Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ferjem gyereket akar, pedig megbeszeltuk, hogy nem lesz. Valjak e miatt?
Én kérdeztem, hogy hány évesek voltatok illetve vagytok...
A számok teljesen stimmelnek a mi korunkkal. Amikor a férjem 24-28 éves volt, addig hallani sem akart a gyerektémáról, sőt, í világból ki lehetett volna kergetni egy gyerekkel. Mire 31 lett, addigra minden álma egy közös gyerkőc volt. Az ismerősi körömben nem mi vagyunk az egyetlenek, ahol ez így volt. Szerintem a pasik jó része 30-as korban érik meg igazán a gyerekvállalásra.
Az, hogy ő nagyon szeretne gyermeket, pont annyira erős érzés, mint amennyire te nem szeretnél. Mindkettőre van magyarázat, egyikőtöket sem lehet elítélni miatta. Őt sem, hogy megváltozott a témában a véleménye, szerintem.
Igazán jó megoldást sajnos nem tudok javasolni, ha együtt maradtok és lesz gyereketek, ha együtt maradtok és nem lesz gyereketek, illetve ha külön mentek.... Mindhárom áldozattal, lemondással és fájdalommal jár. Szívből sajnálom :-(
Nálunk pont fordítva. Esküvő előtt még akart gyereket ő is. Kb 8 éven át így is volt. Az utóbbi 2 évben viszont hallani sem akar gyerekről.. Megértem az indokait és ha nem, hát nem. Elfogadom. Ezért nem fogok elválni...annyira nem érdekel a gyerek.
Jogosan érzed igazságtalannak a férjed vágyát. Én még nem hamarkodnám el a válást...folyamatosan változik az ember...lehet, hogy csak pillanatnyi gondolat volt benne a gyerekvágy.. Sosem lehet tudni. Ráadásul ha ő nem akar válni...beszéljétek meg!
Tiszteletben tartom,ha valaki nem szeretne gyereket
(bármilyen okból is). Ne engedd,hogy a férjed belehajszoljon olyanba amit nem akarsz, mert megkeseríti az életed.Mondom én úgy,hogy anya vagyok és imádom a gyerekeimet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!