Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakori, hogy egy férj azért ábrándul ki a feleségéből, mert elkezd őszülni/megjelennek az első ráncai?
Én 26 éves vagyok és már megjelentek az első ősz hajszálaim. Ráadásul terhesség közben jelentek meg, mégse hagyott el a férjem. Van egy velem egykorú barátnőm, ő már szinte teljesen ősz, festeti a haját.
Nekem sosem volt festve a hajam de a fodrász halvány szőke (pár árnyalattal világosabb mint az eredeti hajszínem) melírcsíkokat csinált és így nem is látszik.
Én mindig is ódzkodtam a festéstől, de már megszoktam. Egy nőnél ez a legkönnyebben orvosolható probléma. Természetes színűre is lehet festetni nem csak lilára v hidrogénszőkére.
Ha úgy választották egymást a férjével, hogy a külső alapján, akkor jogos a férj aggodalma, hisz itt egy szolgáltatást kapott, és kezd a színvonal csökkenni.
Ha mint EMBER választották egymást, akkor nem fog kiábrándulni belőle a külsején történő változások miatt.
Az őszülés elég természetes jelenség, a ráncok is (a gravitáció szintén) ... szóval, ha a kedves férj ettől kiábrándul a feleségéből, akkor nem csak tapló, hanem nagyon ostoba is.
(Az az én egyéni dolgom, hogy becsülőm az őszülő hajú nőket 30-35 tájban már elég soknak elkezdődik)
Jó régen elváltam már, de nekem mégis az a kép a legkedvesebb a volt feleségről, amikor egy késői ébredés után míg én a gyereket öltöztettem, meg magamat kaptam össze, ő meg kócosan, csipásan, mezítláb a hideg konyhában pakolta a tízórait..... annyira szépnek láttam, igazi asszony, anya volt akkor!
Ismertem egy huszonéves arrogáns majmot,aki kijelentette, hogy egy nőnek ne legyenek ősz hajszálai - sajnálom az azóta feleségét.
Ugye, nem gondoltad, hogy egy normális ember (férfi vagy nő) ezért ott hagyja a társát?
Nekem is ez volt az első gondolatom férj talán nem öregszik?Vagy az csak nekünk nőknek főben járó bűn?
Amúgy sajnos van ilyen nekem van egy barátnőm akinek a nála 20 évvel idősebb(!!!)férje már kezdte rá tenni a mgjegyzéseket,amikor elmult 35.Simán levénaszonyozza,a születésnapján meg közölte,hogy most mit ünnepeljünk azon,hogy szottyosodsz?Félreértések elkerülése végett a pasi még csak nem is pénzes,egy lúzer elvált fazon aki a barátnőmnél lakik...
Vannak azért ilyenek is,de hála égnek nem álatlános egyáltalán...Normális pasi felfogja(legalábbis fel kellene,hogy fogja),hogy az asszony se marad örökké 20 éves...Viszont a dolog másik fele is legondolkodtató,hogy a nőket általában fiatalabbra cserélik le...Szóval így belegondolva nem is tudom...
Modjuk ettől még szerintem nagy gyökér aki csak emiatt hagyja el a feleségét...
Aztán az ilyenek járnak így mint anyám egyik ismerőse aki majd' 60 évesen nem érti miért röhögik ki a 20-30 éves csajok amikor udvarolni próbál...Szóval mindenkit utolér a sorsa :)
17-es, a "lecserélés"-ről van személyes tapasztalatom, külső szemlélő számára én is ezt tettem... de hát nema ráncok, az őszülés miatt volt ez.
Agyilag, szellemileg kövesült be a feleség, egyszerűen nem volt társaság nekem, nagyon-nagyon megváltozott. És mindezt érezvén egy kötözködő, agresszív hárpia felé változott.
Akivel meg jobban megértettük egymást az sokkal fiatalabb volt, de nem a kora, meg a feszes bőre vonzott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!