Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ferjem gyereket akar, pedig megbeszeltuk, hogy nem lesz. Valjak e miatt?
Kérdező (#40) valójában igen ritka (>10%) hogy a férfi borítaná az egyébként jól működő házasságát-párkapcsolatát azért, mert valami okból nem lesz gyerek. Ez sokkal ikább a fordított felállásra jellemző.
Szerintem próbáljátok jegelni a témát egy kicsit...
39. vagyok
Persze lehet nem hagyja el a párja, de ha már most is veszekedés van belőle. Egyébként nem értem a lepontozást, ismeretségi körben az elmúlt 2 évben 3 pár is szétment és mindegyiknél a pasinak már lett gyereke, nem olyan ritka ez. Sőt a bátyám is azért hagyta el az egyik barátnőjét, mert az abortuszra ment. Szerintem semmi értelme jegelni a témát, mert ez pont nem egy olyan dolog, amit lehetne. És a férfi se hibás, ahogy te se, egyszerűen változtok mind a ketten, sajnos más irányba.
Nem olvastam el minden választ, csak az elejét.
Kérdező. Én azt gondolom, hogy hagyni kell időt a férjdnek, mertt lehet valóban csak hirtelen fellángolás nála. Találkozott egy haverjával, aki epp most lett apa, látta rajta a boldogságot, hirtelen neki is kell egy gyerek. Mindennapos eset. Aztán szépen fokozatosan elmegy ez a gondolat, mert visszatalál a valóéletbe, ahol ő egészen máshogy látja, máshogy éli meg a gyerekvállalást. Ha később sem változik a véleménye, akkor pedig valóban a válás lehet kiút. Te semmiképp sem szülsz, ő viszont mindenáron akar. Csak megkeserítenétek egymást.
A többiről pedig: egyáltalán semmi baj sincs a gondolkodásoddsl, sőt. A mai világban eg nő megengedheti magának, hogy ne az anyaság legyen kiteljesülésének csúcspontja és senkire nem is szabad ráerőltetnimolyasmit, amire nem vágyik. Megmondom őszintén külső szemlélőként én is többször látom nyűgnek, problémának a gyereket (sok pici gyerekes van körülöttem), teljesen érthető, ha valaki ezeket nem akarja. Nem a középkorban élünk, hogy ez kötelező dolog legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!