Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ferjem gyereket akar, pedig megbeszeltuk, hogy nem lesz. Valjak e miatt?
Bár rengeteg nő ilyen lenne mint te, akinek nem lenne való gyerek.
Én csak becsülni tudlak amiért minden előítélet ellenére felvállalod hogy nem akarsz gyereket teher, stb.
lehet ezt nevezni bárminek, gyengeségnek, önzőségnek, hiányosságnak, de egy biztos: te nem fogod tönkretenni egy ártatlan gyermek életét, mert az a gyerek létezni se fog.
Jogod van ahhoz hogy ne legyen gyereked, a férjednek meg joga van gyerekhez, de nem feltétlenül tőled kell megkapnia.
Én inkább a válást javaslom, mint egy világra erőltetett életet.
De azt a férfit már nem fogod visszakapni, eltűnt, megváltozott, stb.
Én egy másik oldalt képviselek. Én /mi a férjemmel akartunk gyereket, de kiderült, hogy nem lehet. Mi megbeszéltük, hogy sajnáljuk, de ez van. Van akinek megadatik, van akinek nem. De ezért még nem fogunk elválni. Gyerek nélkül is van élet. Eddig is így éltünk, ez után is így fogunk és kész. Még abban is egyet értettünk, hogy nem akarunk örökbe fogadni. Nekünk így jó. Vagy saját gyerek, vagy gyerek nélkül kettesben.
Neked meg abszolút gyerek nélkül a jó. Én megértelek, hogy nem akarsz és nem ítéllek el. Rengeteg nyűggel és lemondással jár.
Van olyan aki egyszerűen nem vágyik gyerekre. Ez ugyan olyan normális érzés, mint az, hogy van aki vágyik rá. Te nem titkoltad el ezt a férjed előtt, nem arról van szó, hogy úgy vett el, hogy majd gyerekeitek lesznek, hanem tudta hogy nem akarsz, és ő is azt mondta hogy nem akar. Teljesen tiszta ügy.
Meg kéne vele beszélned, hogy ez nem e csak egy fellángolás a részéről, mert pl a kollégái között, vagy a barátai között esetleg sok gyerek született mostanság, sokat meséltek róla, és lehet emiatt akar most ő is gyereket, de ez nem valódi vágy.
Ha viszont tényleg megváltozott a véleménye, akkor nem hiszem hogy van váláson kívül más megoldás, mert ez egy olyan véleménykülönbség, amiben vagy meg tudtok egyezni, vagy nem.
Köztes megoldás nincs, mert akkor valamelyikőtök lemond a vágyairól. Ami később átmegy vádaskodásba. "Miattad szültem gyereket vigyázz rá te", "miattad nem lehettem apa" típusú vagdalkozások.:(
Szerintem jogosan érzed igazságtalannak. Nem ez volt megbeszélve.
Előfordul az ilyen,hogy valaki meggondolja magát.
A döntés a férjed kezében van. Vagy veled marad,gyerek nélkül ,vagy kidobja a kukába a házasságát egy nem létező személy (gyerek) miatt .
Vagy vegyetek egy kutyát neki.
Váljatok el. Alapszinten nem egyezik az életfelfogásotok, ezt nem lehet kikerülni azzal, hogy valaki lemond a vágyáról. Ez nem egy új kanapé, hogy le lehessen mondani róla.
Ő gyereket akar, te nem. Engedjétek el egymást, mert sosem lesz ebből megegyezés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!