Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házzasok! A facebook-on nektek ki van rakva, hogy kivel vagytok kapcsolatban?
Mindenki teljesen fel lenne háborodva, ha arra köteleznék, hogy a személyes adatait, fotóit, élete napjait tegye közé nyilvánosan.
Erre önként megteszik :D
Nálam kint van,hogy házas vagyok,és a profilképemen a férjemmel vagyok.Viszont a neve nincs kiírva, de csak azért, mert ő nincs a facen, ezért nem lehetett kiírni.Viszont én még hagyományos né vagyok,és mellé a keresztnevemet írtam.
Hát nem tudom, én nem takargatom , vagy szégyellem, hogy házas vagyok.Én is furcsállom,ha valaki nem tünteti fel,de ő tudja miért.
Én is felfedeztem pár furcsaságot.van aki egyedülállóként tünteti fel magát, holott élettársi kapcsolatban él...és hasonlók.Van akiről egy közös kép sincs a párjával feltéve...ha én büszke vagyok rá,hogy ő a párom,miért titkolom?Mindegy, mindenki magánügye.
Nem titok, szóval kint van, és az is hogy kivel: mindkettőnknek, de csak ismerősök láthatják, és a képeket is. Direkt így van beállítva, idegeneknek semmi köze a dolgainkhoz.
Akinek nincs kint az se jelenti feltétlenül, hogy szar a házassága, csak még ennyire se érdekli a facebook. :) gondolom én.
Nekünk is azért van, hogy könnyebb legyen tartani a kapcsolatot a barátokkal, családdal, mert telefonon csak akkor kommunikálunk, ha feltétlen muszáj.
"ha valaki nem tünteti fel,de ő tudja miért. "
Aki ismer, az tudja, aki nem, annak meg semmi köze hozzá.
37: a partneremet nem azzal tisztelem meg, hogy egy vacak fórumra kiteszem, hogy tessék, vele d...gok, hanem hogy nem csalom meg, meghallgatom a véleményét és a mindennapokban próbálunk szépen együtt élni.
Teljesen lényegtelen, hogy ez kint van-e vagy sem.
Ha ezen múlik a tisztelet, akkor nagy bajban van ez a világ.
Nehogy már azon múljon a tisztelet, hogy kiteszem e facebookon, hogy férjnél vagyok e...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!