Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Több éves házasságban óvszerre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Több éves házasságban óvszerrel védekezni: mi erről a véleményetek? Nem megalázó ez egy férfi számára? Mintha valami alkalmi kapcsolat lenne.

Figyelt kérdés
2014. okt. 23. 16:06
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
97%

"Azért ha megkérdezünk 100 férfit, azt mondja, hogy kényelmetlen a gumi. Nem véletlenül. Ezért nem értem, miért kényszeríti a férjére."

Kíváncsi lennék ebből a 100-ból mennyi használt valaha is gumit...Bár szerintem +1 gyerek kényelmetlenebb ha lehet ezt mondani...

2014. okt. 23. 18:00
 32/57 anonim ***** válasza:
83%
Nem igazán értem miről beszélsz kedves kérdező. Talán megkérdeztél 100 férfit erről? Az én férjemnek egyáltalán nem kényelmetlen a gumi, de igazából a korábbi pasijaimnak se volt kifogása ellene. Manapság van egy csomó újfajta, más anyagból készült óvszer, illetve női óvszer is, na abból aztán tényleg nem érez semmit a férfi, mert azt a nő rakja be magának. Szerintem már maga a felvetésed is hülyeség, hogy ez megalázó egy férfinak. Már miért lenne az? ez csak egy védekezési módszer, nincs benne semmi megalázó. Egyébként szerintem egyszerűbb is, mint pl. a fogamzásgátló, amit sokszor elfelejtenek bevenni a nők, vagy direkt, vagy véletlen, így legalább a pasi a kezében tudja tartani a dolgokat, ő figyelhet oda a védekezésre.
2014. okt. 23. 18:14
 33/57 anonim ***** válasza:
91%

Milyen javaslatod lenne a gumi alternatívájának?

Tudtommal nem nagyon van, max az elköttetés. Az jobb szerinted?

2014. okt. 23. 18:24
 34/57 anonim ***** válasza:
98%
Keresd meg a férjet és mond el neki, hogy téged gumi nélkül is megkaphat. Elvégre erre megy ki a játék, más okból senki nem turkál az ismerősei nemi életében.
2014. okt. 23. 18:31
 35/57 anonim ***** válasza:
23%

Nálunk a családban MINDENKI!!!! szedett tablettát (anya, nővérem, én is). Én még mindig szedek. Nekünk (lekopogom) semmi baj vagy mellékhatás nem ütött be. Én nőként sem szeretem a gumit, és jobban bízok a tablettában. És egyébként, és speciel a barátomnak is megakarom adni az örömöt, hogy egy rohadt gumi lepedőt érezzen csak. Ez már egyéni vélemény. Tudom, hogy itt nagyon sokan a tabletta ellen vannak, pedig manapság már ezek az alacsony hormontartalmúak közel sem annyira "veszélyesek" mint a régebbiek.

DE! Ezek mi vagyunk. Nem tudhatjuk másra hogy hat. Lehet, hogy a munkatársadnak vannak olyan eü. problémai ami miatt nem szedhet hormontartalmú gyógyszert. A spirál pedig, hát szerény véleményem szerint nem a legjobb védekezési módszer. Akkor inkább gumi.

2014. okt. 23. 18:33
 36/57 anonim ***** válasza:
92%

"Tudom, hogy itt nagyon sokan a tabletta ellen vannak, pedig manapság már ezek az alacsony hormontartalmúak közel sem annyira "veszélyesek" mint a régebbiek."

A probléma az, hogy ezeknek a gyógyszereknek nem csak a hormontartalmuk okozza a veszélyét, vannak benne károsabb dolgok is. Egy természetes folyamatba nem lehet éveken keresztül vegyi anyagokkal beavatkozni, büntetlenül. Nem véletlen, hogy Magyarországon is több nőgyógyászati klinika kifejezetten a fogamzásgátló tabletta mellékhatásainak a kezelésére specializálódott. És ezek már az új generációs tabletták.

Elhiszem, hogy ez sok nőt nem érdekel és gond nélkül mérgezi magát, de ne legyen már elvárás, hogy mindenki szedjen tablettát akinek nem okoz rövid időn belül gondot, csak azért hogy a másiknak kényelmesebb legyen.

2014. okt. 23. 18:44
 37/57 anonim ***** válasza:
66%
Mi 11 éve vagyunk együtt a férjemmel és mindvégig óvszerrel védekeztünk/védekezünk. Igen, nem a legkényelmesebb...de azért meg lehet szokni...és még mindig inkább ez, mint a hormonok. Soha nem mondott olyat a férjem, hogy ez megalázó lenne számára.....
2014. okt. 23. 19:33
 38/57 anonim ***** válasza:
15%
Mi 8 éve nem használunk semmit, baba akkor lett amikor mi akartuk...mindent meg lehet oldani.
2014. okt. 23. 19:38
 39/57 anonim ***** válasza:
68%
Mi 13 éve védekezünk így, és nem csak a nem kívánt terhesség miatt, hanem a nemi betegségek miatt is. Nem, nem a félrelépésre gondoltam, hanem arra, hogy bizony érzékeny vagyok, hamar felfázom, s mikor még jele sincs már átadtam a férjemnek. Nem szeretem, mikor szegény vakarózik tőlem. :( Előfordult sajnos. Mellesleg sok rosszat hallottam a hormonális fog.gátló szerekről, sosem jutott eszembe bevenni őket. Persze ha a férjem azt mondaná, neki már kényelmetlen, akkor bevállalnám én a védekezés részét a dolognak.
2014. okt. 23. 19:57
 40/57 anonim ***** válasza:
87%

Had döntse már el szegény férj, hogy neki megalázó, kényelmetlen-e, ne te döntsd el helyette. Az ilyen mindenlében kanál emberektől mentsen meg az ég. Szerintem mormolj el pár imát ma este, hogy a szomszéd irodában ülő szegény Marika férjének többet ne kelljen óvszert húzni.

Egyébként az nem megalázó, amikor a spirált menszesz alatt felteszi a doki?

2014. okt. 23. 20:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!