Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdekházasság félmillióért? Bővebben
Főiskolán tanulok, családi gondok miatt önfenntartó vagyok, nem tudok szociális támogatást igényelni, nem tudok normális munkát se vállalni a suli mellett, hogy fizessem a rezsit és az étkezésemet, egyik napról másik napra élek, nem tudok számítani senkire se.
1-1,5évre szóló házasságot kellene kötni, mivel nincs kapcsolatom, és ez időn belül nem is lennék feleség, és ismerem a férfi hozzátartozóit, nekem kedves ismerőseim, buktatója nem lenne ennek. Így mit gondoltok erről? Nekem megoldaná a problémáimat, plusz utána még normális munkát is kapnék általuk, mert figyelnének rám, segítenének. Köszönöm a normális véleményeket!
Tök egyértelmű pedig.
Van egy család külföldről, már mindenki Magyarországon él, de Muharat a kisöcsi még nem kapott vízumot és egy házasság előre lendülést hona a probléma megoldásában hogy Muhi is itt élhessen a szüleivel és tesóval.
Ez a család ismer egy lányt aki hajadon (kérdező), és megkérik hogy papíron lenne e Muhi felesége, persze mivel ez egy komoly dolog nem kérik ingyen fizetnének Fél misit és felkarolnák a szegény egyetemista lányt.
A lánynak nincs veszteni valója, szexelni nem kell tehát a testét nem adta el, jó állásra meg a pénzre pedig veszettül szüksége van.
Ugye?
ismered anyira hogy nem fog vele visszaélni? pl..megerőszakol és nem mondhatsz semmit mert felesége vagy..vagy 1,5 év után kitalálja hogy gyereket akar és nem hajlandó válni..ilyen buktatók vannak..amúgy fél millió sulira meg életre 1,5 évig elég kevéske...
de te tudod, bizalmi kérdés inkább, meg hogy azért számold ki hogy tényleg kijönnél e anyiból...
"Félmilliót kapnék, ha segítek az illetőnek, mert ezáltal megkapja pár évre a tartózkodási kártyát, a testvéreinek már családja van itt, így csak ő "lóg ki a sorból" már csak."
Ez konkrétan bűncselekmény... De te tudod.
Lehet nem sok, de ha a családjával jó kapcsolatot ápolok, és ők se állnak a legjobban anyagilag, de segítenek munkát is keresni, kapcsolatok révén, így én is vissza tudnám forgatni ezt a pénzt, nem felélném, hanem a haszonból tartanám el magam... Hosszú távon próbálok gondolkodni... Átverve nem lennék, azt tudom, és együtt se kell élni, megerőszakolásra semmi esély nincs.
Tisztában vagyok vele, hogy nem legális, ezért is őrlődöm rajta. Csak fontos szempont az is, hogy gyakorlatilag nincs mit ennem most.
Nemhogy "nem legális", hanem ez egy tényállás az új büntető törvénykönyvben.
355. § Családi kapcsolatok létesítésével visszaélés
355. § Az a tizennyolcadik életévét betöltött személy, aki anyagi haszonszerzés céljából, kizárólag tartózkodási jogosultságot igazoló okmány kiadása érdekében létesít családi kapcsolatot, vagy az apaságot megállapító teljes hatályú elismerő nyilatkozathoz hozzájárul, ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétség miatt két évig terjedő szabadságvesztés büntetéssel büntetendő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!