Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Házasok ti mit gondoltok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasok ti mit gondoltok a hűség az egy tudatos döntés, hogy legeyen már bennem annyi tartás hogy ellenállok, vagy nem is szabadna hogy megérintsen egy másik férfi vonzósága és úgy álljak ellen?

Figyelt kérdés
Normális ha csak úgy tudok húséges lenni hogy visszafogom a vágyaimat?ez nagyon elítélendő hogy fellobban egy ilyen vágy valaki más iránt?
2014. nov. 12. 22:54
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
62%

"Az tesz jó apává, hogy a gyerekeidnek egy ilyen hazug, álszent, képmutató családban kell felnőniük?"

Még az is jobb, mintha nem lenne apjuk. Így van.

2014. nov. 14. 08:25
 22/23 anonim ***** válasza:
55%

Nekem szerintem ellentétes lesz a véleményem a dologgal kapcsolatban, bár nem olvastam végig az összes választ.

Szerintem ha a hűség tudatos, tehát irányított, az azt jelenti hogy erőltetve van. Ha a hűség természetes lenne akkor nem mondanánk rá azt hogy tudatos.

Ha valaki azt mondja a párjának hogy Szeretlek, de közben más férfiakhoz vonzódik, akkor szerinted ez őszinte dolog? Szerintem hazugság. ELjátszod neki azt hogy szereted, és hogy őszinte vagy vele. De ez valójában így van? Ezt a kérdést csakis te tudod megválaszolni, mi nem tudhatjuk helyetted.

Egyébként én is ebben a cipőben járok... És úgy gondolom hogyha már valaki felé vonzódást érzünk, akkor már a kapcsolatban valami bajban. EGyszóval nem csak a párunk számunkra az egyetlen férfi. Akár erőlteted a hűséget, akár nem....

Ez van, szerintem nincs hova ragozni. Nekem is nehéz, félek hogy mi lesz, de próbálom azt tenni ami természetesen jön belőlem. ha nem jön össze a párommal, akkor hát nem.

Bennünk van az ösztön, ugyanúgy ahogy az állatokban is, hogy vonzódunk a másik nem iránt. ez ellen nem tudunk mit tenni, az ösztönöket nem tudjuk magunkból kiölni.

2015. febr. 6. 23:52
 23/23 anonim ***** válasza:
Valószínüleg az erkölcsi tanultságod sem verdesi a plafont de hogy egyeseket ilyen dolgok foglalkoztassák felnőtt ember létére, azt feltételezteti velem hogy borzalmasan érettlen gondolkodásra vall. Az életben vannak fontosabb dolgok is mint azon kattogni hogy a nunika nedves e vagy sem... Borzalmasan szint alatti. Persze ha te ilyen vagy a férjed is hasonló kaliberű lehet mert tudósnak sem egy ostoba hülye a párja hanem hasonló a hasonlót vonzza. Ergo Beszéld meg a pároddal nyílván ő is ilyeneken kattog ... Vagy már nem kattog ;))
2015. szept. 16. 19:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!