Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Több éves házasságban óvszerre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Több éves házasságban óvszerrel védekezni: mi erről a véleményetek? Nem megalázó ez egy férfi számára? Mintha valami alkalmi kapcsolat lenne.

Figyelt kérdés
2014. okt. 23. 16:06
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
72%

6 éve vagyunk együtt, minden egyes alkalommal gumival védekeztünk. egyetlen alkalommal szakadt el, megoldottuk 72 órással. na most ha mondjuk a gyógyszer nem hatott volna bármilyen ok miatt, akkor itt szaladgálna egy 4 éves gyerek mellettem. bár én nagyon örülök h nem lettem anya 23 évesen, mert még most is éretlennek érzem magam a feladatra.

sosem tömném magam semmilyen gyógyszerrel feleslegesen, na meg amilyen szórakozott vagyok, el is felejteném néha bevenni, úgy meg nem sok értelme van.

a párom eddig nem emelt szót a gumi ellen, és ő sem szeretné ha tablettát szednék.

2014. okt. 25. 05:01
 52/57 anonim ***** válasza:
79%

2 év gumival való védekezés után kipróbáltam a fogamzásgátlót. 1 teljes hónapig véreztem, 200 forintos méretű sebek lettek az arcomon, aztán a maradék 2 hónapban, míg elfogyott az adag, szólni se lehetett hozzám, olyan hisztis voltam, minden fájt, mindenen elsírtam magam. Élni se volt kedvem. A férjem kérte, hogy inkább térjünk vissza a gumihoz, mert ő nem akarja, hogy ennek kitegyem magam.

Néha fintorog, mert hát a gumihasználat gusztustalanabb része mégiscsak rá hárul, de csak emlékeztetni kell, hogy a nőknek mennyi fintorognivalójuk van folyamatosan.

Ettől ő nem kevésbé férfi, sőt. Ő az én lovagom, aki nem engedi, hogy mérgezzem magam.

2014. okt. 25. 11:16
 53/57 anonim ***** válasza:
A férjem kiakadt, amikor mondtam neki, hogy használjunk, mert milyen gáz már. Elvileg meddők vagyunk, de nem szeretnénk babát, úgyhogy csak értetlenül néztem rá. Fogamzásgátlót nem szedhetek betegség miatt. Szóval nem értem a férjem...de mivel évi párszor kapható csak szexre, nem gond
2014. nov. 19. 12:43
 54/57 anonim ***** válasza:
87%
Tök jó olvasni, hogy vannak olyan férfiak, akik tudják, hogy a fogamzásgátló nem tic-tac, és nem akarják a kedvesük egészségét veszélyeztetni.
2014. nov. 20. 02:10
 55/57 anonim válasza:
45%
kedves Kérdező, sztem Te bénázol az óvszerrel és azért gondolod Te (és nem a munkatársad), hogy kényelmetlen...
2014. dec. 24. 01:19
 56/57 Black Bandi válasza:

A nejemmel 8 eve szalat hasznalunk...4 ev utan csereltuk...

bar nem lett volna muszaly...tokeletesen meg vagyunk elegedve vele...Es szeretkezes kozben nem zavar...sot?

meg kellemes a makkomnak ha a szal veget "simogatom" bent...

2015. dec. 29. 08:16
 57/57 anonim válasza:

Talán le kellene ülni megbeszélni a pároddal ezt a kérdést, mellesleg nem megalázó, ez inkább felelősségteljes hozzáállás, főleg ha nem használhat valaki fogamzásgátlót, vagy undorodik a spermától közvetlenül, vagy nem akar gyereket, bár érdekes kérdés, én 21 éve szexelek a férjemmel és sosem szerettük az óvszert használni, nekem csak akkor kellett védekezni úgy, miután megszültem a gyerekeket és letelt a 6 hét, utána spirálom volt, így nem kellett már az óvszer...

én imádom mikor elmegy bennem, izgató ahogy belöveli a spermáit a vaginámba mikor elélvez, vagy a csiklómhoz, attól mégjobban felizgulok és ha addig netán nem élveztem el, attól mindig sikerül. 43N

2021. júl. 8. 12:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!