Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Házasságban, együttélésben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasságban, együttélésben hogy van a napirendetek?

Figyelt kérdés

Mikor keltek? Mit csináltok napközben? Házimeló? Kikapcsolódás? Barátok rokonok mikor? Egyedüllét? Szex?

Kicsit bővebben az érdekelne, h miután hazamentek hogy töltitek az időt munka után? Meg, h a napirendetek, mennyire összeegyeztethető?

2014. okt. 9. 22:55
 1/6 anonim ***** válasza:

Napirend?...

Elmegyunk dolgozni hazaerunk ( en hamarabb) mire haza er a parom addigra ott a vacsi,furdunk,beszelgetunk,szexelunk,pihengtunk.. ezek a hetkoznapok..

A hetvege? elmegyunk setalni,mozi,akarmi..

2014. okt. 9. 23:08
 2/6 anonim ***** válasza:
7-re megyünk dolgozni,5-fel6mire hazaerünk,bevasarolunk-ha kell,csinalunk valami gyors kajat,eszünk,fürdünk,kis tv,kis net,alvas.Hetvegen nagytakaritas,mosas,nagybevasarlas,fözünk együtt,baratok közösek,ugyhogy oda is együtt megyünk-vagy ök jönnek,rokonok külföldön elnek.Vasarnap van több idönk egymasra-erted!Mi mindent együtt csinalunk,1evben1szer talan,ha külön megyünk valahova.Ez a napirendünk-NAGYON NAGY vonalakban.
2014. okt. 9. 23:10
 3/6 anonim ***** válasza:
Nincs napirendünk. Naponta változik a munkabeosztásunk és a munkaidőnk, soha nem fix. Ezáltal van, hogy épp egyszerre dolgozunk, de van, hogy teljesen elkerüljük egymást. Ilyen munka mellett nem igazán lehet felépíteni egy napot, hogy a hétköznapokon ekkor és ekkor kelünk, meg ezt vagy azt csináljuk. Van, hogy délben kelek, van, hogy reggel 5-kor. A párom van, hogy 20 percet autózik munkába, de van, hogy 250 km-t, majd haza. Házimunkára sok időnk nincs is, takarítónőt szoktunk hívni, az apróságokat mi elvégezzük, hétvégén főzőcskézünk, hétköznap ott eszünk, ahol épp ér minket az ebédidő. Vacsi is változó, mikor, hol, kivel és mi. Kikapcsolódás van, hogy hétvégére esik, de van, hogy hétköznapra, gyakoribb, hogy hét közben mozdulunk ki, főleg, ha buliról van szó. Hétvégén inkább a kirándulásokat preferáljuk. Szex is össze-vissza. Van, hogy kevés, van, hogy rengeteg, és a nap minden szakában, attól függően, hogy alakul a napunk. Általában max. egy hétre tudunk előretervezni, de még ebben is előfordul változás sokszor.
2014. okt. 10. 01:26
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem nagyon van, mert a munakidőm nem fix

Reggel fél 7-7 kor kelek..kávézom fél 8ig, emailek, hírek.,gyakori.. És fürdés

Ekkor kel a férjem, én 8-ig elkszülök megreggelizek, vagy ha megcsúszom, akkor csomagol rggelit nekem, ha nem, akkor én neki tízőrait, ebédet.

Elindultam dolgozni

Ő elkszül indul dolgozni

Az én munakidőm változő, ha korán végzek, akkor 5- fél 6 itthon..nagyon ritka inkább9- fél 10re esem haza

Ha korán, kkor itthon megfőzök, kicsit pakolok...

Férjem 6-8ig bármikor beeshet, függően mikor vegzett..

Ha én nem vagyok, akkor ő csinalja ha kell, mindkettönknek kell 1 őra aklimatizálődás itthon, amikor csak vagyunk..egymással sem, lakással sem foglalkozunk..

A többi az,nincs menetrendben,mm esténként dumálnk szexeluünk filmet nézünk. Van hogy reggel koábban keltem(szex),, jah és ilyenkor csúszom meg idővel

Takarítás általában hétvégére marad, nem csak az idő miatt, hanem az idöpont miatt,mmert társasház, nem lenne jó zajonani a porszívóval..

2014. okt. 10. 07:03
 5/6 anonim ***** válasza:

Reggel fél 7-kor kelés, utána reggelizés, tisztálkodás, fél 8-tól munka.

12-kor ebéd, 1-ig szünet, utána folytatódik.

Este fél 7-kor vacsora, utána szabadidö együtt.

10-11 közt ágyamenés.

A szex nem napirendi program, hanem spontán ötlet.

A házimunkát stb megbeszélés és szükség szerint végezzük.

2014. okt. 10. 07:26
 6/6 anonim ***** válasza:

6-kor kelünk, gyors zuhany, tisztálkodás, fél 7 körül reggeli, ekkor tájt ébred a kisfiunk is. 8-tól munka nekem, a Feleségem a gyerekkel van otthon. Én fél 5-ig dolgozom, a Feleségem napközben elvégzi a házimunkát és megfőz. Kikapcsolódni hétvégén tudunk, bár kisgyerek mellett elég ritkán. Barátok, rokonok hétvégére maradnak. Egyedüllét nagyon ritka. Szex az hétköznap és hétvégén is.

A munka utáni idő: negyed 6-ra érek haza, 6-ig a gyerekkel foglalkozom, 6-kor vacsora, utána fürdetés, még egy kis játék vagy tv, fél 9-kor fektetés (a gyereké, nem az asszonyé :) ), ezt követően tudunk egymásra figyelni a Feleségemmel.

2014. okt. 10. 08:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!