Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házzasok! A facebook-on nektek ki van rakva, hogy kivel vagytok kapcsolatban?
Húúú, 41-es mekkora tévedésben vagy!!!! A facebook számomra csak egy kirakat! Én meg pont azt gondolom, aki világgá kürtöli, hogy bi-bí én házas vagyok, ott vannak gondok!!! Képzeld, nem egy közeli ismerősöm van, akinél látszólag minden rendben, közös nyaralás, gyerkőcök, minden alap info ki van írva, a képekről sugárzik a boldogság. Ehhez képest a valóságban sokszori szétköltözés, depressziós anyuka, csalfa apuka van jelen a családnál. A másik párnál meg zsarolás az egyik fél részéről: "Ha elhagysz, megölöm magam!!!!" A másik felet pedig csak ez tartja vissza a válástól... A facebook-on meg mindenféle nyaralós, puszilkozós selfie, és társai.
Úgyhogy az égvilágon semmit nem jelent, hogy valaki kirakja vagy nem rakja :D :D
41! Most hogy mondod, tényleg romokban a házasságom, mert nem írtam ki fb-ra, hogy ki a férjem, mivel ő nincs fent. De tudod mit? Csinálok egy kamu reglapot, és majd belépegetek, mintha aktív lenne. Így jó? Elvégre a kirakat az kirakat. Ha már egyszer őt nem érdekli a fb, akkor tegyünk úgy, mintha...
Amúgy az fent van, hogy házas vagyok, gondolom mindenki azt találgatja ki a férjem (remélem érzed az iróniát). :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!