Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házzasok! A facebook-on nektek ki van rakva, hogy kivel vagytok kapcsolatban?
Igen, kinn van hogy házas vagyok és kivel.
De beállítottam,hogy csak az ismerősök láthassák ezt. Idegenek a képeimet sem információt nem látnak rólam.
"Ki van téve. Akinél nincs, ott van valami gáz, vagy turpisság, csak lehet maguknak se vallják be. Mégis minek és ki előtt akarjk titkolni, hogy férjnél vannak? Én büszke vagyopk a férjemre, imádom, hogy ő a párom és ezt nem is titkolom senki előtt."
Te tiszta h.lye vagy.Mon djuk lehet, hogy azért, mert nem a fészbukon élem az életem??Közös képek vannak rólunk, de az, h betűre pontosan mindent kiírjak, hülyeség szerintem.A férjemnek nincs is, mert egy idiótaságnak tartja, nekem csak azért van, mert valakivel csak így tudom tartani a kapcsolatot.Mert ha nem írom ki pontosan, hogy kivel, mikor, hol, stb., akkor szted egy rakás szar a házasságom vagy mi?Amúgy az nem jutott eszedbe, hogy aki ismer úgyis tudja, h férjnél vagyok??szóval nem igazán lehetne eltitkolni. "-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!