Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Kezdek megőrülni, mit tehetnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdek megőrülni, mit tehetnék? Hogy tudnám helyretenni?

Figyelt kérdés

A férjem az utóbbi közel 1 évet a laptoppal az ölében töltötte. A napjai abból álltak, hogy dolgozott, aludt és játszott. Minimális időt tölt velem, bebújik a számítógépe mögé, és játszik. Ha Hazajön a munkából, eszik egy falatot, és este tizenegyig, éjfélig gépezik. Hétvégén felkel, ölébe veszi a laptopt, éjfélkor lerakja. Alig tudom rávenni arra, hogy elmenjünk valahova. Enni felkel a géptől, néha beágyaz és elpakol a konyhában, de aztán rohan vissza. Ha pedig lerakta, akkor este lefekvéskor a mobilján még egy félórát két-három androidos játékkal játszik. A szexre nem panaszkodom, a heti 3-4 megvan, de a köztes időben már a hajam tépem, és legszívesebben kivágnám a laptopját az ablakon.

Ha kérek valamit, akkor várni kell, mert épp befejez valami feladatot a játékban. Magától nem mondja, hogy menjünk el valahova, nem igazán kérdez a napjaim után, csak a szokásos "hogy vagy, mi volt?" kérdést teszi fel. Nem beszélgetünk, mint régen. Mondjárt sírvafakadok, ahogy ezt írom, mert nagyon szeretem a férjem, de gyomorgörcsben vagyok, hogy másfél óra múlva hazaér, és öt perc múlva már a gépnél ül és játszik, játszik. Szerinte ezzel semmi baj, ő korábban is nagyon sokat játszott (megjegyzem, 35 éves). De amikor mi megismerkedtünk, akkor nem volt ilyen. Időnként leült, hetente 1-2 alkalommal, esetleg hétvégén egy kicsit. Most már csak játszik, szinte semmi mást nem csinál.

Hogy értessem meg vele, hogy már alig alszom, rosszul vagyok a játékmániájától. Elhanyagoltnak és egyedül érzem magam. Nyelvet tanulok, az ő anyanyelvét, de magától nem áll le velem gyakorolni vagy tanulni. Elegem van abból, hogy mindenért én szólok, meg könyörgök neki.

Ha kivágom a laptopot az ablakon ma, van felmentés a számomra? Mit lehet tenni egy játékmániás férjjel?

2014. nov. 18. 15:10
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Szia!

Nálunk is ez van :(

Próbáltam megbszélni,ideig-óráig akkor kevesebbet netezik aztán mindig visszatér az eredeti állapot.Nem tudom mit tehetnék én már a váláson gondolokdom,mert nálunk sajnos már a szex rovására is megy a dolog.

2014. nov. 18. 19:01
 22/25 A kérdező kommentje:

"Ezt csak azért írtam le,hogy lásd van ilyen is amikor ami neked probléma az másnak nem az!A Te helyedben,mivel téged ennyire zavar akkor kompromisszumos megoldást javasolnék,csak akkor gépezhet ha már kielégítette a te szórakozási igényeidet,de ehhez konkrét programokkal kell előállnod,másként nem fog menni!"

Én azt gondolom, hogy egy házasságban két ember van, akik egymással élnek, és nem egymás mellett. Most ezt érzem. A komputerrel nem tudok beszélgetni, kirándulni, szaunázni, ahogy mi korábban tettük együtt. Erre keresek megoldást, hogy vajon hol csúszott el a dolog?

2014. nov. 18. 20:21
 23/25 anonim ***** válasza:

Mi se csak egymás mellett élünk,mert a netezést is közösen csináljuk többnyire,pl.ha talál valami vicceset vagy érdekeset akkor együtt nézzük,sőt régebben a játékot is együtt játszottuk két gépről!Ilyen amikor két kocka egymásra talál és boldogan élnek míg meg nem halnak!:)

A Te esetedben először gondolom az újdonság varázsa volt ami a férjedet függővé tette,azután mint oly sokan mások ott is ragadt a gép előtt!Nem a Te hibád,de erre neki kell rájönnie,hogy hol a határ!Ha felajánlasz neki egy programot azt visszautasítja a gép miatt?

2014. nov. 19. 18:55
 24/25 A kérdező kommentje:
Döntő többségében eljön. De rosszul esik, hogy magától nem jutna eszébe semmi, inkább a gép mellett ül.
2014. nov. 19. 20:21
 25/25 anonim ***** válasza:
Ez tényleg függőség és az a baj, ha magától nem akar változni sosem fog...mert ez így jó neki teljesen ráállt a témára. Kb olyan mint már függőségek. Ha te vonod meg valamiképp tőle ezt a dolgot azzal se érsz sokat max szenved egy ideig aztán visszatér a mániájához. hacsak nem tér észhez időközben. Lehet szex helyett beszélgetnetek kéne mert az is csak egy testi együttlét. és igazából nem vagytok együtt nem vagytok lelkileg érzelmileg benne ebben a kapcsolatban. Csak 1 éve tart ez?
2014. nov. 22. 23:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!