Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Kezdek megőrülni, mit tehetnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdek megőrülni, mit tehetnék? Hogy tudnám helyretenni?

Figyelt kérdés

A férjem az utóbbi közel 1 évet a laptoppal az ölében töltötte. A napjai abból álltak, hogy dolgozott, aludt és játszott. Minimális időt tölt velem, bebújik a számítógépe mögé, és játszik. Ha Hazajön a munkából, eszik egy falatot, és este tizenegyig, éjfélig gépezik. Hétvégén felkel, ölébe veszi a laptopt, éjfélkor lerakja. Alig tudom rávenni arra, hogy elmenjünk valahova. Enni felkel a géptől, néha beágyaz és elpakol a konyhában, de aztán rohan vissza. Ha pedig lerakta, akkor este lefekvéskor a mobilján még egy félórát két-három androidos játékkal játszik. A szexre nem panaszkodom, a heti 3-4 megvan, de a köztes időben már a hajam tépem, és legszívesebben kivágnám a laptopját az ablakon.

Ha kérek valamit, akkor várni kell, mert épp befejez valami feladatot a játékban. Magától nem mondja, hogy menjünk el valahova, nem igazán kérdez a napjaim után, csak a szokásos "hogy vagy, mi volt?" kérdést teszi fel. Nem beszélgetünk, mint régen. Mondjárt sírvafakadok, ahogy ezt írom, mert nagyon szeretem a férjem, de gyomorgörcsben vagyok, hogy másfél óra múlva hazaér, és öt perc múlva már a gépnél ül és játszik, játszik. Szerinte ezzel semmi baj, ő korábban is nagyon sokat játszott (megjegyzem, 35 éves). De amikor mi megismerkedtünk, akkor nem volt ilyen. Időnként leült, hetente 1-2 alkalommal, esetleg hétvégén egy kicsit. Most már csak játszik, szinte semmi mást nem csinál.

Hogy értessem meg vele, hogy már alig alszom, rosszul vagyok a játékmániájától. Elhanyagoltnak és egyedül érzem magam. Nyelvet tanulok, az ő anyanyelvét, de magától nem áll le velem gyakorolni vagy tanulni. Elegem van abból, hogy mindenért én szólok, meg könyörgök neki.

Ha kivágom a laptopot az ablakon ma, van felmentés a számomra? Mit lehet tenni egy játékmániás férjjel?

2014. nov. 18. 15:10
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Bocsánat, azt miből gondolod, hogy ő tart el engem?
2014. nov. 18. 15:35
 12/25 anonim ***** válasza:
75%
van egy olyan dolog ami szerintem a függők 99%-át zavarná...győzd le a saját pályáján...hülyén hangzik, de szerintem működne...online játszik? igazából mind1, hogyan csak a megoldás más...a lényeg legyél jobb nála, tudasd ezt vele...de ha online játszik akkor sokkal hamarabb célba érhetsz...mert másoktól hallja, hogy jobb vagy...és sérti az egóját...és nem kell sok 2-3 hónap max...ha más nem jön be ezzel szerintem betudsz neki tenni...én is elég sokat játszottam régen elég sok függővel játszottam együtt és az volt a legidegesítőbb számukra, hogy volt olyan aki jobb volt náluk! főleg ha te lennél az a valaki...
2014. nov. 18. 15:51
 13/25 A kérdező kommentje:

Bocs, de ezt nem akarom, hogy még én is a gép előtt kockuljak. Ráadásul bugyuta lövöldözős meg szörnyes játékokkal játszik, a hideg is kiráz attól, hogy még én is ezzel játsszak.

Azt szeretném megbeszélni vele, hogy limitálja a játékot. Nem bánom, ha naponta munka után egy-másfél órát eljátszik, ennyi agyzsibbasztás mindenkinek jár. De utána családi életet éljünk már inkább. Hétvégén sem zavar, ha fél délelőtt játszik, csak legyenek ennél értelmesebb, közös programjaink is.

2014. nov. 18. 15:55
 14/25 anonim ***** válasza:
ezt végső megoldásnak mondtam...ha nem működne a kommunikáció...próbáld megbeszélni vele, remélem sikerrel jársz...
2014. nov. 18. 15:59
 15/25 anonim ***** válasza:
8%

A kérdező kommentje:

Bocsánat, azt miből gondolod, hogy ő tart el engem?"

Tehát nem cáfolod a megállapításomat. Köszönöm. Csak ennyit akartam tudni.

2014. nov. 18. 16:32
 16/25 A kérdező kommentje:

15, tévedsz, nem ő tart el engem, van nekem jövedelmem a családom cégéből, ahol dolgozom. De ez miért is fontos?

Kissé gúnyt is érzek a hozzászólásodból.

2014. nov. 18. 16:33
 17/25 anonim ***** válasza:
5%
Jól érzed! Mindig gúnyos vagyok ha azt olvasom, hogy én vagyok a szép, okos, tökéletes, csak az a másik a csúnya, gonosz. Sok gondod lesz, amíg így állsz az élethez!
2014. nov. 18. 16:58
 18/25 anonim ***** válasza:
85%
nekem is van tapasztalatom ilyen játékfüggő férfival. azóta, ha valakiről megtudom, hogy egyáltalán a hétvégéjét azzal tölti, hogy játszik, nálam már szóba sem jön az illető. szerintem eléggé menthetetlen. ha nincs még gyereked, szerintem addig ne vállalj, míg ez nem tisztázódik.
2014. nov. 18. 16:59
 19/25 anonim ***** válasza:
86%
Barátnőméknél is ez volt. Nem segített a szép szó. Ő már olyan szinten volt dühös, hogy nem fizette be a szolgáltatónak a csekket, de nem szólt róla. Kapott pár felszólítást, majd lekapcsolták. 3 napig nem volt sem TV, sem net, sikerült mindent átbeszélni és felfogta végre. Azt mondja, megérte az 5eFt-os visszakapcsolási díj. :)
2014. nov. 18. 17:12
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Én egy ilyen pasival élek 20 éve!Konkrétan a hátát többet látom mint az arcát!De nem zavar mert nekem is van gépem is,tabletem is és ő autóversenyes játékkal játszik,csak néha lövöldözött régebben!:)Mostanában inkább vicces videókat néz vagy programozni tanul!Mi egy ilyen család vagyunk és nekünk ez így jó! Rendes,tisztességes,jó ember,nem dohányzik,nem iszik,nem jár el sehova és szerintem megérdemli a rengeteg meló után a kockulást!:)

Ezt csak azért írtam le,hogy lásd van ilyen is amikor ami neked probléma az másnak nem az!A Te helyedben,mivel téged ennyire zavar akkor kompromisszumos megoldást javasolnék,csak akkor gépezhet ha már kielégítette a te szórakozási igényeidet,de ehhez konkrét programokkal kell előállnod,másként nem fog menni!

2014. nov. 18. 18:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!