3 hós babátok mennyit alszik éjszaka és napközben? Milyen a napirendetek.
Mi holnap töltjük a 3 hónapot. Naponta 3-4X alszik, a legrövidebb alvása 30 perc, de mostanában megvan az egy óra. Napi egy hosszabb alvása van: 1,5-2 óra, de ez van, hogy kimarad. Éjszaka mellettem alszik, van amúgy bébiöble, de nem nagyon szereti. Este 9 körül alszik el, 2X szoptatom éjszaka és 7-8 között kel.
Nálunk az elaltatás a bajos, sokszor magától elalszik, de van, hogy hason akar, van, hogy bal oldalán, van, hogy a jobbon, van, hogy kér popsiütögetést, van, hogy hátsimit kér, van, hogy szundikendőt kér, van, hogy csak ölben szeretne elszunnyadni, van, hogy kendőben... Kicsit szeszélyes a drágám és mire kitalálom, hogy épp melyikhez van kedve....! :)
1-én múlt három hónapos a kisfiam. Az éjszakát már 1 hónapja átalussza. Olyan 8-fél 9 között alszik el, és reggel 7-8 körül kel. De olyan is megesik néha, hogy 5 körül már jelentkezik. Saját szobájában alszik el általában cicin (csak anyatejes), de ha már nagyon nyűgi, akkor a kiságyában is elalszik magától, csak a cumi legyen a szájában. :)
Gondolom nem nyugtattalak meg most, legalábbis nekünk az első hetek katasztrófák voltak, és utáltam, ha valaki azt mondta, hogy az ő babája eszik-alszik. :)
A napirendünk így néz ki :
nagyjából 3 óránként eszik, utána 1- 1,5 órát fent van, játszunk, tornázunk, önálló játék, zenehallgatás- ezek mindig más sorrendben, ha bájosan elvan, akkor addig takarítok, és ha már unja, akkor jövök, mondókázunk stb. Amikor látom, hogy nyűgi, akkor felöltöztetem, berakom a babakocsiba, és kiteszem a teraszra, általában egyszerre elalszik tologatás nélkül.
(Azt hozzá kell tennem, hogy valószínűleg ezt az álomkórt apukától örökölte, simán végigaludná a napokat, ha tehetné)
Aztán felkel, eszik..játék...alvás...evés...
Anyatejes a babád? Cicin nem alszik vissza? 2-kor adsz neki enni? Ha igen, sötétben, csendben teszed azt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!