Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Lehetséges, hogy ez egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges, hogy ez egy ilyen "egyszeri eset" volt?

Figyelt kérdés
Feleségem megcsalt egy nálam 12 évvel fiatalabb fiuval, én 40 vagyok, ő 30. 7 eve vagyunk együtt, van ket gyerekunk is. Pár alkalommal történt, ő mondta el nekem. Tudni kell róla, hogy nagyon komoly önbizalomhiánnyal rendekezik, és alkoholproblémái is vannak. Én nagyon szeretem őt, és most pszcholohushoz is járunk, aki azt mondja, hogy szerinte ez a megcsalas az önértékelési és alkoholproblémának az eredménye, tehat nem az en szemelyem elleni tamadas. Én hajlando vagyok arra, hogy ezt most feldolgozzam és megbocsássam neki, m amugy egyeb tekintetben jo ember, és ez az egesz annyira nem rá jellemző. Volt mar vki hasonlo helyzetben?
2014. nov. 15. 13:07
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Önbizalomhiány és alkoholizmus miatt megcsalás? Micsoda rossz rizsa:D Ha ezt beveszed akkor hajrá, de ne csodálkozz rajta ha időről időre a feleséged meg fog csalni. (amíg el nem hagyod). Mert aki egyszer megteszi, az újra meg fogja, csak idő kérdése.
2014. nov. 15. 18:32
 22/22 anonim ***** válasza:
Igen lehetséges, hogy ez "egyszeri eset" volt. Ha eldöntötted hogy megbocsájtasz neki és vele szeretnéd folytatni az utad, akkor tégy úgy, ez a te életed, jogod van hozzá, anélkül hogy bárki is ítélkezhessen feletted. Azt viszont jól teszitek, hogy kiderítitek a hűtlenség okát és kezelitek a problémákat. A helyedben a közös folytatást kitételhez is kötném, alaphangon alkohol nulla. Továbbá éreznie kell a feleségednek a tette súlyát, tehát dolgozzon is meg a megbocsájtásért, ne tálcán kapja azt. Úgy a későbbiekben is jobban megbecsüli ezt.
2014. nov. 16. 13:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!