Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kedvesemben még nem élnek az anyai ösztönök, de én már nagyon szeretnék családot. Mikor érzik ezt a nők?
A barátnőmmel 8 éve vagyunk együtt, ő 27 én 29. Körülbelül 4 évvel ezelőtt mondtam neki, hogy én már kész lennék az apaságra, és tudom, hogy ő az nő, akivel le szeretném élni az életem. Akkor azt mondta, ő ebben még egyáltalán nem tud gondolkodni, hiszen egyetemre jár, azután szeretne egy kicsit dolgozni. Meg is értettem a dolgot, de minden évben felhoztam neki a témát, mert érdekelt, hogy alakulnak benne az érzések.
Mindig az volt a tervem, hogy 30 előtt apa leszek, de már látom, ez nem fog sajnos megvalósulni... Tudom nem szép dolog, de ha látom facebookon, hogy valamelyik volt osztálytársamnak, korombéli srácnak kisbabája lesz (egyre több van...), akkor gyakorlatilag irigy vagyok. Persze minden jót kívánok nekik, csak rossz érzés, hogy én még ezt nem élhetem át.
Igazából minden feltétel adott, mert van egy szép lakásunk, van megtakarításunk, autónk, a barátnőmnek normálisan fizető, bombabiztos köztisztviselői munkája, én a versenyszférában dolgozom vezető beosztású mérnökként korrekt fizuval.
Esetleg ott van egy kis bibi a sztoriban, hogy kb. 2 havonta külföldre utazom külföldi partnerekkel tárgyalni akár 1 hétre is, illetve elég sokat dolgozom, a munkát is hazaviszem néha...
Lehet ezzel is gondja lehet, de azt állítja nem, pedig mindig elmondom, hogy maximálisan társa leszek a gyerekekkel járó munkában. Örömmel cserélném már a pelenkákat.
Jelenleg ott tartunk, hogy 2-3 éven belül szeretné az első gyermekünket, de nekem az még nagyon sok idő.... :(
Én nagyon szeretném már eljegyezni, azután jöhetne az esküvő, de bevallom elveszi a kedvemet az, hogy nem látom benne, hogy ő is azt szeretné, amit én. Igen, ez önzőség, de nem tudom leküzdeni.
Elnézést, ha egy kicsit hosszú lett, nem így terveztem. Az érdekelne, hogy a nők általában mikor kezdik el érezni, hogy gyermeket szeretnének? Mitől függ ez? Tudom ez nagyon komplex kérdés és többtényezős, de valami támpontra lenne szükség.
Köszönöm a válaszokat!
Körülbelül 2 évvel ezelőtt tettem itt fel a kérdésemet, sok mindent kaptam itt, hideget, meleget... leginkább hideget. Gondoltam beszámolok a fejleményekről, ha ez esetleg valakit érdekel.
Idén nyáron a 10. évfordulónkon végre megházasodtunk, nagyon jó lakodalmunk volt, minden úgy alakult, ahogy elterveztük. A esküvő után 3 nappal elmentünk nászútra, ami az egészet megkoronázta, mert olyan helyeken jártunk, amiket eddig csak a tvben, katalógusokban láttunk. A lényeg, most jön! :) Az esküvő után a feleségem azt mondta, hogy továbbra sem érzi azt, hogy ő kész az anyaságra, és ha meglát egy gyereket, továbbra is semleges érzés, de nem akar várni, mert szeretné, ha lenne családunk! :)
Nagyon boldoggá tett és azonnal bele is fogtunk.... :) A feleségem jelenleg félidős, március végére várjuk a babát. Látom rajta, hogy nagyon boldog, annyi mindent tervezget, tele van energiával, pörög. Előtte soha nem volt ilyen, inkább nyugodtabb, megfontoltabb. Már arról is beszélt, hogy mikorra kellene majd időzíteni a másodikat.... :)
Azt is írd meg, amikor
- rájössz, hogy nem így képzelted a szülőséget
- kiszeretsz a feleségedből
- megcsalod
Köszönöm a gratulációkat! :)
Kiszeretni nem fogok belőle soha, de ezt nem is akarom bizonygatni senkinek.
A szülőség nem egyszerű dolog, már most érzem a súlyát, de én már 5 éve ezt szeretném. Jó apja szeretnék lenni a kisfiamnak, szetencsére volt kitől tanulnom, mert szüleim mindig teljes mellszélességgel mellettem voltak/vannak. Továbbra is jó férj szeretnék lenni, aki gyerek utáni nehezebb időszakokban is ott van a felesége mellett, és ha mindenben nem is tud segíteni, de átveszi a babát és azt mondja a feleségének aludj egy kicsit, majd én intézem.
A megcsalás nem stílusom, soha nem is volt. Már-már közhely, de a hűség nem érzelem kérdése, hanem döntés. Én mindig mellette/mellettük fogok dönteni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!