Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Csak az én férjem ilyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak az én férjem ilyen?

Figyelt kérdés
Ápolt nő vagyok,sportolok,rendszeresen járok kozmetikushoz,fodrászhoz,szaunázni,néha szoliba,jó cuccaim vannak.Ha kimegyek az utcára megfordulnak utánam a férfiak.A páromnak viszont nem tudok úgy felöltözni,hogy büszkén lépkedjen mellettem.Az eddigi kapcsolataimban minden partnerem mellett éreztem,hogy neki én vagyok a legjobb nő.De a férjem mellett már önbizalmam sincs,nemhogy a legjobb,de már nőnek se érzem magam mellette.Meg akartam lepni a múlt hétvégén egy sztriptíztánccal,egész héten erre készültem,erre bevágja hogy nem érdekli az ilyesmi.Na b+ !Én már nem tudom mit tegyek,neki mindig más nő a szebb,a jobb,a csinosabb.Nem mondja,de látom hogy csorgatja a nyálát,még olyan nőket is megnéz,aki ápolatlan,koszos,dagadt öreg,mittudomén.Mit tehetnék még?
2014. nov. 5. 13:49
1 2 3 4 5
 11/43 A kérdező kommentje:
Persze,hogy van munkám,sőt többet is keresek mint ő.De nem értem ez most hogy jön ide?!
2014. nov. 5. 14:06
 12/43 anonim ***** válasza:
36%
#9 szerintem is trollkodik, de vicces néha alákérdezni :D
 13/43 anonim ***** válasza:
49%
Hát akkor ha van munkád és jobban keresel, akkor dobd ki és keress másik pasit, nem értem mi a probléma.
 14/43 A kérdező kommentje:

"huncutnagyi88"

Ne okoskodj már itt nekem a 26 éves élettapasztalatoddal!Egy HÁZASSÁGról beszélünk!

2014. nov. 5. 14:13
 15/43 anonim ***** válasza:
0%

Azt csinálok amit akarok :)

Egy házasság amiben szenvedsz, mert olyan pasid van akinél egyértelműen jobb vagy, nem fog téged boldoggá tenni. Dobd ki, megteheted, hiszen jobban keresel és értékesebb tagja vagy a társadalomnak mint ő. Egy gyönyörű, sportos, gazdag nő ott és akkor talál pasit amikor akar.

2014. nov. 5. 14:16
 16/43 anonim ***** válasza:
80%

Igaz szürkébb lenne az oldal ha nem lennének fantáziadús troll emberek itt :D

Én simán elváltam kedves kérdező, pedig a feleségem többet keresett egy kicsit és mégis van új boldog életem...

2014. nov. 5. 14:18
 17/43 anonim ***** válasza:
25%

"There is no cure for being a cunt."

Olyan vicces a kamu háborgásaikat nézni néha :D

2014. nov. 5. 14:21
 18/43 anonim ***** válasza:
Nem mindenre a válás a megoldás! szerintem kevés olyan probléma van amit nem lehet megbeszélni!
2014. nov. 5. 14:22
 19/43 anonim ***** válasza:
68%

Rettentő felszínes vagy, kedves kérdező. Csak ezt mondom.

És tudod, nem az a csinosabb vagy szebb, aki vékony meg kozmetikushoz jár rendszeresen. Nagyon sok csinos és szép molett nő is van ám.

De te nagyon a külsőre fekteted a hangsúlyt. Ha esetleg lemosnád a szemfestéket és felvennél egy egyszerű ruhát, mit látnál a tükörben? Na AZ vagy te. AZ elég érdekes a férjednek? Az a fontos, nem az, hogy felcicomázva te legyél a legszebb.

Tudod, hiába szép a külső, ha belül üresség és felszínesség van.

Hogy mit tehetnél? Nézz magadba, és ott keresd a hibát.

2014. nov. 5. 14:23
 20/43 anonim ***** válasza:
100%
Olyan ember mellett érdemes leélni egy életet, aki bíztat, előre visz, felemel, és nem lenyom, lehangol és tönkretesz lelkileg. Én túlsúlyos vagyok, min. 15kg van rajtam, enyhén szólva is tragikus a testem, folyamatosan dolgozom rajta, de nehéz ügy. A férjem mégis minden nap udvarol, simogat, elmondja, milyen csodálatos vagyok, és bíztat abban, hogy elérjem a céljaimat. Soha nem viselkedne úgy, hogy rosszul érezzem magam! Soha egyetlen más nőre sem mondta, hogy szebb, okosabb, szimpibb, vagy csak akármilyenebb lenne, mint én. Mondd, őszintén, boldog vagy te egyáltalán ebben a házasságban? Szerinted milyen hatással lesz rád 40-50-60 év ebben a hangulatban, ilyen megnyilvánulásokkal? Erre vágysz? Nem érdemelnél sokkal többet, jobbat? Szerintem érdemes őszintén elbeszélgetnetek erről, mert így szerintem nem lehet élni, hogy azt érzed, hogy akármit is teszel, soha nem vagy elég jó. A házasság nem csak elvárások egymással szemben, de optimális esetben igazi barátság, szövetség is. Én egy baráttól is többet várok, mint amit a férjed neked az ezen a téren. Sajnálom, hogy ilyesmivel kell szembenézned, de jobb most, mint évek múlva! N31
2014. nov. 5. 14:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!