Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van az hogy ennyien csaljak egymast hazassagban?
Figyelt kérdés
Szinte nincs is olyan az ismeroseim kozott ahol a no vagy a ferfi ne lepne felre hazassagban. Nagyon ritka ahol nincs az egyik felnek szeretoje. Szerintetek miert van ez?2014. okt. 20. 17:50
11/44 anonim válasza:
Most már arra lennék kíváncsi, hogy hányan léptek félre házasságuk alatt és azok miért? És kik akik nem és miért nem?
12/44 anonim válasza:
Én 5 éve vagyok házas, még nem léptem félre, de soha nem mondom azt, hogy én soha nem tenném. 30-40 év egy emberrel az rettentő sok idő. Itt nem érzelmekről van szó, egyszerűen jön valami új és az ember enged neki.
Azért nem léptem félre, mert nem jött olyan ember, akivel megérte volna.
13/44 anonim válasza:
Nekem eszem ágában sincs félrelépni.Nagyon szeretem a férjemet.Ő sem hiszem, hogy félrelépne, tökéletes a kapcsolatunk.Mondjuk ebben az is benne van, hogy mind a ketten kompromisszumra képesek vagyunk, mindent meg tudunk beszélni.Ő 20 évvel idősebb nálam, tehát boldog, hogy van egy szép fiatal felesége, aki törődik vele és szereti, és akivel villoghat, és mindent megad nekem, amit csak szeretnék.Én meg előtte voltam már rengeteg pasassal, tehát újat senki nem tud már mutatni, ellenben volt több nagyon rossz kapcsolatom, ami után megtanultam értékelni azt, ha valaki jó hozzám.Tehát nálunk a sok rossz tapasztalat segített abban, hogy értékeljük egymást, és ne vágyjunk senki másra :-)
14/44 anonim válasza:
"akivel villoghat"
Nha gratulálok, ez ám egy jó kapcsolat alapja.... Ne legyél annyira biztos abban, hogy soha nem fog megcsalni!!!
15/44 anonim válasza:
De biztos vagyok benne.Számomra fontos, hogy a férjem büszke legyen rám, hogy jól nézek ki, és magára, hogy ő lehet a férjem, és nem más :-)Sőt, hogy továbbmenjek, az is fontos, hogy finomakat főzzek neki, kényeztessem, ahogy csak tudom, és ezzel boldoggá tegyem őt.
16/44 anonim válasza:
Azért én érzek különbséget, aközött, hogy büszke legyen rám vagy hogy villogjon velem.
Ha te ezt nem látod és nem érzed az már csak téged minősít....
17/44 acelsziv válasza:
mert itt tart az erkölcsi rohadás. Lásd jó pár válaszban is. Tartás nulla. Erkölcs nulla. Etika nulla.
18/44 anonim válasza:
Nem értem,hogy mi azzal a probléma, hogy a férjem büszke rám, mert egy jó csaj a felesége, és szeret vele mindenhol megjelenni.Számomra ezt jelenti a villogás.
19/44 anonim válasza:
Szerintem sincs gond azzal, ha valaki büszke a feleségére, sőt szeret vele villogni, ha ez csak mellékes tényező.
20/44 anonim válasza:
Mert a kapcsolatuk egy nagy hazugságra épül. ;)
"Szeretlek" ez a legnagyobb hazugság.
Nincs szerelem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!