Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Több éves házasságban óvszerre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Több éves házasságban óvszerrel védekezni: mi erről a véleményetek? Nem megalázó ez egy férfi számára? Mintha valami alkalmi kapcsolat lenne.

Figyelt kérdés
2014. okt. 23. 16:06
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
94%

"Egy munkatársamról van szó; szerinte a férjét nem zavarja, de azért egy férfinek ez nagyon nem mindegy."

És nekünk vagy neked mégis mi a f..sz közünk van a munkatársad férjének a farkának a kényelméhez? :D

2014. okt. 23. 17:23
 22/57 A kérdező kommentje:
Azért ha megkérdezünk 100 férfit, azt mondja, hogy kényelmetlen a gumi. Nem véletlenül. Ezért nem értem, miért kényszeríti a férjére.
2014. okt. 23. 17:24
 23/57 anonim ***** válasza:
98%

"Egy munkatársamról van szó; szerinte a férjét nem zavarja, de azért egy férfinek ez nagyon nem mindegy."

Szerinted egy nőnek mindegy, hogy hosszú éveken, esetleg évtizedeken keresztül folyamatosan szintetikus hormonokat visz be a szervezetébe, aminek egyéb egészségügyi kockázatokat leszámítva lehet olyan következménye, hogy ha egyszer esetleg majd gyereket akarna, akkor nehezebben esik teherbe, és a hormonok mellékhatásaként kialakult nőgyógyászati és endokrinológiai problámáit újabb és újabb gyógyszerekkel próbálják helyrehozni az orvosok?

Egyébként szerinted neked milyen szempontból van bármi közöd ahhoz, hogy a kolléganőd és a férje hogyan védekeznek?

Nekem már az is nagyon furcsa, ha valaki olyan információt megoszt kívülállókkal, ami két ember privát szférája.

2014. okt. 23. 17:25
 24/57 anonim ***** válasza:
91%
Kérdező, tegyük fel, hogy valóban kényelmetlen a férjének (ami egy elég szubjektív dolog). Milyen módszert javasolsz helyette, ami nem kényelmetlen a nőnek sem, és nem okozhat egészségkárosodást?
2014. okt. 23. 17:26
 25/57 anonim ***** válasza:
97%
Furcsa módon, az én nőgyógyász testvérem is gumit használ, pedig 9 éve házas és senki nem kényszeríti rá. Egyszerűen ez a legmegbízhatóbb és legveszélytelenebb védekezési módszer.
2014. okt. 23. 17:27
 26/57 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem senki nem kényszeríti a férjére a gumit. Ha a férfi nem akar gyereket, védekezzen. Én is elvárnám a férjemtől, hogy enynit megtegyen, ahelyett, hogy engem tömünk hormonokkal. Már bocsánat, de az miért nem megalázó, hogy elnyomjuk a női ciklust és természetes működést azért, hogy a pasinak ne kelljen megtenni egyetlen mozdulatot? Had lehessen már a nőnek is elvárása, mégsem arról szól a házasság, hogy férjurunk kiszolgáljuk minden szinten...!!N31
2014. okt. 23. 17:30
 27/57 anonim ***** válasza:
97%
nem hiszem h lekötözi a férjét és felráncigálja rá a gumit. ha nem akarja így, akkor sehogy. ennyi. akkor más utakon kell járni és kidobni a p*csába az önző férjecskét...
2014. okt. 23. 17:34
 28/57 anonim ***** válasza:
88%
lássál már tovább az orrodnál! nem az az egy szempont létezik ebben a kérdésben, hogy a férfinak mi a kényelmes!!! a nőnek meg lehet az nem kényelmes, ha taccsra megy a szervezete. minden párnak más igényei/lehetőségei vannak ebben a kérdésben, nyilván nem véletlenül hozták meg ezt a döntést hogy nekik így a jó. inkább legyen a férfi kényelmetlenségre "kényszerítve" (mintha a nőnek nem rontaná ugyanúgy az élményt, mindegy...), mint hogy a nő legyen arra kényszerítve, hogy az egészségét veszélyeztesse, ha ő ezt magától, mindegy miért, nem tenné.
2014. okt. 23. 17:40
 29/57 anonim ***** válasza:
87%
És az mennyire gáz, ha helyette a saját kényelme miatt a feleségével meg gyógyszert szedet? Hogy neki ne kelljen gumit húzni, hát nagyon szeretheti a feleségét az ilyen férfi. Persze ezt arra értem, ha a nő nem akarja szedni, ha akarja akkor ez nem téma. De ha a férjem ilyenre kényszerítene, az még az előtt derüljön ki még mielőtt összeházasodunk, mert akkor nem megyek hozzá. Pont. Annyi ilyen kérdést olvasok, nem tudom miért nem lehet felfogni, hogy valaki egészségügyi okok miatt vagy szimplán nem akar szedni fogamzásgátlót.
2014. okt. 23. 18:00
 30/57 anonim ***** válasza:
79%

Kapaszkodj meg!

18 év házasság és 3 gyermek, óvszerrel védekezünk. Nem ront semmilyen élményt!

2014. okt. 23. 18:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!