Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert ilyen segitokesz a ferjem?
Megbolondulok a frejemtol.Belekezd egy felujitasba itthon aztan szepen felbehagyja tokol var halasztja a munkat mi meg ulunk a felfordulasban honapok ota ajtok nelkul.
A furdoszobat egy eve csempezi a mai napig nincs kesz es sorolhatnam.
De ha az egyik baratunk ratelefonal kocsiba ugrik es elszalad neki csempezni ingyen egesz napra.
En emg ulok itt egyedul a heti egyetlen egy szabadnapomon es raadasul hurcolhatom a ket gyereket uszni biciglivel mert elvitte a kocsimat.
Kerdes megoljem???
Ha beszelunk rola csak nevet puszilgat enekel nekem olelget nem veszi komolyan a panaszom. Vagy egyszeruen kitalal valami mas munkat maganak hogy ne kelljen a hazon dolgoznia.
Masnak is van ilyen utodott ferje?
Kérdező, már egyszer javították, de átsiklottál felette:
biciKli nem bicigli.
K betűvel írják.
Az én párom ennyire nem tökéletlen, de azért nálunk is van kupi. Én egy ideig viselem, majd önkifejezek. Nem vagyok egy béketűrő típus és több év építkezés kissé megviselt, rendet akarok végre. Speciel én simán leburkolom a fürdőszobát (de nem csempével, utáljuk a fúgákat, olyan a házunkban csak és kizárólag az üvegtégláknál van, az is jól bevonva mindenfélével, hogy ne legyen vele gond), vakolok, festek, mi van abban? Próbálja nekem valaki megtiltani, hogy a saját házamban ténykedjek :)
Én nem hagynám annyiban. Ha a kommunikáció nem hat, igenis csempéznék. Ha a férjed 10-szer leveri a csempét, 11. alkalommal talán fel is rakja... De jobb lenne, ha rendesen meg tudnátok beszélni a dolgokat. Engem irritálna, ha a párom magasról tenne rá, hogy mit érzek. Nálunk inkább azért van gond, mert a ház átépítése után (szinte mindent átépítettünk, egy komplett építkezés se lett volna több) átkozottul sok munkánk van, még pici betonozás is, némi vakolás, sok glettelés, csiszolás, festés, padlózás (olcsó, egyedi és roppant melós), barkácsmunkák, közben ott a kert is... Sokáig tart. De megtesszük, ami tőlünk telik. Csak ugye, alapból nem értünk ezekhez, most tanulunk mindent s nem is bírjuk sokáig egyszerre.
Nem kicsit irritálna, ha másoknál glettelne az otthonunk helyett... Brrr.
Nálunk is ez volt régen, csak járólappal. Aztán egy nap meguntam, megnéztem egy tutorialt a youtube-on és lejárólapoztam a konyhát, meg a teraszt. Aztán lelamináltparkettáztam a szobákat. Végül kifestettem a lakást. Tavaszra spéci kerti garnitúrát szeretnék, ezért vettem Karácsonyra magamnak egy frankó rezgő multiszerszámot. Hát, így.:D
34n
Bocs kozben dolgoztam
Tudok jarolapozni festeni minden ferfimunkat el tudok vegezni de nem engedi merges lesz leszedi begurul ha ilyet csinalok soha nem segithetek.
Kikuld menjek fozzek inkabb neki kavet es sussek valami finomat ne koszoljam kezemet.
Nagyon sokat dolgozom ezert tiltja ezeket a dolgokat.
Ha nappal dolgoztam azert ha ejjel el kellett mennem azert.
A PS ki a helyesirast kritizalja nem magyar az anyanyelvem a ferjemtol tanultam meg meg iskolas konyvekbol.Igy bicigli vagy bicikli nekem nem lenyeg.
Nem Magyarorszagon elunk.
Miért áll az érdekében a gyakoris moderátoroknak, hogy ne álljon itt az "egykerekű bicikli" helyes megnevezése?
Nagyjából 10 komment foglalkozik a bicigli-biciKli témakörrel, nagyon helyesen.
Miért hem fée die egy előző (24.) kommenthez való helyesbítés: MONOCIKLI!
Egymás anyázása, dehonesztálása, rángatása általában bennmarad a válaszok között, egy jóindulatú helyesbítés nem. Miért? Zavaró ? Eltér a témától (az előző kb. 10 biciklis nem tért el)?
Az egykerekű "bicikli" nem létezik, helyesen MONOCIKLI, vagy EGYKEREKŰ.
A kérdezőnek pedig gratula, tök jól megtanult magyarul.
Én erre tudom a pontos választ.
Anyád egykerekű?
NEM!!!
Na látod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!