Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél, ha kiderülne a házastársadról, hogy homoszexuális, de sosem akart kapcsolatot saját neművel, mert "nem éri meg a sok feszültséget"?
Az én véleményem szempontjából teljesen lényegtelen.
1-es voltam.
Az a meleg aki nem tudja felvállalni magát, önmagaként élni, az egy jellemtelen, önbecsülési nélküli niemand.
Főleg ha megházasodik meg ilyenek.
Vannak ilyen emberek,akik nem tudják önmagukat elfogadni,illetve fontosabb nekik a külső környezet véleménye,mint a maguk boldogsága.
Ő így döntött.
Mióta tudod,hogy a férfiak (is) vonzzák?
a nőkkel nem szereti a szexet?
Egyébként attól,mert valaki szexelt már nővel,nem lesz egyenesen bi.
A szexuális ingerek a pszichében dőlnek el.
Ilyenkor lehet a nő csak egy eszköz és férfiakról fantáziál fejben.
De ez a heteró szexben is megeshet,mikor valaki már nem kívánja a párját,és szex közben csinosabb lányokról fantáziál,olyankor a feleség csak egy test,egy eszköz.
Persze,ha ezt elmondaná a feleségnek rosszul esne.
Ha csak a férfiak vonzzák és soha nem éli meg a szexet pasival,az nagyon gáz lesz a jövőben,kifog bukni.
Lehet nem most,majd 10 év múlva.
Hány évesek vagytok és mióta vagytok házasok?
Amúgy te megengednéd,hogy szexeljen pasival?
A gyerekek milyen idősek?Sokan csak a gyerekek miatt maradnak együtt.
Egyébként mondhatnék egy példát.
Ismertem ilyen embert.
45 éves,felesége van és két gyerek.
Vagy 10 éve úgy élnek,mint a testvérek.
a feleséget már nem érdekli,szerintem sejti is,hogy meleg a férje.Ettől függetlenül jó apa,sokat dolgozik,megad a gyerekeknek mindent.
De félre járogat néha pasikkal.
Lehet a nőnek is van valakije,de ő erről nem tud,és nem is érdekli.
Anyagilag viszont a nő egyedül nem tudna megélni,így a pasi vele marad.Egy lakásban élnek,de gyakorlatilag nincs már köztük semmi intim kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!