Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Csak az én férjem ilyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak az én férjem ilyen?

Figyelt kérdés
Ápolt nő vagyok,sportolok,rendszeresen járok kozmetikushoz,fodrászhoz,szaunázni,néha szoliba,jó cuccaim vannak.Ha kimegyek az utcára megfordulnak utánam a férfiak.A páromnak viszont nem tudok úgy felöltözni,hogy büszkén lépkedjen mellettem.Az eddigi kapcsolataimban minden partnerem mellett éreztem,hogy neki én vagyok a legjobb nő.De a férjem mellett már önbizalmam sincs,nemhogy a legjobb,de már nőnek se érzem magam mellette.Meg akartam lepni a múlt hétvégén egy sztriptíztánccal,egész héten erre készültem,erre bevágja hogy nem érdekli az ilyesmi.Na b+ !Én már nem tudom mit tegyek,neki mindig más nő a szebb,a jobb,a csinosabb.Nem mondja,de látom hogy csorgatja a nyálát,még olyan nőket is megnéz,aki ápolatlan,koszos,dagadt öreg,mittudomén.Mit tehetnék még?
2014. nov. 5. 13:49
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
7%

Bakker, már épp elhittem, hogy valódi a kérdés.

Idióta troll.

2014. nov. 5. 14:24
 22/43 A kérdező kommentje:

Kedves gyerekek!Lapozzatok légyszi a Házi feladatok témakörhöz,ott kellene okoskodni,itt felnőttek beszélgetnek!Miért lenne ez kamu?Mi ebben a kamu?

Kedves "19 ! Nem vagyok szépségkirálynő,pontosan azért írtam ezt így le,hogy ne azzal jöjjön egy-két válaszadó,hogy "biztos igénytelen vagy" .Otthon én is abban vagyok,amiben bármelyik feleség.Gondolom a szövegértéssel is baj van,úgy hogy leírom még egyszer.:"A páromnak viszont nem tudok úgy felöltözni,hogy büszkén lépkedjen mellettem" Lassan olvasd,hogy megértsd!

2014. nov. 5. 14:33
 23/43 anonim ***** válasza:
52%

Az elsõ és a 14:34-es válaszolóval egyetértek nagyon is.

Kérdezõ nem lehet, hogy tulzásba viszed, hogy megfeleljél a párodnak? Lehet, hogy pontosan ezért már nem érdekli,hogy mit teszel.Azt hiszitek,hogy a sztriptiz tánc minden férfit feldob?Ez nagy tévedés,talán a kiégett férfiaknak van szükségük ilyesmire,mint régen a háremben.

2014. nov. 5. 14:35
 24/43 anonim ***** válasza:
50%
Sajnos az én férjem is megbámul más nőket, nem vagy egyedül.
2014. nov. 5. 14:42
 25/43 anonim ***** válasza:
11%
Lehet, hogy házasságról van szó kedves kérdező, de a te férjednél már rég nem erről szól a dolog...
2014. nov. 5. 14:43
 26/43 A kérdező kommentje:
Mit viszek túlzásba?Mindig is így éltem,a házasság előtt is.Miért kellene elhanyagolnom magam?Csak mert férjhez mentem?
2014. nov. 5. 14:43
 27/43 anonim ***** válasza:
35%

"Kedves "19 ! Nem vagyok szépségkirálynő,pontosan azért írtam ezt így le,hogy ne azzal jöjjön egy-két válaszadó,hogy "biztos igénytelen vagy" .Otthon én is abban vagyok,amiben bármelyik feleség.Gondolom a szövegértéssel is baj van,úgy hogy leírom még egyszer.:"A páromnak viszont nem tudok úgy felöltözni,hogy büszkén lépkedjen mellettem" Lassan olvasd,hogy megértsd!"

Értek magyarul, csak a műproblémákon rázom a fejem.

Mit jelent, hogy büszkén lépkedjen melletted? Nem tudom, hogy kell büszkén lépkedni, mert bár én nagyon büszke vagyok a férjemre, eddig mindig a bal láb után a jobbat tettem, és félek, most azt hiszi, nem vagyok elég büszke. Taníts minket, hogy kell büszkén lépkedni, mert erről nekem csak egy felfújt pulyka jut eszembe, kidudorodó mellkassal. Ezt várod el a férjedtől?

2014. nov. 5. 14:47
 28/43 anonim ***** válasza:

14:43

Nem kell elhanyagolni magadat, dehogyis!De ne akarjál erõvel tetszeni a férjednek, mert szerintem direkt csinálja veled!

2014. nov. 5. 14:50
 29/43 A kérdező kommentje:
Mi az hogy erővel?Mondom mindig is így éltem.A problémám az,hogy nincs már önbizalmam a férjem miatt!
2014. nov. 5. 14:53
 30/43 anonim ***** válasza:
93%
Az én volt férjem is pont ilyen volt. Nem véletlen a múlt idő. A házasságunk után jött elő ez nála, előtte mindig is azt hangoztatta, hogy én vagyok neki a legszebb, utána kezdte lerombolni az önbizalmam. Próbáltam megbeszélni vele, megfigyeltem milyen csajok tetszenek neki, és próbáltam hozzájuk hasonlítani, vele mentem vásárolni, kikértem mindig a tanácsát, hogy mit tegyek, hogy tetszenék neki. De semmi nem segített, sosem voltam neki elég jó. 5 évig bírtam, igaz nemcsak ez volt az egyetlen gond vele addigra már.
2014. nov. 5. 14:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!