Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasságban, együttélésben hogy van a napirendetek?
Mikor keltek? Mit csináltok napközben? Házimeló? Kikapcsolódás? Barátok rokonok mikor? Egyedüllét? Szex?
Kicsit bővebben az érdekelne, h miután hazamentek hogy töltitek az időt munka után? Meg, h a napirendetek, mennyire összeegyeztethető?
Napirend?...
Elmegyunk dolgozni hazaerunk ( en hamarabb) mire haza er a parom addigra ott a vacsi,furdunk,beszelgetunk,szexelunk,pihengtunk.. ezek a hetkoznapok..
A hetvege? elmegyunk setalni,mozi,akarmi..
Nem nagyon van, mert a munakidőm nem fix
Reggel fél 7-7 kor kelek..kávézom fél 8ig, emailek, hírek.,gyakori.. És fürdés
Ekkor kel a férjem, én 8-ig elkszülök megreggelizek, vagy ha megcsúszom, akkor csomagol rggelit nekem, ha nem, akkor én neki tízőrait, ebédet.
Elindultam dolgozni
Ő elkszül indul dolgozni
Az én munakidőm változő, ha korán végzek, akkor 5- fél 6 itthon..nagyon ritka inkább9- fél 10re esem haza
Ha korán, kkor itthon megfőzök, kicsit pakolok...
Férjem 6-8ig bármikor beeshet, függően mikor vegzett..
Ha én nem vagyok, akkor ő csinalja ha kell, mindkettönknek kell 1 őra aklimatizálődás itthon, amikor csak vagyunk..egymással sem, lakással sem foglalkozunk..
A többi az,nincs menetrendben,mm esténként dumálnk szexeluünk filmet nézünk. Van hogy reggel koábban keltem(szex),, jah és ilyenkor csúszom meg idővel
Takarítás általában hétvégére marad, nem csak az idő miatt, hanem az idöpont miatt,mmert társasház, nem lenne jó zajonani a porszívóval..
Reggel fél 7-kor kelés, utána reggelizés, tisztálkodás, fél 8-tól munka.
12-kor ebéd, 1-ig szünet, utána folytatódik.
Este fél 7-kor vacsora, utána szabadidö együtt.
10-11 közt ágyamenés.
A szex nem napirendi program, hanem spontán ötlet.
A házimunkát stb megbeszélés és szükség szerint végezzük.
6-kor kelünk, gyors zuhany, tisztálkodás, fél 7 körül reggeli, ekkor tájt ébred a kisfiunk is. 8-tól munka nekem, a Feleségem a gyerekkel van otthon. Én fél 5-ig dolgozom, a Feleségem napközben elvégzi a házimunkát és megfőz. Kikapcsolódni hétvégén tudunk, bár kisgyerek mellett elég ritkán. Barátok, rokonok hétvégére maradnak. Egyedüllét nagyon ritka. Szex az hétköznap és hétvégén is.
A munka utáni idő: negyed 6-ra érek haza, 6-ig a gyerekkel foglalkozom, 6-kor vacsora, utána fürdetés, még egy kis játék vagy tv, fél 9-kor fektetés (a gyereké, nem az asszonyé :) ), ezt követően tudunk egymásra figyelni a Feleségemmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!