Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyre több fiatal nő alapít családot, arab, fekete afrikai, iraki, muszlim és egyéb, más kultúrából származó férfiakkal. Akik a veszélyekre figyelmeztetik őket, azokat rasszistáknak nevezik. Miért nem lehet tanulni mások hibáiból?
Elég csak a híreket elolvasni, a környezetünkbe szétnézni, vagy akár ezen oldal kérdései között tallózni, hogy lássuk, sok ilyen házasság tragikus következményekkel jár.
Az indok a nők részéről általában az, hogy ezek a férfiak rendkívül jó képűek és nagyon tisztelettudóak.
Igen tisztelet tudóak, amíg az európai kultúrában élnek. De ha aztán ha a család a férj hazájába kerül, minden megváltozik. Mennyi gyermekétől elszakított anyáról, szinte rabszolgasorsról lehet olvasni. Azokról nem is beszélve, akiről még a szüleik sem hallanak soha többet. Művelt, sok esetben egyetemet végzett fiatalok ennyire tájékozatlanok. a világról?
Látom, aki nem akar valamit megérteni, az nem is fogja!
Végül még leírom és hagyom az egészet. Lehet az a férfi ITT EURÓPÁBAN a legszelídebb bárány, ha vissza tér eredeti környezetébe, akkor ha akarná sem élhetne, viselkedhetne másképp, mint ahogy a vallás, a hagyományok és a közösség megköveteli. Ellenkező esetben őt magát kövezik meg. Igen van tapasztalatom. Ők csak látogatóba mentek haza. Már negyedik éve nem tud róla senki, pedig a szülei a Vöröskereszt segítségét is kérték. Nem találják őket. Köszönöm a válaszaitokat.
"Látom, aki nem akar valamit megérteni, az nem is fogja!"
hat latod, ez rad is igaz
amugy nem valaszoltal erdemben a kerdesemre...mondjuk az is egy valasz, hogy inkabb egybol tamadtal es az ertekelesemet kerdojelezted meg...
Ez a kerdesed korulbelul olyan jellegu mintha azt kerdezted volna meg,hogy az abortusz miert Jo vagy epp miert nem.
Abban a temaban is megoszlanak a velemenyek.
Az egyik ember mellette,masik ellene.
Ez itt is igaz.A masik velemenyet nem lehet megvaltoztatni.Van Aki eloiteletes,van Aki nem.Mindenki tanul a sajat hibaibol es kesz..
"Lehet az a férfi ITT EURÓPÁBAN a legszelídebb bárány, ha vissza tér eredeti környezetébe, akkor ha akarná sem élhetne, viselkedhetne másképp, mint ahogy a vallás, a hagyományok és a közösség megköveteli."
Na épp ezért sok férfi vissza sem akar menni abba az országba, ahonnan származik. Nem is véletlenül jöttek el sokan.
Az pedig a nő felelőssége, ha elmegy egy férfival olyan országba, ahova nem is javasolják az utazást a különböző veszélyek miatt.
Nekem ezt Apu amikor tini voltam tok normalisan elmagyarazta, marmint h miert nem johet a csaladba muszlim, arab, torok, cigany es elmondta h neki nem a szinevel van baja, hanem a kulturajukkal konkretan azzal ahogy a nokkel bannak.
Ertelmesen lefestette, h most meg tud vedeni de ha kikoltozom valami Arab orszagba akkor nem tud velem lenni.Persze egy kicsit utalkoztam h hogy lehet ilyen az apukam, de aztan megertettem h itt a kulturalis kulonbsegekrol van szo.
Osszesen ketszer probalkozott nalam Arab, az egyiket en a masikat Apu utasitotta el:-))))))))Mindig vigyazott ram ennek koszonhetoen vagyok most itt es nem valami lepattant gettoban egesz testet fedo kendoben:-))))))
Ha lanyom lesz akkor ugyanezt fogom neki en is mondani aztan vagy megerti, vagy nem de velhetoleg meg fogja:-))))))
Eddig nekem magyar partnereim voltak, mindegyik rosszul vegzodott, a legutobbirol kiderul hogy hazas........
Inkabb egy bantuneger, mint magyar, lassan ugy vagyok ezzel a kerdessel! Persze vannak minden kasztban jok es rosszak, minden nepcsoportban, de akkor is! Inkabb egyedul:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!