Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert ilyen segitokesz a ferjem?
Megbolondulok a frejemtol.Belekezd egy felujitasba itthon aztan szepen felbehagyja tokol var halasztja a munkat mi meg ulunk a felfordulasban honapok ota ajtok nelkul.
A furdoszobat egy eve csempezi a mai napig nincs kesz es sorolhatnam.
De ha az egyik baratunk ratelefonal kocsiba ugrik es elszalad neki csempezni ingyen egesz napra.
En emg ulok itt egyedul a heti egyetlen egy szabadnapomon es raadasul hurcolhatom a ket gyereket uszni biciglivel mert elvitte a kocsimat.
Kerdes megoljem???
Ha beszelunk rola csak nevet puszilgat enekel nekem olelget nem veszi komolyan a panaszom. Vagy egyszeruen kitalal valami mas munkat maganak hogy ne kelljen a hazon dolgoznia.
Masnak is van ilyen utodott ferje?
Koszos festekes ragasztos malteros ruhaban olelgetne es kerget aztan raul a tiszta szekre.
Szerinte masnak segiteni a vilag legfontosab dolga hat szerintem nem.
Nem vagyunk fiatalok 44 evesek 4 gyerekkel en mar kinottem a satorozos korszakbol. 26 ev hazassag utan ezerszer megmondtam neki nem birom a felfordulast es a piszkot.
Raadasul heti 2x itthon dolgozom es azt nem lehet piszokban.
- Drágám, csöpög a csap!
- Hivj vizszerelőt, én cukrász vagyok!
- Drágám kiégett egy izzó!
- Hivj villanyszerelőt, én cukrász vagyok!
- Foltos a plafon!
- Hivj festőt, én cukrász vagyok!
Egy héttel később hazaér este a férj, s mit lát?
Nem csöpög a víz, ég a lámpa és nem foltos a plafon...
- Hát itt meg mi történt?
- Itt volt a barátod, megszerelte a csapot, s lefestette a plafont.
- És mit kért érte?
- Azt mondta, hogy vagy csináljak neki egy habostortát, vagy feküdje le vele.
- És?
- Én nem vagyok cukrász...
kérdező tudod mi tetszik nekem? hogy igazából - bár téged zavar ez a kupi - szereted annyira a férjed, hogy simán elviseled ezt ... és mint már írtam, még kellően bolond is, és te ezt élvezed :)
az tényleg megoldás lehet, ha valamelyik munkarészre hívsz egy iparost amikor nincs otthon, és elkészítteted vele ... hátha begurul, és megcsinálja a többit :)
Ha nem lenne bolond mar reg megoltem volna az tuti.
Nagyon nehezen viselem el a kaoszt a rendetlenseget a munkaban is.
Szerencseje hogy bolond es ezert szeretem egy kis hulyeskedessel es enekkel mindig ki tud engesztelni engem is a gyerekeket is.
A barataink is csak fejuket csovaljak es mondjak neki ok mar reg fenekbe billentettek volna.
A biciglizest pedig utalom megis csak 10 km 2x de szerinte ettol lesz szep a labam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!