Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Érdekházasság félmillióért?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdekházasság félmillióért? Bővebben

Figyelt kérdés

Főiskolán tanulok, családi gondok miatt önfenntartó vagyok, nem tudok szociális támogatást igényelni, nem tudok normális munkát se vállalni a suli mellett, hogy fizessem a rezsit és az étkezésemet, egyik napról másik napra élek, nem tudok számítani senkire se.

1-1,5évre szóló házasságot kellene kötni, mivel nincs kapcsolatom, és ez időn belül nem is lennék feleség, és ismerem a férfi hozzátartozóit, nekem kedves ismerőseim, buktatója nem lenne ennek. Így mit gondoltok erről? Nekem megoldaná a problémáimat, plusz utána még normális munkát is kapnék általuk, mert figyelnének rám, segítenének. Köszönöm a normális véleményeket!

2014. nov. 13. 21:32
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
87%
Amellett, hogy bűncselekmény fix. a lebukás veszélye, külföldi állampolgárral nem úgy megy a házasság, hogy időpontot kértek, besétáltok és viszontlátásra. Ahogy a legkisebb gyanút észlelik hivataból felejelntést fognak tenni, ha ez megéri neked, hajrá.
2014. nov. 13. 22:05
 22/45 anonim ***** válasza:
69%

Nem igaz, hogy semmit nem kell tennie! Nagyon tortúra lesz ez az egész, kockáztatja a lebukását és a büntetlen előéletét, vállalnia kell kockázatokat (mert mondhatod, hogy megbízható, meg esély sincs rá stb...nem tudhatod!), mindezt egybeígért, "majd segítünk állást keresni" szövegért? Hát te tudod...Ha vállalja is ezt, azt meg kell fizetni, de rendesen. Én ennyiért biztosan nem mennék bele. Sokkal többet kellene ajánlaniuk ahhoz, hogy elgondolkozzam rajta.

Az meg furcsa, hogy enni nincs miből, de internetre telik. Amikor én fősulis voltam, szintén önfenntartó, és dolgoztam mint a gép suli mellett éjszaka is, akkor nem a net előtt ültem esténként - amire nem volt pénzem - hanem dolgoztam, vagy tanultam. És ennivalóra meg maradt...nah.

2014. nov. 13. 22:10
 23/45 A kérdező kommentje:

A szomszédban is van wifi, arra gondoltál esetleg? :) Dolgozni járok én is, de nem tudok többet, az órarendem miatt, ez így meg nem elég sajnos nekem. Ezt nem fogom tovább ragozni.

A témával kapcsolatos normális hozzászólásokat továbbra is köszönöm szépen.

2014. nov. 13. 22:14
 24/45 anonim ***** válasza:
44%
Írj nekem is, tudok tanácsot adni ;)
2014. nov. 13. 22:25
 25/45 anonim ***** válasza:
80%

Teged Kedvesek, es igergetnek fut-fat, mert celjuk van veled, te meg minden szep meset elhiszel.

Hogy meg fognak ezek furdetni teged....

Ha kimondod az igent, veged van.

A szuleid legalabb tudnak arrol, hogy most akarod tonkretenni a sajat eleted?

At fognak vagni, mint kakit a palankon.

2014. nov. 13. 22:34
 26/45 anonim ***** válasza:
82%
Megkerdezhetnem, hogy az erdekbol "kedves es segitokesz" ismerosok honnan szarmaznak?
2014. nov. 13. 22:37
 27/45 anonim ***** válasza:
100%

Fél millió nem egy nagy összeg, egy "tré" munkahellyel fél év alatt megkeresed, és nem kell magad eladnod sem.

(pl. én suli mellett pénztáros vagyok egy multinál, csak hétvégén dolgozom, és tényleg megvan fél év alatt annyi, ha egy kis túlórát vállalok még több is)

2014. nov. 13. 22:49
 28/45 anonim ***** válasza:
84%

Azt irod, hogy par ev tartozkodasi engedely kell neki es ezert?

Ha Alinak hivnak es Magyarorszagon el a csaladom tobbi tagja, akkor en letelepedni akarok veglegesen es nem par evig maradni.

mert ok sem fognak hazamenni, ezert ne sem fogok.

Ha letelepedni akarok, akkor viszont allampolgarsagot szeretnek.

Ha allampolgarsagot szeretnek, akkor keresek egy palimadarat mint sokan masok- ez pedig te vagy jelen esetben - es ha osszejon egy gyerek netalan toled, akkor automatikusan megkapom.

A letelepedesi engedely csak a kezdet, mert orokre itt akar maradni. Tobbet akarnak ezek toled, ezert is akarjak a penzedet forgatni es suli utan segiteni teged.

Mar most probalnak terelgetni, hogy mit csinalj a penzzel...

Hahooo, ebredj fel meg nem keso!

2014. nov. 13. 22:50
 29/45 anonim ***** válasza:
100%

Kislány, figyelj ide.

Félmillió forint koszos aprópénz ahhoz a kockázathoz képest, amit vállalsz.

NE menj bele. Három okból sem:

1. Eleve gyanús, ha EU-s állampolgár nem EU-s állampolgárral (szerb, albán, török, szír, stb) köt házasságot.

Pár hónapja egy egész hálózatot füleltek le. Ha kiszúr az idegenrendészet, lebuksz, akkor irány a böri.

2. Ha meg is úsznád a jogi dolgokat, akkor is benne van a pakliban, hogy fukszosék átvernek, vagy később többet akarnak. Veszélyes helyzetbe kerülhetsz.

3. Nem véletlenül nem osztogatnak tartózkodási engedélyt és állampolgárságot minden balkáni vagy kisázsiai jöttmentnek. Szeretnénk egy biztonságos, nyugodt országban élni. Mindannyian.

Vállalj diákmunkát, kérj egyéni tanrendet, igényeld meg a szabad felhasználású diákhitelt (havi 50k), csak ne kockáztass ilyen fiatalon ekkorát. Elcseszheted az életed.

2014. nov. 13. 23:53
 30/45 anonim ***** válasza:
75%

Nagyon vigyázz az arabokkal, nagyon más kultúra, és ott a nőket kábé a háziállatok szintjén kezelik.

holt gimis osztálytársam habarodott bele egy arab fasziba, diplomás építészmérnök. Voltak, akik nem nézték jó szemmel, emlékszem, az osztálytalin még bizonygatta, hogy mennyire modern gondolkodású, meg egy baromság az, hogy iszlám fundamentalizmus, nem ilyen. hozzáment az ürgéhez.

Nos a manust egy évre rá kiutasították az országból, mert terrorista számlákra utalgatott pénzt. Vágod? a CIA figyelte, és adta le a drótot a magyar hatóságoknak, hogy a csóka az Al kaidának tejel. Még a tévében is volt róla szó akkoriban. A hülye osztálytársnőm meg ott ált mint egy hülye, kémkedés vádjával indítottak vizsgálatot ellene. Persze lelépett a férje után valami arab országba, aztán ott derült ki, hogy a manusnak van már egy öregebb felesége. Persze megint ment a széptevés, aztán egy évre rá a manus megint feleségül vett egy 16 éves lányt, a mérnökasszony meg mehetett mosogatni az öreglány mellé- aki nagyon szerette, gondolhatod. hazajött nagy nehezen, itt meg elkapták már a reptéren, hogy terrorizmussal gyanusítják, és hogy ugyanmár miért lépett le évekre.

2014. nov. 14. 00:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!