Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miert ilyen segitokesz a ferjem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert ilyen segitokesz a ferjem?

Figyelt kérdés

Megbolondulok a frejemtol.Belekezd egy felujitasba itthon aztan szepen felbehagyja tokol var halasztja a munkat mi meg ulunk a felfordulasban honapok ota ajtok nelkul.

A furdoszobat egy eve csempezi a mai napig nincs kesz es sorolhatnam.

De ha az egyik baratunk ratelefonal kocsiba ugrik es elszalad neki csempezni ingyen egesz napra.

En emg ulok itt egyedul a heti egyetlen egy szabadnapomon es raadasul hurcolhatom a ket gyereket uszni biciglivel mert elvitte a kocsimat.

Kerdes megoljem???

Ha beszelunk rola csak nevet puszilgat enekel nekem olelget nem veszi komolyan a panaszom. Vagy egyszeruen kitalal valami mas munkat maganak hogy ne kelljen a hazon dolgoznia.

Masnak is van ilyen utodott ferje?

2014. nov. 5. 15:14
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
100%

Jesszus, én ezt tuti nem tűrném el. De nincs is ilyen gond, elég hamar rászoktattam arra, hogy a dolgokat meg kell csinálni, be kell fejezni, ha már nekiállt, ne hagyja félbe. Fél év alatt sikerült. Kivéve ha főz, ott mindig romhalmaz marad utána :D

A helyedben viszont tuti megkérném, hogy adja már meg az egyik kolléga számát, aki rá is ér, és akkor felhívom, legfeljebb fizetünk neki egy kicsit, de kész lesz a munka. Mert nem bírom már nézni ezt a kuplerájt. 99%, hogy ha látja, hogy komolyan gondolod, neki fog állni és befejezi, amit elkezdett.

2014. nov. 6. 14:54
 32/47 A kérdező kommentje:

Na most beszeltem vele megfenyegettem hogy hivok par kulfoldi vendegmunkast ha nem szedi ossze magat.

Kinevetett hangossan es a kutyanak magyarazta az asszony merges

Masnap nekiallt 3 napra.

Ma reggel csong a telefon egyik kedves regi baratja hivta.

Holnap reggel repul kulfoldre 10 napra dolgozni neki persze majdnem ingyen.

Maradok gyerekek kupi gondok egyedul.

Szerintem most hivok valakit befejezni ugysincs otthon.

2014. nov. 18. 22:22
 33/47 anonim ***** válasza:
de hogyhogy nem a saját anyanyelvi fórumodra írsz? mi az anyanyelved, hogy ilyen jól meg tudtál tanulni?
2014. nov. 18. 23:43
 34/47 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne!
2014. nov. 19. 00:54
 35/47 anonim ***** válasza:
31%
lehet, ha a férjed látná, hogy írsz róla, elhúzott volna már a bánatba, nem poénkodna rajtad...
2014. nov. 19. 02:42
 36/47 A kérdező kommentje:

Flamand az anyanyelvem de magyar erdekeltsegekben dolgozom.

A ferjem akkor is poenkodott mikor mutobe toltak eletveszelyben ez a stilusa o igy coopingol.

2014. nov. 19. 08:39
 37/47 anonim ***** válasza:
62%

Az utolsó szót nem értem.

Árpád által legyilkolt népek földjén tessék magyarul beszélni!

2014. nov. 19. 11:57
 38/47 A kérdező kommentje:

koping -megküzdési készség, képesség

Minden embernel mas a stresszre valo reakcio.

Egyesek masokat hibaztatnak mergesek keresik a bunost a tortenetben.

A ferjem ugy kopingol hogy bolondozik viccel bohockodik ezzel tud egy komoly helyzeten atjutni.

2014. nov. 19. 16:46
 39/47 anonim ***** válasza:
még mindig az a véleményem, hogy irigylésre méltó pár vagytok :)
2014. nov. 19. 17:04
 40/47 anonim ***** válasza:
Tényleg aranyosak!
2014. nov. 19. 21:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!