Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak az én férjem ilyen?
"huncutnagyi88"
Ne okoskodj már itt nekem a 26 éves élettapasztalatoddal!Egy HÁZASSÁGról beszélünk!
Azt csinálok amit akarok :)
Egy házasság amiben szenvedsz, mert olyan pasid van akinél egyértelműen jobb vagy, nem fog téged boldoggá tenni. Dobd ki, megteheted, hiszen jobban keresel és értékesebb tagja vagy a társadalomnak mint ő. Egy gyönyörű, sportos, gazdag nő ott és akkor talál pasit amikor akar.
Igaz szürkébb lenne az oldal ha nem lennének fantáziadús troll emberek itt :D
Én simán elváltam kedves kérdező, pedig a feleségem többet keresett egy kicsit és mégis van új boldog életem...
"There is no cure for being a cunt."
Olyan vicces a kamu háborgásaikat nézni néha :D
Rettentő felszínes vagy, kedves kérdező. Csak ezt mondom.
És tudod, nem az a csinosabb vagy szebb, aki vékony meg kozmetikushoz jár rendszeresen. Nagyon sok csinos és szép molett nő is van ám.
De te nagyon a külsőre fekteted a hangsúlyt. Ha esetleg lemosnád a szemfestéket és felvennél egy egyszerű ruhát, mit látnál a tükörben? Na AZ vagy te. AZ elég érdekes a férjednek? Az a fontos, nem az, hogy felcicomázva te legyél a legszebb.
Tudod, hiába szép a külső, ha belül üresség és felszínesség van.
Hogy mit tehetnél? Nézz magadba, és ott keresd a hibát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!