Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több éves házasságban óvszerrel védekezni: mi erről a véleményetek? Nem megalázó ez egy férfi számára? Mintha valami alkalmi kapcsolat lenne.
6 éve vagyunk együtt, minden egyes alkalommal gumival védekeztünk. egyetlen alkalommal szakadt el, megoldottuk 72 órással. na most ha mondjuk a gyógyszer nem hatott volna bármilyen ok miatt, akkor itt szaladgálna egy 4 éves gyerek mellettem. bár én nagyon örülök h nem lettem anya 23 évesen, mert még most is éretlennek érzem magam a feladatra.
sosem tömném magam semmilyen gyógyszerrel feleslegesen, na meg amilyen szórakozott vagyok, el is felejteném néha bevenni, úgy meg nem sok értelme van.
a párom eddig nem emelt szót a gumi ellen, és ő sem szeretné ha tablettát szednék.
2 év gumival való védekezés után kipróbáltam a fogamzásgátlót. 1 teljes hónapig véreztem, 200 forintos méretű sebek lettek az arcomon, aztán a maradék 2 hónapban, míg elfogyott az adag, szólni se lehetett hozzám, olyan hisztis voltam, minden fájt, mindenen elsírtam magam. Élni se volt kedvem. A férjem kérte, hogy inkább térjünk vissza a gumihoz, mert ő nem akarja, hogy ennek kitegyem magam.
Néha fintorog, mert hát a gumihasználat gusztustalanabb része mégiscsak rá hárul, de csak emlékeztetni kell, hogy a nőknek mennyi fintorognivalójuk van folyamatosan.
Ettől ő nem kevésbé férfi, sőt. Ő az én lovagom, aki nem engedi, hogy mérgezzem magam.
A nejemmel 8 eve szalat hasznalunk...4 ev utan csereltuk...
bar nem lett volna muszaly...tokeletesen meg vagyunk elegedve vele...Es szeretkezes kozben nem zavar...sot?
meg kellemes a makkomnak ha a szal veget "simogatom" bent...
Talán le kellene ülni megbeszélni a pároddal ezt a kérdést, mellesleg nem megalázó, ez inkább felelősségteljes hozzáállás, főleg ha nem használhat valaki fogamzásgátlót, vagy undorodik a spermától közvetlenül, vagy nem akar gyereket, bár érdekes kérdés, én 21 éve szexelek a férjemmel és sosem szerettük az óvszert használni, nekem csak akkor kellett védekezni úgy, miután megszültem a gyerekeket és letelt a 6 hét, utána spirálom volt, így nem kellett már az óvszer...
én imádom mikor elmegy bennem, izgató ahogy belöveli a spermáit a vaginámba mikor elélvez, vagy a csiklómhoz, attól mégjobban felizgulok és ha addig netán nem élveztem el, attól mindig sikerül. 43N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!