Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Egyre több fiatal nő alapít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Deákné Vászna kérdése:

Egyre több fiatal nő alapít családot, arab, fekete afrikai, iraki, muszlim és egyéb, más kultúrából származó férfiakkal. Akik a veszélyekre figyelmeztetik őket, azokat rasszistáknak nevezik. Miért nem lehet tanulni mások hibáiból?

Figyelt kérdés

Elég csak a híreket elolvasni, a környezetünkbe szétnézni, vagy akár ezen oldal kérdései között tallózni, hogy lássuk, sok ilyen házasság tragikus következményekkel jár.

Az indok a nők részéről általában az, hogy ezek a férfiak rendkívül jó képűek és nagyon tisztelettudóak.

Igen tisztelet tudóak, amíg az európai kultúrában élnek. De ha aztán ha a család a férj hazájába kerül, minden megváltozik. Mennyi gyermekétől elszakított anyáról, szinte rabszolgasorsról lehet olvasni. Azokról nem is beszélve, akiről még a szüleik sem hallanak soha többet. Művelt, sok esetben egyetemet végzett fiatalok ennyire tájékozatlanok. a világról?

2014. nov. 19. 08:39
1 2 3 4 5 6
 31/57 A kérdező kommentje:
Értem én! Ahhoz mit szóltok, hogy az egyik ilyen országban törvénymódosítást kezdeményeztek, hogy a feleséget utcán csak nevelési célzattal lehessen verni? Azért ez már előre lépés. De tudom, csak szóbeszéd.
2014. nov. 19. 11:38
 32/57 A kérdező kommentje:

Látom, aki nem akar valamit megérteni, az nem is fogja!

Végül még leírom és hagyom az egészet. Lehet az a férfi ITT EURÓPÁBAN a legszelídebb bárány, ha vissza tér eredeti környezetébe, akkor ha akarná sem élhetne, viselkedhetne másképp, mint ahogy a vallás, a hagyományok és a közösség megköveteli. Ellenkező esetben őt magát kövezik meg. Igen van tapasztalatom. Ők csak látogatóba mentek haza. Már negyedik éve nem tud róla senki, pedig a szülei a Vöröskereszt segítségét is kérték. Nem találják őket. Köszönöm a válaszaitokat.

2014. nov. 19. 11:47
 33/57 anonim ***** válasza:

"Látom, aki nem akar valamit megérteni, az nem is fogja!"

hat latod, ez rad is igaz

amugy nem valaszoltal erdemben a kerdesemre...mondjuk az is egy valasz, hogy inkabb egybol tamadtal es az ertekelesemet kerdojelezted meg...

2014. nov. 19. 11:50
 34/57 anonim ***** válasza:

Ez a kerdesed korulbelul olyan jellegu mintha azt kerdezted volna meg,hogy az abortusz miert Jo vagy epp miert nem.

Abban a temaban is megoszlanak a velemenyek.

Az egyik ember mellette,masik ellene.

Ez itt is igaz.A masik velemenyet nem lehet megvaltoztatni.Van Aki eloiteletes,van Aki nem.Mindenki tanul a sajat hibaibol es kesz..

2014. nov. 19. 12:05
 35/57 anonim ***** válasza:
61%

"Lehet az a férfi ITT EURÓPÁBAN a legszelídebb bárány, ha vissza tér eredeti környezetébe, akkor ha akarná sem élhetne, viselkedhetne másképp, mint ahogy a vallás, a hagyományok és a közösség megköveteli."

Na épp ezért sok férfi vissza sem akar menni abba az országba, ahonnan származik. Nem is véletlenül jöttek el sokan.

Az pedig a nő felelőssége, ha elmegy egy férfival olyan országba, ahova nem is javasolják az utazást a különböző veszélyek miatt.

2014. nov. 19. 12:10
 36/57 anonim ***** válasza:
70%

Nekem ezt Apu amikor tini voltam tok normalisan elmagyarazta, marmint h miert nem johet a csaladba muszlim, arab, torok, cigany es elmondta h neki nem a szinevel van baja, hanem a kulturajukkal konkretan azzal ahogy a nokkel bannak.

Ertelmesen lefestette, h most meg tud vedeni de ha kikoltozom valami Arab orszagba akkor nem tud velem lenni.Persze egy kicsit utalkoztam h hogy lehet ilyen az apukam, de aztan megertettem h itt a kulturalis kulonbsegekrol van szo.

Osszesen ketszer probalkozott nalam Arab, az egyiket en a masikat Apu utasitotta el:-))))))))Mindig vigyazott ram ennek koszonhetoen vagyok most itt es nem valami lepattant gettoban egesz testet fedo kendoben:-))))))

Ha lanyom lesz akkor ugyanezt fogom neki en is mondani aztan vagy megerti, vagy nem de velhetoleg meg fogja:-))))))

2014. nov. 19. 12:42
 37/57 anonim ***** válasza:
88%
Én is olvasok ezt-azt, de az élet eddig nem ezt igazolta a mi köreinkben. Több barátnőmnek arab/szír/afrikai férje van. Van akik évtizedek óta együtt vannak, van akik évek óta, olyan is van, akiknek nem jött össze és elváltak. Egyik férfi sem volt soha szélsőséges, mondjuk nagyon magasan kvalifikált az összes.
2014. nov. 19. 12:49
 38/57 A kérdező kommentje:
Az Iszlám Állam és az Al-Kaida vezetői szinte kivétel nélkül mind neves nyugati egyetemet végeztek. Ennyit a magasan kvalifikáltságról.
2014. nov. 19. 12:57
 39/57 anonim ***** válasza:
Kérdező, ha a nőkkel való bánásmódjuk tényleg zavar, és nemcsak azért, mert épp nincs nőd, akkor te szerintem egy nagyon jó ember vagy.
2014. nov. 19. 13:03
 40/57 anonim ***** válasza:
41%

Eddig nekem magyar partnereim voltak, mindegyik rosszul vegzodott, a legutobbirol kiderul hogy hazas........

Inkabb egy bantuneger, mint magyar, lassan ugy vagyok ezzel a kerdessel! Persze vannak minden kasztban jok es rosszak, minden nepcsoportban, de akkor is! Inkabb egyedul:)

2014. nov. 19. 13:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!