Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Csak az én férjem ilyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak az én férjem ilyen?

Figyelt kérdés
Ápolt nő vagyok,sportolok,rendszeresen járok kozmetikushoz,fodrászhoz,szaunázni,néha szoliba,jó cuccaim vannak.Ha kimegyek az utcára megfordulnak utánam a férfiak.A páromnak viszont nem tudok úgy felöltözni,hogy büszkén lépkedjen mellettem.Az eddigi kapcsolataimban minden partnerem mellett éreztem,hogy neki én vagyok a legjobb nő.De a férjem mellett már önbizalmam sincs,nemhogy a legjobb,de már nőnek se érzem magam mellette.Meg akartam lepni a múlt hétvégén egy sztriptíztánccal,egész héten erre készültem,erre bevágja hogy nem érdekli az ilyesmi.Na b+ !Én már nem tudom mit tegyek,neki mindig más nő a szebb,a jobb,a csinosabb.Nem mondja,de látom hogy csorgatja a nyálát,még olyan nőket is megnéz,aki ápolatlan,koszos,dagadt öreg,mittudomén.Mit tehetnék még?
2014. nov. 5. 13:49
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
23%

Neked azért nincs önbizalmad, mert a külsőd alatt nincs semmi. És a szerinted ápolatlan, dagadt meg öreg nők érdekesebbek a férjednek, mint a te karácsonyfa-külsőd.

Mondom, hogy gondolkozz el.

2014. nov. 5. 15:01
 32/43 anonim ***** válasza:

15:01

Nem igaz, amit irsz!Nem azért nincs önbizalma,mert ápolt stb.hanem azért, mert a férje irigy rá.A férj akar jobban kinézni,mint a feleség.

Kérdezõ, ne hagyd, hogy elvegye azt,ami neked van.Mindig a külsõ megjegyzésekre figyelj, és az visszadja azt,amit a férjed elvett.

Sajnos vannak ilyen önzõ,egoista férjek.

2014. nov. 5. 15:14
 33/43 anonim ***** válasza:

Vagy arra játszik, hogy teljesen önbizalom hiányos legyél, és ezáltal saját magát többre értékelhesse, férfinak érezhesse magát. (lehet hogy mivel ő keres kevesebbet, nem érzi annak magát)

Vagy megunta hogy csak a külsőddel foglalkozol, úgy mint belőtt haj, műbarnaság és társai, de belül üresség van, és ha megszólalsz társaságban, butaságokat beszélsz. Ő pedig kellemetlenül érzi magát emiatt. Ezért azt akarja hogy ne csak a külsőddel foglalkozz.

Vagy lehet hogy többet törődsz a külsőddel mint vele.

Ezek feltételezések. A valódi választ csak tőle tudhatod meg.

2014. nov. 5. 15:22
 34/43 anonim ***** válasza:
11%

Ha normális férfi, akkor ez lesz a helyes válasz:

"Vagy megunta hogy csak a külsőddel foglalkozol, úgy mint belőtt haj, műbarnaság és társai, de belül üresség van, és ha megszólalsz társaságban, butaságokat beszélsz. Ő pedig kellemetlenül érzi magát emiatt. Ezért azt akarja hogy ne csak a külsőddel foglalkozz.

Vagy lehet hogy többet törődsz a külsőddel mint vele. "

De tényleg meg kéne kérdezni TŐLE, hogy mit csinálj.

2014. nov. 5. 15:24
 35/43 anonim ***** válasza:
20%
Lerí az írásodból, hogy kényszeresen meg akarsz felelni a környezetednek. Nem csodálom, hogy ellentétes reakciót váltasz ki belőle. A külsőség megszállottja vagy, valószínűleg belsőleg nem nyújtasz semmit, amire felfigyeljen, mert minden értéked a külsőd. :)
2014. nov. 5. 16:36
 36/43 anonim ***** válasza:
20%

"Nem igaz, amit irsz!Nem azért nincs önbizalma,mert ápolt stb.hanem azért, mert a férje irigy rá.A férj akar jobban kinézni,mint a feleség. "

Hol és miből jött le, hogy a férj jobban akar kinézni? Szerintem egyszerűen tojik a kérdezőre, mert hiába a cicoma és külső, értéktelennek tartja.

Akinek ennyire mindenre van ideje a külsejére, annak másra nincs, és aki ennyit tud magával foglalkozni, az mikor foglalkozik más, fontosabb dolgokkal?

2014. nov. 5. 16:38
 37/43 anonim ***** válasza:
44%

Nem csodálom, hogy a szerinted(!) ápolatlan, koszos nőkre figyel fel. Gondolom, neked mindenki ápolatlan, aki nem a külsejének él.

Pedig az átlagférfinek igenis az jön be, aki letisztult, egyszerű, és minden cicoma nélkül is szép.

A férjemnek sem kellenél a leírásod alapján. Én nem töröm magam neki. Bőven elég, hogy nem zsíros a bőröm és hajam, tiszta vagyok, átlagosan öltözködöm. És nem a fodrásznál, kozmetikusnál vagy szoliban üldögélek szabadidőmben, hanem vele töltöm, és főzök neki egy finom vacsorát, készítek neki sütit, vagy szimplán csak összebújunk. Boldogok vagyunk. Ja, és ő nem nézi meg sem a te fajtádat az utcán, sem a többi nőt. Neki én kellek.

2014. nov. 5. 16:44
 38/43 anonim ***** válasza:
14%
De lehet, hogy neki ez nem fontos? Pl. én általad dagadt-nak titulált nő vagyok, mégis tegnap este a férjem nem bírt magával, hihetetlen, mennyire kíván így is. Persze ő is örülne, ha fogynék, de elsősorban egészség miatt, de pl. sosem számított neki a szolárium, műköröm, havonta fodrász meg smink stb.
2014. nov. 5. 16:59
 39/43 anonim ***** válasza:
67%
Off. Ha túl sokszor jó nőnek lát, lehet, hogy megunja? Minden vicc nélkül kérdem. Nem lehet, hogy kicsit lazítani kéne, és jobban fogja értékelni, ha csinosan felöltözöl?
2014. nov. 5. 17:02
 40/43 anonim ***** válasza:
38%

hm.. szerintem olyan nincs, hogy minden más nőt megnéz, aki egyértelműen ápolatlan arra is csorgatja a nyálát.

szerintem alaptalanul vagy féltékeny...tudatában vagy, hogy teszel azért, hogy jól nézz ki...a kishitűséged miatt próbálod a többi nőt ócsárolni talán..

a sztriptízről meg csak ismerhetted volna annyira, hogy mi a vélemyénye..

tehát furcsa.....

nem, nem ilyen a férjem...

2014. nov. 5. 18:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!