Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdekházasság félmillióért? Bővebben
Főiskolán tanulok, családi gondok miatt önfenntartó vagyok, nem tudok szociális támogatást igényelni, nem tudok normális munkát se vállalni a suli mellett, hogy fizessem a rezsit és az étkezésemet, egyik napról másik napra élek, nem tudok számítani senkire se.
1-1,5évre szóló házasságot kellene kötni, mivel nincs kapcsolatom, és ez időn belül nem is lennék feleség, és ismerem a férfi hozzátartozóit, nekem kedves ismerőseim, buktatója nem lenne ennek. Így mit gondoltok erről? Nekem megoldaná a problémáimat, plusz utána még normális munkát is kapnék általuk, mert figyelnének rám, segítenének. Köszönöm a normális véleményeket!
Pont ezert fogjak megfurdetni, kedves utolso! Nagyon jol tudja az osszes "nagyon aranyos" behazasodott, hogy nem eleg egy cimen bejelentve lenni, egyutt kell lakni.
Nem mondjak am ki neki mi jon az igen kimondasa utan! A tobbi tudja jol a menetet, o nem. Ezert fogjak atverni.
3 év kell az állampolgárság "megkapásához"? :D
Hát ezt rosszul tudod, mert nem.
De házasságal amúgy sem kap állampolgárságot, max tartózkodásit 5 évre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!