Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefogytam, a ferjem kikeszit. Mit tegyek?
26 eves vagyok, 4 eve vagyunk hazasok, 10 eve egyutt... Parom 28 eves, atlagos testalkatu.
Betegseg miatt kiskorom ota nagyon kover voltam, 100 kg alatt sose voltam. 16 eves korom ota 130 kg voltam. Aztan vegre beallitottak a gyogyszert 2 eve, elkezdtem kondiba jarni (dietaztam mar kiskorom ota). Mostanra lefogytam 60 kilora, a borom gyonyoruen visszahuzodott, semmi felesleges nincs:)
Nagyon boldog lennek, ha a parom nem szologatna be, hogy pasizni megyek-e, ki miatt fogytam le, csontvaz vagyok, es hasonlok.
Ami a legrosszabb, hogy lattam az elozmenyekben, hogy valami kover szexpartnerkeresot nezett!!
Egyszerűen nem hiszem el, hogy ez megtortenik... Marha jol nezek ki, a hazassagom meg romokban... Mar nem is kivan..
nem bukik erre a testalkatra, hisz elvett 130 kilosan, ami lássuk be, nem a szexi husi kategória, hanem a kövér.
mostt ott állsz, fele akkorán (!) és eltűnt amit szeretett.
Csak az a baja,hogy már 10 éve téged kell nézegetnie. Te meg az alakoddal vagy elfoglalva.
"Marha jol nezek ki,"
Próbálj témát váltani. A gyerekvállalás témájához hogy állsz?
Meddő vagyok. O nem szeretne gyereket, ebben biztos vagyok, nem olyan tipus...
A vicc pedig az ebben az egeszben, hogy o egy nagyon helyes pali, reklamarc is volt par eve, a csajok odavannak erte... Sosem tudtam, miert pont engem választott...
" valami kover szexpartnerkeresot nezett!!"
Ez nálam már válóok.
Neked viszont gratulálok a fogyáshoz :) keress egy normális férfit.
Egy biztos, most van EGÉSZSÉGES testsúlyod, eszedbe ne jusson miatta visszahízni 130 kg-ra!!!
Kizárt, hogy ronda lennél csak a fogyás miatt, vagyis ha az ő szerelme eddig tartott, akkor így járt, bánni fogja még, ha emiatt elveszít téged, ez tuti.
"Nagyon boldog lennek, ha a parom nem szologatna be, hogy pasizni megyek-e, ki miatt fogytam le, csontvaz vagyok, es hasonlok." Ezek a durva beszólások meg éppenséggel arra utalnak, hogy nem az a baja, hogy így már kevésbé tetszel. Szimplán irigy és féltékeny, szerintem, lehet, hogy nem tetszik neki a megnőtt önbizalmad. Ezen én elgondolkodnék a helyedben.
Kérdező, láttad ezt a cikket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!