Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefogytam, a ferjem kikeszit. Mit tegyek?
26 eves vagyok, 4 eve vagyunk hazasok, 10 eve egyutt... Parom 28 eves, atlagos testalkatu.
Betegseg miatt kiskorom ota nagyon kover voltam, 100 kg alatt sose voltam. 16 eves korom ota 130 kg voltam. Aztan vegre beallitottak a gyogyszert 2 eve, elkezdtem kondiba jarni (dietaztam mar kiskorom ota). Mostanra lefogytam 60 kilora, a borom gyonyoruen visszahuzodott, semmi felesleges nincs:)
Nagyon boldog lennek, ha a parom nem szologatna be, hogy pasizni megyek-e, ki miatt fogytam le, csontvaz vagyok, es hasonlok.
Ami a legrosszabb, hogy lattam az elozmenyekben, hogy valami kover szexpartnerkeresot nezett!!
Egyszerűen nem hiszem el, hogy ez megtortenik... Marha jol nezek ki, a hazassagom meg romokban... Mar nem is kivan..
Nyilvan o a kover csajokra bukik, ha elvett teged 130 kilosan. Miert tetszenel neki 60 kilosan?
Nekem a vekony csajok tetszenek, ha a felesegem meghizna 130 kilosra, hozza se birnek nyulni.
(lehet lepontozni)
Kevésnek érzi magát hozzád és féltékeny. Lehet azért állt szóba veled régen, mert csinosabb lányokhoz nem volt elég önbizalma. Mutasd ki a szeretetedet felé. Csinálj kettőtöknek közös programokat. Engedd hogy a vékonyabb énedet is megszeresse. Dicsérd őt sokat éreztesd hogy szeretsz vele lenni.
Egyébként meg lehet tudni milyen gyógyszereket állítottak be neked és milyen problémára szeded őket? Ez a kérdést szerintem sokan megkérdeznék tőled priviben, ha itt nem válaszolnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!