Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több éves házasságban óvszerrel védekezni: mi erről a véleményetek? Nem megalázó ez egy férfi számára? Mintha valami alkalmi kapcsolat lenne.
15
Remélem nem gondoltad komolyan amit írtál. Miért kéne hogy legyen gyerek? Ez valami kötelező gyakorlat vagy mi? A gyerekvállalás nem kötelező. Lehet hogy nem akarnak gyereket, vagy még nem terveznek, mert pl fiatalon házasodtak. Ezer oka lehet.
Nekünk sincs, pedig évek óta házasok vagyunk, és nem is lesz, bár más okokból.
Egyébként nem megalázó az óvszeres védekezés. Csak vannak férfiak akik kényelmi szempontból nem akarják használni.
A férjemmel egyszer próbáltuk, még az együtt járós időszak elején de nem csak arról volt szó, hogy kényelmetlen volt neki, hanem szó szerint semmit nem érzett benne. Annak meg semmi értelme hogy ne élvezze a szexet, elvégre azért van:) élvezni. Szóval pharmatexet használtam, mert akkor még nem tudtuk azt amit már igen. Így védekeztünk azzal, vagy megszakítással.
Már nem használunk semmit évek óta, mert tudjuk hogy nem lesz gyerekünk soha.
Ha valami csoda folytán teherbe esnék, örömmel várnánk, utána pedig valószínűleg megszakítással csinálnánk, mert a mi esetünkben az simán beválna terhesség nélkül, illetve semmilyen hormontartalmú cuccot nem szedhetek. Vagy pharmatex, vagy spirál.
Egyébként a gumit én is utálom. Az érzés közel sem olyan gumival mint nélküle.
2 gyerek után pedig elköttetném magam, ha kell magánúton. Nem tudom pontosan szabályozzák e a dolgot. Úgy tudom régen korhatár és gyerek szám is meg volt határozva, ami szerintem elég szemét dolog... de mindegy.
Na mindjárt meg is mondom a ferjemnek, hogy ezentúl nem szexelunk! Nagyon megalazo neki ovszerrel vedekezni, itt olvastam, toled. :D
Trombozis-hajlam miatt hormonalis kizarva, pesszarium megszajseb miatt kizarva, pharmatex nem biztonsagos (gyogyszereszkent mondom!), spiralt soha nem tettetnek fel.
Tudsz esetleg ajanlani valamit, draga okos kerdezocskenk?
41
A normál működéséhez a férfinek hozzátartozik az előváladék.. Azzal is lehet teherbeesni
Ha valaki nem akar gyereket ezt az eshetőséget is ki szeretné zárni.. Megszakítás..és egyéb max azoknak jó akik nem akarnak, de nem gáz, ha mégis jön...
Én férfiként mondom, kicsit túl misztifikálod ezt a gumi-nem gumi dolgot. De ha téged ez zavar, akkor ne használjátok.
Ettől függetlenül még mindig az a kérdésem hogy mi közünk is van nekünk a munkatárs férjének a farkához? Holnap min fogsz felháborodni, hogy Venezuelában épp esik?
Én nő vagyok és amikor tablettát szedtem a libidóm a 0 volt. Na most a férjemnek szerintem jobb egy csaj aki kívánja is és a gumi , mint egy jégcsap gumi nélkül...Te mit mondasz?
Vagy ilyen esetbe keressen egy olyat aki bírja a tabit?
Nekem a Párom is és az exem is saját maga javasolta, hogy óvszerrel védekezzünk, ne én viseljem a hormonális fogamzásgátló esetleges egészségügyi következményeit, kockázatait.
Mind a ketten azt mondták, hogy nekik egy jól megválasztott méretű, ultra vékony óvszerrel minimális a különbség fizikai érzetre, és őszintén szólva nagyon nem úgy néztek ki szeretkezés közben, mint akik "szenvednek" a gyönyör helyett. :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!