Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miert van az hogy ennyien...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert van az hogy ennyien csaljak egymast hazassagban?

Figyelt kérdés
Szinte nincs is olyan az ismeroseim kozott ahol a no vagy a ferfi ne lepne felre hazassagban. Nagyon ritka ahol nincs az egyik felnek szeretoje. Szerintetek miert van ez?
2014. okt. 20. 17:50
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
Ha valóban szerelmesek lennétek egymásba, akkor egy percig nem gondolkozna és otthagyná a nejét. Mi is egymásba szerettünk, két hét múlva már beadta a válópert, szóba nem került az, hogy ne hagyja ott az exnejét. Leültette és elmondta, hogy ez van, nincs visszaút, válni akar, mert olyat érez, amit a neje iránt soha. Nem lettem volna a nő helyében, bár az őszinteségét díjazta. ( Nyilván ehhez kellett jó pár év szar házasság és ők valóban próbálkoztak előtte, hogy helyrehozzák.)
2014. okt. 20. 22:01
 32/44 anonim ***** válasza:
29%
Na pont az ilyen retkek miatt, mint a 25-ös, nem hazasodok meg. Ime egy ok a megcsalásra: a viszkető lyukú k..urva.
2014. okt. 20. 22:07
 33/44 anonim ***** válasza:
89%
Utolsó, te szerintem nem ezért nem házasodsz meg. Írásod no komment....
2014. okt. 20. 22:10
 34/44 anonim ***** válasza:

31-es! Most lehetsz büszke arra milyen korrektül vált el az urad, miattad.

Majd pár év múlva ugyanazt eljárja veled egy szexi fiatal csajjal, de már nem válik el tőled. Csak megszokásból fog félrelépni mert "téged szeret". A csaló csapodár nőfaló egy ideig bekussol, de újjászületik.

2014. okt. 21. 01:02
 35/44 anonim ***** válasza:
31-es vagyok. Én úgy gondolom a legkorrektebben vált el két év párterápia és 4 év elég rossz házasság után. :) A másik, hogy az exnej sem lehetett hű de boldog, ha szemrebbenés nélkül belement a válásba és rá egy hétre megvolt a vagyonmegosztás is (megkönnyebbülésünkre gyerek nem volt). Azt meg végképp nem értem, hogy miért csak egy ffi léphet félre szexi csajjal, én ezt ugyanúgy megtehetem egy szexi faszival. Nem függ ez a nemtől, hanem inkább attól, hogy mennyit tesz egymásért két ember. Sőt, látod még ezen sem múlik minden, hiszen ők elég sokat dolgoztak azon, hogy együtt maradjanak, mégsem jött össze.
2014. okt. 21. 07:39
 36/44 anonim ***** válasza:

Az én ismerőseim is hűségesek. 5-10-15 éve együtt lévő párokat ismerek, és tuti, hogy soha egyik sem ment félre.

De itt van a mi házasságunk példának. 11 éve vagyunk együtt és soha még csak gondolatban sem csaltunk...

A hűség nem csak egyszerűen döntés kérdése. Az is, persze. De személyiség kérdése is. Például én soha nem lennék képes csalni...még akkor sem, ha úgy döntenék, hogy de. Egyszerűen azért nem, mert képtelen lennék rá... Nem csak a másik iránti tiszteletből...hanem önmagam is tisztelem annyira, hogy ne tegyek semmi olyat, ami miatt később nyugodtan szembe köphetném magam.

2014. okt. 21. 08:10
 37/44 anonim ***** válasza:
Ismerek egy házaspárt... a pasi kb 20 évvel idősebb a nőnél, aki iszonyat jól néz ki, és tényleg olyan akivel "villoghat" az ember... Mégis csalja. Nem is ritkán. Egyszerűen ilyen a természete.
2014. okt. 21. 12:18
 38/44 anonim ***** válasza:
24%

"tuti hogy soha egyik sem ment félre" ...bla bla bla..xD

Persze,dugjuk csak homokba a fejünket.

Képzeld csak el,ha bármelyik ismerősöd mesélgetne neked..

Szipogva sztoriznál vele mindenhol,mintha csak veled történt volna...

A válások jórésze pont az ilyen mindig mindenkinek jótakaró "család-barátja" miatt következik be..

2014. okt. 21. 13:03
 39/44 anonim ***** válasza:
34%
Aki azt gondolja, nincs olyan, aki nem meg félre, mert nincs igénye rá és gusztustalannak tartja (férfi és nő is van ilyen) azt csak szánni tudom önmaga és az ismeretségi köre miatt. Persze kell az önértékeléshez a "senki sem jobb" duma..
2014. okt. 21. 14:01
 40/44 anonim ***** válasza:

38-as !

Nem értem az összefüggéseid.

2014. okt. 21. 14:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!