Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy ez egy ilyen "egyszeri eset" volt?
Figyelt kérdés
Feleségem megcsalt egy nálam 12 évvel fiatalabb fiuval, én 40 vagyok, ő 30. 7 eve vagyunk együtt, van ket gyerekunk is. Pár alkalommal történt, ő mondta el nekem. Tudni kell róla, hogy nagyon komoly önbizalomhiánnyal rendekezik, és alkoholproblémái is vannak. Én nagyon szeretem őt, és most pszcholohushoz is járunk, aki azt mondja, hogy szerinte ez a megcsalas az önértékelési és alkoholproblémának az eredménye, tehat nem az en szemelyem elleni tamadas. Én hajlando vagyok arra, hogy ezt most feldolgozzam és megbocsássam neki, m amugy egyeb tekintetben jo ember, és ez az egesz annyira nem rá jellemző. Volt mar vki hasonlo helyzetben?
Oké, de ezen az alapon a nőnek külön pszichomókus is kell, mert ha az alkohol és önértékelési probléma miatt volt a megcsalás és az nem múlik el, akkor ugyanúgy meg fog csalni amikor épp olyanja lesz és épp "maga alatt" szakaszban lesz. Ezen a párterápia nem segít, ha a saját problémáit nem oldja meg, újakat fog mellé generálni :s
2014. nov. 15. 13:12
2/22 anonim válasza:
Iszik, megcsal pár alkalommal. De amúgy jó ember. Kádár szokta mondani, arra aki valami disznóságot csinált, hogy " amúgy jó elvtárs". Ne haragudj, de ez jutott eszembe a történetről. Te is tudod, hogy innen csak lefelé van.
2014. nov. 15. 13:13
3/22 A kérdező kommentje:
Igen, jár ő is heti egyszer kulon pszichologushoz egyedul.
2014. nov. 15. 13:13
4/22 anonim válasza:
Ha igy akarsz elni meg 30 evet, akkor hajra.
2014. nov. 15. 13:14
5/22 anonim válasza:
Ha jár külön is, akkor van rá esély hogy rendbejön, de a magcsalás azért akkor sem úgy működik hogy iszok, megcsalok és utána úgy csinálok mintha csak az alkohol miatt lett volna. Ha tisztelne szeretne és még veled van a jövőképe akkor nem csal meg csak mert nem érzi magát penge csajnak és iszik is néha. :s Nem hinném hogy többé nem teszi meg, főleg ha azt látja hogy utána el lehet nálad sikálni az ügyet.
2014. nov. 15. 13:15
6/22 A kérdező kommentje:
Nem tudom...lehet, gödörben van...alapvetoen mindig azt szoktam mondan, h nem hiszem el, h akik 30-40 evig hazasok, ott sohasem volt probléma, vagy vmi megcsalás, talanemiatt is allok maskeppen a dologhoz. Mi van, ha 50 evesen én hulyulok meg, mint ahogy a ferfiak szoktak kapuzarasnal? Nehez ugy, nagyon...
2014. nov. 15. 13:16
7/22 anonim válasza:
Hogy is lehetne egyszeri eset, ha pár alkalommal megtörtént? Nem hirtelen fellángolás volt, amit azonnal megbánt, hanem több alkalom...
2014. nov. 15. 13:16
8/22 anonim válasza:
Csak azok hulyulnek meg "kapuzarasnal" (es ez csak egy kifogas), akik megengedik maguknak.
2014. nov. 15. 13:18
9/22 anonim válasza:
Az a helyzet hogy én nem ismerem a feleséged, te pedig már legalább 7 éve. Te elhiszed hogy ez csak egyszeri eset volt? Elfogadod és élni tudsz a gondolattal? Vállalod a kockázatot, hogy ismét megtörténik?
Kb úgy voltam hasonló helyzetben, hogy amikor szakításban voltunk hónapig, akkor ő randizgatott pár sráccal. Elmondása szerint nem volt senkivel csóknál több, aztán vagy elhiszem vagy nem. Én nem firtattam a dolgot, mert én viszont vastagon sáros voltam más nőkkel, szóval nem volt igazán jogom számon kérni. Nálatok nem ez volt, neked jogod van számon kérni. Ha pedig iszik, akkor azt meg kell oldania a gyerekek miatt elsősorban. Viszont ha válásra kerülne a sor, akkor jó eséllyel indulsz a gyerekfelügyeletért, mert alkoholistának ritkán ítélik meg.
2014. nov. 15. 13:19
10/22 anonim válasza:
Embersegbol segitenek neki a gyerekek erdekeben. De en nem tudnek ujra hozzanyulni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!