiatalon mentem férjhez és szültem, csak épp egy magyar, megbízható, tisztességes emberhez, akivel szeretjük egymást. :)

Nem is tudom... Buták, naivak. Nekem is van olyan - egyébként egyetemre járó, eszes családból származó barátnőm - aki odavan értük. A pasija magyar lett végül, de kavargott egy fent említett vallásból származó sráccal is, ráadásul a Magyarországon élőket is nagyon védi. Azt hiszi, tud róluk valamit, pedig ez szimplán rajongás...

Tudok is példát. Itt említette egy muszlim egyén nem régen, hogy az igazi muszlimok pl. nem úgy élnek, mint itt egyesek, ergo ők nem is igazi muszlimok és ezzel a valódiakat festik le rossz színben. Na mindegy, nem kezdek fejtegetésbe mert most nincs rá időm, de a lényeg, hogy az ilyen lányok többsége még csak meg sem tudja ítélni, hogy egyáltalán valóban olyan - e az adott ember, mint amilyennek képzeli. Naivság, ész hiánya... Egyszerűen vannak dolgok, amikbe születni KELL ahhoz, hogy élhess bennük boldogan. Annyit tudok rájuk mondani, hogy megérdemlik, a saját választásuk volt.

2014. nov. 19. 10:37
 23/57 A kérdező kommentje:

Most már látom a kommentjeitek alapján, hogy az én meglátásom a hibás.

Igaz a napokban olvastam, hogy egy általatok preferált országban vallási alapon lemészároltak egy lány iskolát, mert ugye az ő kultúrájukban a nők nem tanulhatnak, de már látom, hogy ez csak valami szóra sem érdemes apróság. Nyilván szóbeszéd. Mondjuk a felvételek bejárták a világsajtót. De gondolom azok csak valami hamisítványok lehettek ugye?

2014. nov. 19. 10:40
 24/57 anonim ***** válasza:
88%
Kérdező nem kellene egy egész országot embereket bőrszín,vallás alapján megítélned. Tudod ha megismersz egy embert nem azt kell nézni hogy hol született, milyen vallású hanem azt hogy ő személyesen milyen ember, hogy viselkedik.
2014. nov. 19. 10:48
 25/57 anonim ***** válasza:
100%

A problema gyokere nem a szin es szarmazas hanem a kulturkulonbseg.

Ezert bukik a kapcsolat.

Egy eu no nem ugy gondolkodik mint egy muszlim azsiai stb

Ebbol sok konfliktus alakul ki.

2014. nov. 19. 11:01
 26/57 anonim ***** válasza:
83%
Utolsó én is úgy értettem hogy más kultúrában éltek, más vallásúak, másképp szocializálódtak. De két ember ha jó a kapcsolatuk tud egymáshoz alkalmazkodni, megértik a másik álláspontját is úgy hogy mindkettőnek jó legyen.Ezért minden a két emberen múlik, azon hogy mennyire erős a kapcsolatuk.
2014. nov. 19. 11:10
 27/57 anonim ***** válasza:
92%

Kedves kerdezo! engem az erdekelne, hogy van-e barmilyen szemelyes tapasztalatod a temaban? nem feltetlenul parkapcsolatra gondolok, akar szimplan tarsalgasi szinten...ide linkelsz egy rakat oldalt, mivel nyilvan szemrebbenes neljul elhiszel mindent, amit ott olvastal, de ha mindent csak erre alapozol, akkor nagyon korlatolt a gondolkodasod.

mint ahogy magyarorszagon is vannak agressziv, uralkodni akaro, feltekenykedo ferfi, ugyanugy mas orszagokban is

2014. nov. 19. 11:25
 28/57 A kérdező kommentje:
Kedves 27-es. Én meg azt nem értem, hogy neked honnan van 83%-od!
2014. nov. 19. 11:30
 29/57 anonim ***** válasza:

Vannak akkora korlatok amit a szerelem ami szeretette alakul soha nem gyozhet le es az evek soran komoly problemat okozhat.

tapasztalat sok muszlim ismerosunk van eu felesegel

2014. nov. 19. 11:32
 30/57 anonim ***** válasza:
86%

Mekkora Nagy marhasag a masikat elore elitelni.

Minden kulturaban vannak Jo es rossz emberek.

Magyarorszagon is ugyanugy vannak agressziv ferfiak,akik verik a csaladjukat!Na es csaladon beluli gyilkolasrol meg nem hallottal?

Nalunk is tortennek szornyu dolgok,nem kell hozza messzire menni..

2014. nov. 19. 11:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!