Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Házasok ti mit gondoltok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasok ti mit gondoltok a hűség az egy tudatos döntés, hogy legeyen már bennem annyi tartás hogy ellenállok, vagy nem is szabadna hogy megérintsen egy másik férfi vonzósága és úgy álljak ellen?

Figyelt kérdés
Normális ha csak úgy tudok húséges lenni hogy visszafogom a vágyaimat?ez nagyon elítélendő hogy fellobban egy ilyen vágy valaki más iránt?
2014. nov. 12. 22:54
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Most azt hiszem ezt a vonzalmat már hidegebb fejjel látom, de mi lesz ha mégegy és elkap a helyzet a gépszj és elcsattan egy csók vagy valami? Egybként szerintetek a jövőben jobb ha kerülöm ezt a férfit?
2014. nov. 13. 00:30
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
hát ez a kihívás az egészben, ha nem kívánnál meg senkit egy kapcsolatban, akkor hűségre sem lenne szükség. A hűség az, hogy kitartasz a párod mellett, akkor is, ha más szebb, okosabb, gazdagabb, nagyobb a micsodája stb.
2014. nov. 13. 00:52
 13/23 anonim ***** válasza:
29%
amúgy, ha egy nő nem bír a pu....val, az egy betegség, és az a neve, hogy nimfománia.
2014. nov. 13. 00:58
 14/23 anonim ***** válasza:
68%

Az az egyszerűbb, ha engedsz a vagyaidnak. Az a melósabb, ha ellenállsz nekik. Akarhonnan is nezzuk, szemét dolog megcsalni a férjúnket, és utána arra hivatkozni, hogy a vágyak, meg mittudomén.

Mellesleg gondolkodó lények vagyunk, nehogy már a libidónk irányítson.

2014. nov. 13. 07:27
 15/23 anonim ***** válasza:
61%

Tudatos döntés, de a döntés attól függ hogy valaki tudatában van annak is, hogy mit veszíthet és mennyi a kockázat.

Én egy hulladék kapcsolatban vagyok jelenleg is, kizárólag a gyerekeimért. A kockázat tehát nagy, ha a gyerekeimet nézzük. Ha a házasságot akkor kicsi, hiszen nem érdekelne alapvetően, ha megszakadna.

Azt is mérlegeltem, hogy mit akarok attól a nőtől, akivel a megcsalás történik. Azt akarom pótolni, ami otthon hiányzik, és örülök neki, hogy egy másik nőtől több szeretetet kaptam az elmúlt 2 év alatt, mint a feleségemtől 10 év alatt. Mert lehetnék magányos is.

Hogy van -e bűntudatom emiatt? Egy kicsi sem, sőt akkor lenne bennem rossz érzés, ha nem tettem volna meg.

Működő házasságból mindig könnyű kiszólni, hogy ez nem fair, oldjátok meg inkább, kommunikáció... De egy pocsék kapcsolatból nézve ez egészen más. Persze megtehetem azt is hogy elhagyom a gyerekeket, és havonta egyszer majd látom is őket, hiszen több száz km-es távolságot nem 2 Ft áthidalni. Csak azért hogy "fair" legyek.

Inkább azt választottam, hogy a gyerekeimnek apja leszek, de nem leszek mellette hosszú évekig boldogtalan.

Ezt én tudatosan döntöttem el.

2014. nov. 13. 08:11
 16/23 anonim ***** válasza:
67%

Úgy gondolom, hogy ha valaki igazán, tiszta szívből szereti a férjét/feleségét, az nem képes másba beleszeretni. Ha igen, akkor mégsem voltak benne igazi érzések a társa iránt, hisz be tudott férkőzni egy harmadik ember...

Így vagyok a fizikai kontaktussal is. Ha az ember szeret valakit, akkor nem akar mással lefeküdni. Vagy legalább tiszteli annyira, hogy véget vet előbb a kapcsolatnak, és utána megy megdugni akit csak akar.

Ez a minimum tisztelet, amit elvárhat az ember a párjától szerintem.

Ez nyilván csak az én véleményem, nem kell vele egyet érteni.

(Szerintem) az már rég rossz, ha annyira vonzódsz valaki máshoz, hogy úgy érzed, csak visszafogod magad, de legszívesebben letepernéd.

2014. nov. 13. 11:53
 17/23 anonim ***** válasza:

13

Ez ugyanúgy vonatkozik a férfiakra is. Azt meg hagyjuk, hogy ők pasik, máshogy működnek stb... Ők is emberek, elvileg aggyal. Kész. A többi csak duma.

2014. nov. 13. 11:54
 18/23 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs olyan házasság, ahol előbb-utóbb nem éri kísértés az embert, hiszen évtizedek alatt csak belebotlik olyanba, aki talán még jobban is illene hozzá, mint a házastársa.

De 4 év alatt 2 kísértés kicsit sok. Biztos minden rendben van a házasságotokban?

2014. nov. 13. 14:04
 19/23 anonim ***** válasza:
30%

15

és vajon a gyerekeid boldogok lesznek attól, hogy a szüleik látszatkapcsolatban élnek? az apjuk félrekúr, miközben anyjuk otthon van velük? Az tesz jó apává, hogy a gyerekeidnek egy ilyen hazug, álszent, képmutató családban kell felnőniük? ez nem kockázat?

2014. nov. 13. 16:30
 20/23 anonim ***** válasza:
36%

Bár nem vagyok házas, de úgy gondolom, hogy a hűség egy tudatos döntés.

Én úgy látom, hogy a házasság arról szól, hogy egy ígéretet tesznek egymásnak, hogy nem fogják egymást sem elhagyni, sem megcsalni. Emellett még sok másról is szól, amik nem a hűség témakörébe tartoznak. De talán a hűség a legfontosabb.

Szerintem természetes, hogy a házasok elvárják egymástól, hogy ellenálljanak, ha egy harmadik kerülne a képbe.

Fiatal vagyok, de nekem is van véleményem. Szerintem előfordulhat, hogy fellobban valakiben a vágy (talán ez még természetes is lehet). De ilyenkor az a helyes, ha ellenáll az illető és hűséges marad.

Szerintem ez már a házasság előtt is így kéne működjön, de egy házasságban főleg. Tegyük fel, ha járok valakivel, én hűséges vagyok hozzá, és tőle is elvárom, hogy ő is hűséges legyen hozzám. Ha tegyük fel megkívánnék valakit, ellenállnék neki, és nekem sem esne jól, ha a párom nem állna ellen.

Ha az egyik félrelép, ott megszakad valami nagyon fontos és onnantól úgy gondolom, bármi megtörténhet. Mivan ha egy félrelépés után a másik kilép a házasságból? Vagy bosszút áll? Oda-vissza dobálják egymásnak a megcsalásokat ezentúl? Vagy csak egyszeri vagy néhány alkalom és a másik tűrje ezt el, vagy ne is tudjon róla? Nem értem, hogy tud az egyik fél így maradni egy házasságban vagy csak párkapcsolatban, hogy megcsalta a párját. Szerintem ez szörnyű. Én nem tenném és nem értem másoknak ez mitől ennyire természetes.

Szerintem ez a testi hűség a legalapvetőbb egy párkapcsolatban, nemhogy egy házasságban. Ha ez megtörik, akkor ezzel minden más is megtörik vagy megtörhet. A hűtlenség szerintem megszünteti a bizalmat és a másik fél iránti tiszteletet, mindkét részről.

2014. nov. 14. 02:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!