Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert ilyen segitokesz a ferjem?
Megbolondulok a frejemtol.Belekezd egy felujitasba itthon aztan szepen felbehagyja tokol var halasztja a munkat mi meg ulunk a felfordulasban honapok ota ajtok nelkul.
A furdoszobat egy eve csempezi a mai napig nincs kesz es sorolhatnam.
De ha az egyik baratunk ratelefonal kocsiba ugrik es elszalad neki csempezni ingyen egesz napra.
En emg ulok itt egyedul a heti egyetlen egy szabadnapomon es raadasul hurcolhatom a ket gyereket uszni biciglivel mert elvitte a kocsimat.
Kerdes megoljem???
Ha beszelunk rola csak nevet puszilgat enekel nekem olelget nem veszi komolyan a panaszom. Vagy egyszeruen kitalal valami mas munkat maganak hogy ne kelljen a hazon dolgoznia.
Masnak is van ilyen utodott ferje?
Megmondod neki, hogy ha X napig nem csinálja meg, amit elkezdett, akkor elhívsz egy szakembert és vele csináltotd meg.
A kocsikulcsot meg tedd el, akkor nem tudja elvinni.
Apu is ilyen :D
A csempézés nem nagy dolog, fejezd be te.
Az autótok nem közös?
Inkabb ne csinaljon semmit abbol nincs vita.
Sajnos szakember a ferjem pont ez az mashol egy nap alatt bekot egy wc egy het megcsinal egy furdot.
Raadasul total nem vesz komolyan kirohog.
a bicikli-t meg k-val írjuk nem g-vel :)
De amúgy igen. Nálunk is kb uyganaz a helyzet, de ha én akarnék nekiállni, akkor meg még ő van megsértődve.
Az az auto kizarolag az enyem a munkamhoz kell.
Neki van sajat kocsija de ugye a tank ures mire kiertem latom viszi megint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!