Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy ez egy ilyen "egyszeri eset" volt?
Figyelt kérdés
Feleségem megcsalt egy nálam 12 évvel fiatalabb fiuval, én 40 vagyok, ő 30. 7 eve vagyunk együtt, van ket gyerekunk is. Pár alkalommal történt, ő mondta el nekem. Tudni kell róla, hogy nagyon komoly önbizalomhiánnyal rendekezik, és alkoholproblémái is vannak. Én nagyon szeretem őt, és most pszcholohushoz is járunk, aki azt mondja, hogy szerinte ez a megcsalas az önértékelési és alkoholproblémának az eredménye, tehat nem az en szemelyem elleni tamadas. Én hajlando vagyok arra, hogy ezt most feldolgozzam és megbocsássam neki, m amugy egyeb tekintetben jo ember, és ez az egesz annyira nem rá jellemző. Volt mar vki hasonlo helyzetben?2014. nov. 15. 13:07
11/22 anonim válasza:
Erre a helyzetre,nőre tökéletesen illik Amit meg lehet magyarázni, meg is lehet b*****.
12/22 anonim válasza:
Ez olyan mint a gondatlanságból elkövetett emberölés. Az sem a szenvedő félre irányul mégis ő hal meg. Szóval ennek a pszichomókusnak magyarázata szép-szép, de senkin nem segít.
13/22 Bence_ válasza:
Megcsalás tünete valaminek.
Te, ti tudjátok, hogy tudtok e változtatni a kapcsolatotokon, hogy ez a tünet máskor ne Jöjjön elő.
14/22 anonim válasza:
Akik azonnal elutasítják a nőt ilyen helyzetben, azokra ne hallgass! Figyelembe kell venni, hogy te szereted a feleségedet, házasok vagytok, és van két gyermeketek is, tehát nem az a cél, hogy jól agyba-főbe verd, oszt dobjad, mert ez nem járható út! Ott nem járható ez az út, ahol már házasság és gyerek is van! Sok házasságban előfordul ilyen, ezért nem szoktak egyből szétmenni, hanem megpróbálják a házasságot megmenteni. A nők 70-80-%a átesik ezeken a traumákon. Önértékelési zavar léphet fel, értsd, elmúlt benne a szerelem érzése, azt gondolja magáról, hogy már nem szép, nem néznek utána a férfiak, és hasonlók. A te teendőd az, hogy újra feléleszd magad iránt a szerelem érzését. Legyél figyelmesebb hozzá, vigyél virágot, vidd el szórakozni, vagyis tegyél úgy, mint amikor még udvaroltál neki. Hidd el, ez sokkal hamarabb meghozza a gyógyulást, mintha orvoshoz járkálnátok.
15/22 anonim válasza:
Megcsalt az asszony. Megoldás? Vigyél neki virágot. Igaza van a kollégának rá hallgass, hogy túl tudja tenni magát az olyan nagy traumán, mint a szomszédság lesz**ása.
16/22 anonim válasza:
"szerinte ez a megcsalas az önértékelési és alkoholproblémának az eredménye"
Szerintem annak aqy eredménye, hogy viszketett a puncija, de én nem vagyok szihológus, szóval lehet, hogy a döglött ló az tényleg csak alszik.
Kérdező, te dolgod. Ha téged nem zavar, hogy asszonyka odatartotta a csúnyácskáját a másik kannak, aki jól meg is pakolta, ezután megtörölte a száját, hazament, és adott egy szerelmes puszit neked, persze mosolyogva, akkor lépj túl. A szihológus majd megmagyarázza, hogy nem vagy te papucs, minden másra pedig ott lesz a Mastercard.
17/22 A kérdező kommentje:
Kedves 14es! Ertem, mire gndolsz, de a leirasod ugy hangzik, mint egy jutalomut! :)
2014. nov. 15. 14:10
18/22 anonim válasza:
Persze,nyugodtan bocsáss csak meg a feleségednek,aki gerinctelen,akaratgyenge,és minden felelősséget másra tol,aki folyton keresi a kifogásokat,miért is iszik,miért is csal meg!Ha nem akarod,ne vedd le a szemellenzőt,csak aztán ne panaszkodj,ha nem vagy boldog így!
19/22 anonim válasza:
Kérdező! Ne hallgass a 14-esre! Ne legyél nősoviniszta mangina! Nehogy még is jutalmazd azért, hogy félrelépett!
20/22 anonim válasza:
Én szánalomból, nem a saját rovásomra, segítenék rajta, ha tudnék, de nem bíznék benne többé. Bármilyen problémái vannak, a tetteiért felelős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!