Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Csak az én férjem ilyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak az én férjem ilyen?

Figyelt kérdés
Ápolt nő vagyok,sportolok,rendszeresen járok kozmetikushoz,fodrászhoz,szaunázni,néha szoliba,jó cuccaim vannak.Ha kimegyek az utcára megfordulnak utánam a férfiak.A páromnak viszont nem tudok úgy felöltözni,hogy büszkén lépkedjen mellettem.Az eddigi kapcsolataimban minden partnerem mellett éreztem,hogy neki én vagyok a legjobb nő.De a férjem mellett már önbizalmam sincs,nemhogy a legjobb,de már nőnek se érzem magam mellette.Meg akartam lepni a múlt hétvégén egy sztriptíztánccal,egész héten erre készültem,erre bevágja hogy nem érdekli az ilyesmi.Na b+ !Én már nem tudom mit tegyek,neki mindig más nő a szebb,a jobb,a csinosabb.Nem mondja,de látom hogy csorgatja a nyálát,még olyan nőket is megnéz,aki ápolatlan,koszos,dagadt öreg,mittudomén.Mit tehetnék még?
2014. nov. 5. 13:49
1 2 3 4 5
 41/43 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Az értelmeseket!
2014. nov. 5. 20:36
 42/43 anonim ***** válasza:
56%

bezzeg ha a kérdező lenne a zsíros hajú hájgombóc, akkor menne az oltás, hogy sportoljon, kozmetikus..stb.

melyik nőnek nem cseszné a csőtér, hogy tesz magáért, hogy kívánatos legyen, a pasija meg le se tojja??? naugye!

2014. nov. 6. 09:02
 43/43 anonim ***** válasza:
89%
Valószínűleg túlságosan túlrajongod. Tegyél egy próbát arra,hogy nem teszel így. Ha kicsit küzdenie kell, megfordulhat a felállás.
2014. nov. 6. 11:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!