Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak az én férjem ilyen?
Neked azért nincs önbizalmad, mert a külsőd alatt nincs semmi. És a szerinted ápolatlan, dagadt meg öreg nők érdekesebbek a férjednek, mint a te karácsonyfa-külsőd.
Mondom, hogy gondolkozz el.
15:01
Nem igaz, amit irsz!Nem azért nincs önbizalma,mert ápolt stb.hanem azért, mert a férje irigy rá.A férj akar jobban kinézni,mint a feleség.
Kérdezõ, ne hagyd, hogy elvegye azt,ami neked van.Mindig a külsõ megjegyzésekre figyelj, és az visszadja azt,amit a férjed elvett.
Sajnos vannak ilyen önzõ,egoista férjek.
Vagy arra játszik, hogy teljesen önbizalom hiányos legyél, és ezáltal saját magát többre értékelhesse, férfinak érezhesse magát. (lehet hogy mivel ő keres kevesebbet, nem érzi annak magát)
Vagy megunta hogy csak a külsőddel foglalkozol, úgy mint belőtt haj, műbarnaság és társai, de belül üresség van, és ha megszólalsz társaságban, butaságokat beszélsz. Ő pedig kellemetlenül érzi magát emiatt. Ezért azt akarja hogy ne csak a külsőddel foglalkozz.
Vagy lehet hogy többet törődsz a külsőddel mint vele.
Ezek feltételezések. A valódi választ csak tőle tudhatod meg.
Ha normális férfi, akkor ez lesz a helyes válasz:
"Vagy megunta hogy csak a külsőddel foglalkozol, úgy mint belőtt haj, műbarnaság és társai, de belül üresség van, és ha megszólalsz társaságban, butaságokat beszélsz. Ő pedig kellemetlenül érzi magát emiatt. Ezért azt akarja hogy ne csak a külsőddel foglalkozz.
Vagy lehet hogy többet törődsz a külsőddel mint vele. "
De tényleg meg kéne kérdezni TŐLE, hogy mit csinálj.
"Nem igaz, amit irsz!Nem azért nincs önbizalma,mert ápolt stb.hanem azért, mert a férje irigy rá.A férj akar jobban kinézni,mint a feleség. "
Hol és miből jött le, hogy a férj jobban akar kinézni? Szerintem egyszerűen tojik a kérdezőre, mert hiába a cicoma és külső, értéktelennek tartja.
Akinek ennyire mindenre van ideje a külsejére, annak másra nincs, és aki ennyit tud magával foglalkozni, az mikor foglalkozik más, fontosabb dolgokkal?
Nem csodálom, hogy a szerinted(!) ápolatlan, koszos nőkre figyel fel. Gondolom, neked mindenki ápolatlan, aki nem a külsejének él.
Pedig az átlagférfinek igenis az jön be, aki letisztult, egyszerű, és minden cicoma nélkül is szép.
A férjemnek sem kellenél a leírásod alapján. Én nem töröm magam neki. Bőven elég, hogy nem zsíros a bőröm és hajam, tiszta vagyok, átlagosan öltözködöm. És nem a fodrásznál, kozmetikusnál vagy szoliban üldögélek szabadidőmben, hanem vele töltöm, és főzök neki egy finom vacsorát, készítek neki sütit, vagy szimplán csak összebújunk. Boldogok vagyunk. Ja, és ő nem nézi meg sem a te fajtádat az utcán, sem a többi nőt. Neki én kellek.
hm.. szerintem olyan nincs, hogy minden más nőt megnéz, aki egyértelműen ápolatlan arra is csorgatja a nyálát.
szerintem alaptalanul vagy féltékeny...tudatában vagy, hogy teszel azért, hogy jól nézz ki...a kishitűséged miatt próbálod a többi nőt ócsárolni talán..
a sztriptízről meg csak ismerhetted volna annyira, hogy mi a vélemyénye..
tehát furcsa.....
nem, nem ilyen a férjem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!